• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şans mı desek? Arkadaşlarım "bulmadan gelme" dediler. Buldum galiba yeni birini :)

Sorcha

Bir arkadaşa bakıp çıkıcam.
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2009
8.682
3.214
448
Eveeet... Yepyeni bir konuyla karşınızdayım kızlar :) Merhaba :)

Hemen başlıyorum. Geçen cumartesi mezuniyetim vardı. Mezuniyetten önce, arkadaşlarla birbirimize takılıyorduk ve beni gören herkes, ordan birini bulmadan gelme, bulursun artık orda birini filan diyordu. Hatta ben de,orda bulucam filan diye konuşuyordum.
İlk önce , adını vermeyim başka bir yerdeydik orda yemek yedik canlı müzik,fasıl. Kep attık falan filan.
Daha işte ordayken , daha bismillah, oturduk gecenin başları, kapı açıldı... İçeri iki kişi girdi ve biriyle gözgöze geldik. Ama ben birden bire nedense korktum mu, heyecanlandım mı nolduysa, gözlerimi kaçırdım hemen. Öyle böyle, yemek masasında , onun gözlerini sürekli hissettim, birkaç kere göz göze de geldik. Ben çekinmeden baktığım zamanlarda yani :1:

Sonra gece 12 den sonra, canlı müzik olan eğlence mekanına gittik, onlarda vardı tabiki ... Masalar küçük ordaki, böyle baya yakınız karşılıklıyız. O karşıma oturdu. Bakıyor yine, yine göz göze geliyoruz filan filan. Bana sigara uzattı ben almadım :) Yok sağol deyip, istemedim.
Öyle böyle, sonra bizi başka bir masaya alacaklardı, gittik oturduk ama bu sefer ayrı düştük yani onunla masada, o en uçta ben en uçta kaldık. Ama birşey oldu , tuvalete gittim filan. Bi geldim benim karşıma oturmuş. :)
İşte, benim sigaramı iki kere yaktı filan. Ama onun çakmağını ben yakamadığım için yaktı. Dedim ALLAH ALLAH ben yakamadım, sen bir seferde yakıyorsun, "beni seviyor" deyip güldü. Tabi çakmakla sigaramı yakarken çakmağı tutmak için azcık eline değdi elim.
Sonra, sahnedeki adam "kocaman alkış" dedi. Ben böyle kibar ve küçük alkışladım. Bana laf attı çocuk, "senin kocaman alkışın bu mu ? Hehe " filan :) ben de gülüştüm evet hahaha filan. Sonra oynadık biz kızlarla oturduk. Bana yine laf attı "terlemişsiniz" diye, öyle konuşmaya başladık. dedim "adamlar çok baktı o yüzden oturdum" "işte onlar sana bakıyorsa sen onlara bakmayacaksın yapılacak başka bir şey yok" dedi. Sonra baya baya konuştukkk... Facebook umu aldı. Ekleştik. Bu arada ses ve gürültüden çok dipdibe kulak kulağa konuşmak zorunda kaldık yani. Gören , bayadır tanışıyoruz sanacak, o kadar sohbet ettik ki.

En sonunda bizimkiler gece 2.30 gibi kalkalım dediler. Ben çocuğa sordum, "siz de gidiyor musunuz?" diye. "evet" filan dedi üzgünce, ben de elimi uzattım ve böyle arkadaş ortamı olduğu için yanak yanağa öpüştük ama çekine çekine oldu. ""internetten görüşürüz tekrar, konuşuruz" dedi birden. Ben de şaşırdım, "facebooktan konuşuruz evet" dedim, güldüm. Sonra işte ben kenarda bekliyordum, bana yol verdi önünden yürüdüm çıktım. Sonra herkes vedalaşırken herkes dağıldı. Biz ikimiz ortada sap gibi kaldık, birbirimize baktık güldük. Ben gidip de bi daha öpmedim çüş yani :) Çekindim. El salladım en şirin gülümsememle güldüm . O da salladı ve güldü.
Öyle işte, biz dört kişi başka arabayla gittik. Arkadaşlarım bile fark etmiş muhabbetimizi.

