şanlıurfamızın güzel hanımları buraya :))

pelintoprak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2011
1.399
24
34
msb hanımlar ben urfaya gelin geldim ama hiç arkadaşım yok sizlerle en azından burdan tanışıp kaynaşmak urfa adetini öğrenmek istiyorum urfayı ve buranın insanlarını çok sevdimm beni yalnız bırakmayın burada her birinizin sıcaklığını burdan hissetmek istiyorumm sizi seviyorummmm

urfalı hanımlar hu huuu ordamısınızz :)) hani bahçelievler yenişehir karaköprü vali konağı neredesiniz hanımlar şu anda dışarda edalı fast food dan yazıyorum size burayı bilen gelsin gelmiyosa yazsın bacım ...

benim eşimde urfalı :) urfada oturmuyoruz ama her yıl gidiyoruz çok seviyorum urfayı ve insanlarını siz nerede oturyosunuz ?

hoşgeldin sefa geldin canımm :) ben Urfalıyım Urfayı beğendiğine sevindim...Bi ara özelden konuşalım bi seninle olur mu ?

kimse yok sanırım urfadan :)
ben varımmmm :))

neresindensinn canım çok sevindim ben şanlıurfa merkez karaköprüde oturuyorum sen?

bende urfalıyım ..evliyim mersinde yaşıyorum 1 yıldır ama..çoğu urfadayım ailemle :) şuanda urfadayım.karaköprü deyimm

Bnde aslen urfa birecikliyim kizlar :) ama istanbulda yasiyorum :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…