O Evlatlar kolay yetişmiyor.Ailelerine sabır diliyormAllah rahmet eylesin. 30 can.
ailelerinede sabır verrsin
Her sey tesaduf gercekten. Su an turkiyenin dort bir yaninda eylemler yapiliyor. Eylemde neler olacagi belli degil. Eylemde de can verebiliriz, vermezsek sans. Girdigimiz sinavlarda hile olmamasi, yurudugumuz yollara bomba koyulmamasi, katildigimiz etkinliklerde canimizin alinmayacagi belli degil. Bayram donusu yolda kaza yapmayacagimiz belli degil. Hayatta kalirsak sans. Surekli iletisim halindeyim. Arkadasimin ismini ölü ya da yarali listelerinde ariyorum. Listelerde adini gormeyince uzulsem mi sevinsem mi bilmiyorum. Hayatta kalmasi buyuk sans. Buyuk bir tedirginlikle haber bekliyoruz. Aileler ne cekiyor acaba su an. Isim listelerinde cocugunu ariyor. Cok aci var dayanamiyorum.
Hayir silahlanin ne alaka? Sanki baris timsalleri de silahlanin falan filan. Nemalanmaya çalıştıkları olaya bak. Pesssartık çözüm süreci falan kalmadı , karşı intikam olayına girmişler ve silahlanın çağrısı yapılmış pkk ya karşılıklı ölüp öldürmeye devam...
aynen.
işıde nefret kusarken pkk yı göklere çıkarmak da ne yaptığını bilmeyen insanların işidir.
Kimse kimsenin fikrini değiştiremedi, o da bir yana, senin partin benim muhalefetim, biz daha çok ağladık, siz az ağladınız, biz şurdaydık, siz nerdeydiniz tartışmaları yüzünden birde banlanıyorlar.Sırf merakımdan soruyorum. Bu forumda tartışarak karşı tarafın fikrini değiştirebilen oldu mu acaba?
Hep başkasına bahane bulanlar, nefret etmek veya kınamak için her zaman bir sebebi olanlar, her vahşet haberinde "ama…" diyenler vazgeçtiler mi hiç? Hep suçsuz olmak ne güzel bir histir kimbilir. Ben hiç tadamadım.
Nasıl ki bir "biz" var bir de "onlar," artık "bizim acımız, bizim nefretimiz" "onlarınki"nden farklı. Artık duygularımız da tuttuğumuz takımın formasını giyiyor.Aynı "acı"ya bile üzülemiyorsak? Kimsiniz siz? Ne ara "nefretle" sarıldınız, bizim sevdiğimiz memlekete?
Nasıl ki bir "biz" var bir de "onlar," artık "bizim acımız, bizim nefretimiz" "onlarınki"nden farklı. Artık duygularımız da tuttuğumuz takımın formasını giyiyor.
Kimse kimsenin fikrini değiştiremedi, o da bir yana, senin partin benim muhalefetim, biz daha çok ağladık, siz az ağladınız, biz şurdaydık, siz nerdeydiniz tartışmaları yüzünden birde banlanıyorlar.
Bu topikte de Akıbet az çok belli.
Şurda ölenlere rahmet, yaralılara şifa, yakınlara sabır dilemek varken din iman dalınmış yine.
Bu sitede her dinden, her mezhepten insan var, deist, ateist kardeşlerimizde var.Ben her konuda Yahudilere saldırılmasından gerçekten de nefret ediyorum.Resmen faşistlik bu.Aramızda Yahudi var mı yok mu bilinmeden resmen bir millet kanıtsız bir şekilde suçlanıyor.Bu söylemlere bir çare bulun lütfen.Gösterdiğimiz saygıyı ne yazık ki bulamıyoruz.