Sonra dün çok ekler eklemez, yazdı bana, günaydın falan filan. Sonra, onun o gece de yakın kankası vardı. Onun sayesinde gelmişti zaten. Ben de bir yandan benim kankamla konuşuyorum ve anlatıyorum. İşte X bana yazdı ahaha filan. X de bian konuşurken,şöyle bir şey yazdı: "İyi kanka, leonela yazıyo."
Ben ne? filan oldum. Ama sonradan düştü jetonnnn.... Arkadaşına yazacağını bana yazdı. :1: Kendisi de söyledi, işte arkadaşımla konuşuyordum ona söylerken senle konuştuğumu yanlışlıkla sana geldi. Arkadaşım dediği de en yakın arkadaşı.
Bu benim hoşuma gitti, demek ki arkadaşına benden bahsetmiş. Yani hem düşünün, şimdi siz birinden hoşlanmasanız, onla ilgili bişiler olmasa, niye arkadaşınıza , o kişinin size yazdığını söylersiniz ki ? :) Sıradan bir şey olur o kişinin size yazması.

Öyle işte yanlışlıkla öyle yazdıktan sonra, "ben karanlıktan korkuyorum" diye konu oldu. Apartmanda karanlıkta kalmıştm bir kere çok korkmuştum, onun üstüne "hemen beni çağır yardıma gelirim" filan dedi :) Öyle böyle, çıkarken , bu benim numaram diye, numarasını verdi. Ben de kaydettim. Çıktı gitti öğlen 3 gibi. Akşam 10 gibi ben online görünce bu sefer ben yazdım "erkencisin" diye. Öyle böyle konuştuk. Ve sınavlarımdan sonra sinemaya gidiyoruz inşallah :27: sinema muhabbetinde, beraber izleyelim şeklinde bir davet etti. Tabi bundan önccesinde kahve içmek gibi bir şeyler söz konusu olmuştu. Ve ben şimdi çok heyecanlıyım :) Sinemada beni öpmek filan istemesin ama !!! Yapmaz dimi öyle bir şey? :ssz: Daha ilkten istemem, alışmadan etmeden. Hem bir önceki ilişkimin hasarları üstümde. Elimi tutabilir, o da bir şeylerin başlaması açısından. Yeni bir ilişkiyi istiyorum, bir öncekinden tamamen sıyrılmak istiyorum çünkü :26: Yorumlarınızı bekliyorum. Sizce de benden hoşlanıyor mu?

Son düzenleme:
heycanın taaa buralara kadar geliyor ..:31:

belli belli arada bir çekim var ,her halinden belli de...
çok hızlı düşünüyorsun gibi geldi bana..:44: azcık sakin ol..:34:
ilk önce bir buluşun,öçl tart..sonra bakalım kendinden bahsetsin sana...:32:
öpmek filann..sonaya kalsın o..içinden böle hissederek,için sıkılmadan..:13:
çok hassassın duygularının asıl yapmak istediklerinin önüne geçmesin canım..

her şey kendiliğinden olcka zatenn:10::16:

Katılıyorum.:46::1:

İçin kıpır kıpır yazmışsın satırları belli.:4:

Yok artık ne öpmesi,yapıştırırsın ağzına bi tane kalkışırsa öyle bir şeye.:24::27:

Bence de zamana bırak biraz,tanımaya çalış.

Mutluluklar canım.:nazar:

çocuk bariz senden hoşlanmış canım bence çokta hevesli gibi görünme

Mesela çokta hevesli gözükme derken nasıl olmam gerek ? :) bir akıl ve canım :)

Hahaha heyecanım evet... Yeni bir ilişki heyecanı sanırım. Ve korku... Çünkü bir şey olur gibi olup olmaya biliyor.
Bir önceki ilişkimde yaşadığım şeyleri yaşamak istemiyorum. Bunun korkusu çok.
O yüzden sakin olamıyorum canım :)
HEr şeyi düşünüyorum. Öncekisi mesela, ilk buluşmada beni daaaaan diye öpmüştü. Ama zaaten kalbimde o vardı.
Ama bunda... bir önccekinden dolayı, hazır değilim hemen öpmeye filan. O yüzden de heyecanlandım :(
Çocuğu terslemek de istemiyorum. Çocuk çocuk diyorum, 3 yaş büyük benden bu arada :)

Katılıyorum.:46::1:

İçin kıpır kıpır yazmışsın satırları belli.:4:

Yok artık ne öpmesi,yapıştırırsın ağzına bi tane kalkışırsa öyle bir şeye.:24::27:

Bence de zamana bırak biraz,tanımaya çalış.

