- Konu Sahibi nagihan_14
lanet olsun demek istemiyorum ama az önce adet oldum. çok kötüyüm
üzüldüm bende bu ay bu duyguyu yaşamak istemiyorum Allah yardımcımız olsun...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
lanet olsun demek istemiyorum ama az önce adet oldum. çok kötüyüm
benimde adetime 1 hft - 5 gün kala yaptığımda bir hayal çizgm vardı ve dedim sen bile hayalsinnn ve hamileyimmm :) bence sen hamilesin canım
Günaydın kızlar:)
Yeni bebiş haberleri var mı bakalım?
keşke ben hamileyim diyebilseydim şimdi yaaaa... o günü sabırsızlıkla bekliyorum nasıl güzel bi duygudur eminim
arkadaşlar bende sizler gibi annelik duygusunu tatmayı öyle yürekten istiyorum ki 1 sene boyunca vajinismus sorunum vardı yendim 3 ay kadar oldu ve şimdi artık bebek istiyoruz iki aydır ilk ay olmadı bu ayda olmucak sanırım heran adet olacakmışım gibi bende burda takılıp sevinçlerinizi hüzünlerinizi paylaşmak istiyorum dilerim herkes bi gün çoookkkk iyi bi anne olur aminnn
üzülme canım rabbim yazdıysa elbet birgün diyeileceğiz bizde
öncelikle geçmiş olsun canım büyük bi sorunu halletmişsin şimdi sıra bir güzellikte inşallah.... dileğin kabul olsun inşallahh...
teşekkür ederim canım ... hayırlısını diliyorum...
ahhhhhh canımmm keşke öyle olsa
Canim son durumun ne. Adet agrilarin devam ediyormu? Test yaptinmi tekrardan?
kanda ve ultrasonda baktı doktorum yok canım 0.2 çıktı hamiş değilim. ya vajinal ultrason çektiremedim korkuyorummmmm. vajinismusu atlatalı 5 ay oldu ondan korkuyorum hala
Kızlar umutlarm bidahaki aya kaldı. Kırmızılarm geldi
Bi an çok üzldm ama Allahtan hayırlısı inş..
ben hamilemiyim değilmiyim bilmiyorum ve saçımı boyattım sonradan pişman oldum ya acaba birşey olur mu ki....
günaydın arkadaşlar benimde adetim 2 gün gecikti ama hiç bi belirtim yok bu ay tamda yumurtlama günlerini denk getirdiğimi sanmıştım bilmiyorum ama heran adet olcakmışım gibi bi his var içimde adet gecikmesi dışındada hiç bi belirtim yok malesef
tatlım benim de öyleydi eşime de dedim bu ay olmadı her an adet olcam dedim.Zırt pırt tuvalete gidip bakıyordum geldi mi diye ama her geldi sandığımda akıntı geliyordu sadece ki hala adet olcak gibiyim.Bende de bulantı baş dönmesi filan olmadı bi tek göğüslerim şişti göğüs ucum çıktı ve biraz çok değil azcık hassaslaştılar.Belli olmaz hiç bence bi test yap sen yine de