Mutluluklar canım.:nazar:

İnşallah canım ya :)
İçim kıpır kıpır... Ama aşktan, hoşlantıdan değil sanki. Bilmiyorum kafam çok karışık.
Aslında ilk gece, mutluluktan uçuyordum. Yatakta uyuyamadım ya .. Gülmekten.
Ama şimdi bir öncekinde, cinsellikle ilgili hep sorunlar oldu. Cinsellik beklentileri oldu onun. Hep sevgi beklerken, daha çok cinsellik isteği geldi.Cinsellik için ilgi gösterdi. Olmaadı tabi. Kurtuldum allaha şükür.
Ama ya bunda da öyleyse, ya cinsellik amaçlı yaklaşıyorsa... Diye düşnmeden kendimi alamayıp, her lafında acaaba ima edecek mi? diye bekliyorum.
Dün de film konusunda, ay dedim , korku filmine gidicez, rezil olucaz salona hoplayıp zıplarsak filan güldük.
O da, evde mi izlesek ? acaba dedi. Ve benim sinir tepeme çıktı korktum. Ev + bir erkek. Düşüncesi bile beni ağlatır.
Resmen ıssız adamdaki o kız gibi oldum ya.
Ben de hemen ters yaptım bilerek. "ben bir erkeğin evine girip, bir erkekle film izleyebilecek kadar rahat biri değilim" dedim.
O Da ya yanlış anlamadın dimiii ? Mahçup oldum şimdi....... filan diyip, kaldı.
Niyetini bilemedim, belki annesi evde olurdu. Filan ama sonuçta ben baştan tepkimi koydum. Kendi bileceği iş yani.
Arabada benim bir arkadaşımla dönerken ona demiş, ciddi bir kız bulursam evlenmeyi düşünüyorum ama yok filan demiş.

Yani orda o lafı etmesi bilmiyorum. Belki de ayrı ayrı anlamında evde izleyelim demek istedi bilmiyorum ama gerildim. Ya ben sen öyle rezil oluruz dedin diye öyle söyledim :( filan dedi.

Acaba diyorum beni denemek için mi söyledi ? ERKekler ilk baştan öyle yapıyorlarmış, deniyorlarmış ona göre davranıyorlarmış...

Son düzenleme:

Hahaha heyecanım evet... Yeni bir ilişki heyecanı sanırım. Ve korku... Çünkü bir şey olur gibi olup olmaya biliyor.
Bir önceki ilişkimde yaşadığım şeyleri yaşamak istemiyorum. Bunun korkusu çok.
O yüzden sakin olamıyorum canım :)
Her şeyi düşünüyorum. Öncekisi mesela, ilk buluşmada beni daaaaan diye öpmüştü. Ama zaaten kalbimde o vardı.
Ama bunda... bir önccekinden dolayı, hazır değilim hemen öpmeye filan. O yüzden de heyecanlandım :(
Çocuğu terslemek de istemiyorum. Çocuk çocuk diyorum, 3 yaş büyük benden bu arada :)

işte bak geçmişte yaşadıkların sana klavuzluk edicek..:34:

önce ben bu yeni ilişkiye ne kadar hazırım diye düşünmen lazım..
ya da başa alalım..hemen bir ilişki gibi değerlendirme..yanlış anlamadım
umarım,ortak bir arakdaş yok değil mi? sıfırdan tanıyorsun bu insanı ya da
tanıyacaksın? o yüzden zaman ver biraz kendine..içinde sadece yeni birini
tanımanın heyecanı olsun..:31: en büyük sorun evet sürekli bir önceki ilişkiyle
kıyas yapmak oluyor ister istemez..:26: hele şu ilk günü bir atlatın bakalım
sen de neler bırakıcak:31: üzülmemek adına zor olsada hayalini kurduğun şeyler ne çok yüksek
ne de beklentinin altında olsun ..

işte bak geçmişte yaşadıkların sana klavuzluk edicek..:34:

önce ben bu yeni ilişkiye ne kadar hazırım diye düşünmen lazım..
ya da başa alalım..hemen bir ilişki gibi değerlendirme..yanlış anlamadım
umarım,ortak bir arakdaş yok değil mi? sıfırdan tanıyorsun bu insanı ya da
tanıyacaksın? o yüzden zaman ver biraz kendine..içinde sadece yeni birini
tanımanın heyecanı olsun..:31: en büyük sorun evet sürekli bir önceki ilişkiyle
kıyas yapmak oluyor ister istemez..:26: hele şu ilk günü bir atlatın bakalım
sen de neler bırakıcak:31: üzülmemek adına zor olsada hayalini kurduğun şeyler ne çok yüksek
ne de beklentinin altında olsun ..

Aynen ... Valla ortak arkadaşıımız var gibi yok gibi. Sevdiğim karddeşim dediğim karşı cins bir arkadaşım var. Onun arkadaşı ile arkadaşlar. Söyledim arkadaşıma, onun arkadaşının ağzından laf almaya çalışacak :)
Sıfırdan tanıyorum ama. Yani o gece birtek benimle konuştu.
Beklentilerimi yüksek tutmamam lazım haklısın. :)
Hoşlanıyor hoşlanıyor deriz, ters teper :)

tatlım öyle her yazdığına anında cevap vermek şöyle geç yaz falan azcık beklesin merak etsin:34:
buluştuğunuzda şöyle ağır başlı ol herşeyine gülme seni çözmeye çalışsın gizemli ol erkekler gizemli kızları sever:1:

tatlım öyle her yazdığına anında cevap vermek şöyle geç yaz falan azcık beklesin merak etsin:34:
buluştuğunuzda şöyle ağır başlı ol herşeyine gülme seni çözmeye çalışsın gizemli ol erkekler gizemli kızları sever:1:

Tamam kuzum anlaştık :) O gelsin ben gitmiyim :) Sürekli kendimden bahsetmeyim :)

bu konular da tecrübesiz birisiyimdir ama işin için de hoşlanma olduğunu uzaklardan dahi hissettim kesinlikle senden hoşlnamış numara,face,konuşma çabaları,sinema vs. :1:
ilk baştan ben de hemen sinemaya gidince öyle aniden öpmeye felan kalkacağını düşünmem ama bakalım ne olacak?
hayırlısı olsun hakkınd :34:

bu konular da tecrübesiz birisiyimdir ama işin için de hoşlanma olduğunu uzaklardan dahi hissettim kesinlikle senden hoşlnamış numara,face,konuşma çabaları,sinema vs. :1:
ilk baştan ben de hemen sinemaya gidince öyle aniden öpmeye felan kalkacağını düşünmem ama bakalım ne olacak?
hayırlısı olsun hakkınd :34:

Teşekkür ederim canım :) O gün konuşurken hoşlandım zaten. Sonradan böyle işin önünü arkasını düşününce içimi korku sardı.
Böyle olacağımı hiç düşünmezdim.... Ama oluyormuş. İnsan güvensizleşip paranoyaklaşıyormuş :)
Ben de öpeceğini sanmıyorum ama kalkıp öperse büyük konuşmamı yaparım yani :)

Teşekkür ederim canım :) O gün konuşurken hoşlandım zaten. Sonradan böyle işin önünü arkasını düşününce içimi korku sardı.
Böyle olacağımı hiç düşünmezdim.... Ama oluyormuş. İnsan güvensizleşip paranoyaklaşıyormuş :)
Ben de öpeceğini sanmıyorum ama kalkıp öperse büyük konuşmamı yaparım yani :)

haklısın ilk başta böyle duygular oluyor :)
ama zamana bırak zaten güzel şeylerin hepsi zamanla gelecektir.
mutlu olursun inşallah :34:

haklısın ilk başta böyle duygular oluyor :)
ama zamana bırak zaten güzel şeylerin hepsi zamanla gelecektir.
mutlu olursun inşallah :34:

Amin canım. Bakalım o gün nolacak , şuan kafada 1-2 hafta var zaten :D

canım çocuk senden hoşlanmış ilgileniyor belli de ediyor .. bence çok heyecan yaptığını falan belli etme o iki kere yazıyorsa sen bi kere yaz ... kendini çok fazla anlatma o seni sorarak anlamaya çalışsın çünkü gizli kapaklı şeyler çok daha ilgi çekici gelmiştir:52::52:

canım çocuk senden hoşlanmış ilgileniyor belli de ediyor .. bence çok heyecan yaptığını falan belli etme o iki kere yazıyorsa sen bi kere yaz ... kendini çok fazla anlatma o seni sorarak anlamaya çalışsın çünkü gizli kapaklı şeyler çok daha ilgi çekici gelmiştir:52::52:

Ay benim en kötü huyuummm , baştan kendimi anlatırım ona göre davransın diye. Ama bundan vazgeçeyim haklısın :)
Bu hoşlanmanın sonu iyi bir yere çıkar dilerim. Yorumun için sağol canım :)
Hani niyeti başka olsa, o gece göğsünü kocaman açmış kızlar vardı yanımızda. Onlarla ilgilenirdi diye düşünüyorum.
Çünkü ben gayet sade ve prenseeeeeees gibiydim hehehe :9:

Leonela :52::52: Seni böyle bir konuyla görmek ne güzel :38:

Tecrübe sahibi değilim bu konularda ama senden hoşlandığı apaçık ortada
Çok güzel ve tatlı bir heycan yaşıyosun ama kendini fazla kaptırma sakın
Cinsellikle ilgili endişelerin normal ama herkes eski sevgilin gibi olcak diye bişey yok
Sen arada ki mesafeyi koru
Zaman geçtikçe bu konular açılırsada tavrını belli edersin olur biter...

Senin adına çok mutlu oldum ya inan ki :54:

Ay benim en kötü huyuummm , baştan kendimi anlatırım ona göre davransın diye. Ama bundan vazgeçeyim haklısın :)
Bu hoşlanmanın sonu iyi bir yere çıkar dilerim. Yorumun için sağol canım :)
Hani niyeti başka olsa, o gece göğsünü kocaman açmış kızlar vardı yanımızda. Onlarla ilgilenirdi diye düşünüyorum.
Çünkü ben gayet sade ve prenseeeeeees gibiydim hehehe :9:

canım herkes bir olucak diye bir şey yok sen şimdi eskiyi yeni adayla karıştırma öyle birşey olucağını sanmıyorum ... ama ağırdan al diye söylemedende geçemiyorum bırak o çözmeye çalışsın seni =))

canım herkes bir olucak diye bir şey yok sen şimdi eskiyi yeni adayla karıştırma öyle birşey olucağını sanmıyorum ... ama ağırdan al diye söylemedende geçemiyorum bırak o çözmeye çalışsın seni =))

Evet gizemli takılacağım, dediğini dinleyeceğim emin ol canım :)

Leonela :52::52: Seni böyle bir konuyla görmek ne güzel :38:

Tecrübe sahibi değilim bu konularda ama senden hoşlandığı apaçık ortada
Çok güzel ve tatlı bir heycan yaşıyosun ama kendini fazla kaptırma sakın
Cinsellikle ilgili endişelerin normal ama herkes eski sevgilin gibi olcak diye bişey yok
Sen arada ki mesafeyi koru
Zaman geçtikçe bu konular açılırsada tavrını belli edersin olur biter...

Senin adına çok mutlu oldum ya inan ki :54:

Valla ben de kendimi böyle bir konu ile gördüğüm için mutluyum. :) İlk defa benim açımdan başka bir konu bu Cecenn.

Ben de tecrübe sahibi değilimdir, ama hoşlandığı anlamına çıkıyor hepimizin anladığı gibi sanırım :)
Yok yok kendimi fazla kaptıracak kadar hevesim yok şuan aslında :)
Evet bu konular açılırsa tavrımı belli edeceğim :)
Çok sağol canım, benim adıma mutlu olmana ben de çok mutlu oldum :16: :16: :16:

Senin Adına Çok Sevindim Leonela..:38:
Hadi Hayırlısı..
Miden de Kelebekler Uçuyor Demek.. :27:

Back