ŞANLIURFA SURUÇ'TA PATLAMA ÇOK SAYIDA ÖLÜ VAR

Keşke izlemeseydim saldırı videosunu gözümün önünden gitmiyor gencecik çocuklar 1 saniye ya sadece 1 saniyede öldüler çok canım acıyor belki çoğu yeğenlerim yaşındalar yeğenlerim geldi gözümün önüne içim daha beter yandı Allahım bu nasıl birşey nasıl kıydınız Allah bin türlü belanızı versin hiç mi acımadınız işid şeytanları bakın saldırmaya başladılar ne olacaktı ne bekliyorlardı acaba destek verelim bizim ülkeye birşey yapamazlar nasılsa mı dediler

Çok üzüldüm umarım bir an önce iyi haberlerini alırsınız.

artık çözüm süreci falan kalmadı , karşı intikam olayına girmişler ve silahlanın çağrısı yapılmış pkk ya karşılıklı ölüp öldürmeye devam...
Hayir silahlanin ne alaka? Sanki baris timsalleri de silahlanin falan filan. Nemalanmaya çalıştıkları olaya bak. Pesss

aynen.
işıde nefret kusarken pkk yı göklere çıkarmak da ne yaptığını bilmeyen insanların işidir.

Ama burada pkk'yı göklere çıkaran kimse yok okuduğunuz gibi.

Kanla beslenenler birbirini yesin umurumda değil. Ben masum insanların derdindeyim. 30 can gitti bugün belki de devamı gelecek, bilemiyoruz. Işid, Kobane'de de masum insanları katlediyordu, Türkiye'de de aynısını yapıyor. Devlet olarak orada insanların öldürülmesine silah gönderip destek verirsen, o silahlar gün gelir senin milletine doğrultulur.

Ay neyse sinirlerim bozuldu. İnsan hayatını böyle hiçe sayanların da Allah belasını versin.

Sırf merakımdan soruyorum. Bu forumda tartışarak karşı tarafın fikrini değiştirebilen oldu mu acaba?

Hep başkasına bahane bulanlar, nefret etmek veya kınamak için her zaman bir sebebi olanlar, her vahşet haberinde "ama…" diyenler vazgeçtiler mi hiç? Hep suçsuz olmak ne güzel bir histir kimbilir. Ben hiç tadamadım.

Bazı insanları gerçekten anlamıyorum.İnsanlar ölür kan dökülür ama bakarsın bunu ırkına,görüşüne,etnik kimliğine herşeyine vururlar.Yazık çok yazık parçalanan onca gencecik beden. Ötesi için ne söyleye bilirim ki...Acının dili,dini,ırkı olmaz.Bu kızcağız yok artık Merve yok artık!

#SuructaKatliamVar

Eklentiler

• a.jpg
    32,1 KB · Görüntüleme: 140
Kimse kimsenin fikrini değiştiremedi, o da bir yana, senin partin benim muhalefetim, biz daha çok ağladık, siz az ağladınız, biz şurdaydık, siz nerdeydiniz tartışmaları yüzünden birde banlanıyorlar.
Bu topikte de Akıbet az çok belli.

Şurda ölenlere rahmet, yaralılara şifa, yakınlara sabır dilemek varken din iman dalınmış yine.

Aynı "acı"ya bile üzülemiyorsak? Kimsiniz siz? Ne ara "nefretle" sarıldınız, bizim sevdiğimiz memlekete?
Nasıl ki bir "biz" var bir de "onlar," artık "bizim acımız, bizim nefretimiz" "onlarınki"nden farklı. Artık duygularımız da tuttuğumuz takımın formasını giyiyor.

Ülkede umut vadeden tek bir gelişme bile yok
Ne biliyim ufacık bir umut
Her yer kan revan, nefret, kötülük dolu
Valla hiç duygusal olamayacağım fırsatım olsa yaşamazdım burada
Hatta burada doğmaz, buraları hiç bilmek dahi istemezdim
Bu kadar mı kutuplaşma olur bu kadar mı kör kaldık
Konuşmak istemiyorum daha fazla
Ayrıcaa heyy hopp hişşt !! Banlanmanızı istemiyorum calm down, pliis

Kızımla oğlumu kreşten almaya gittim az önce orada iki veli konuşuyorlarmış ben gitmeden önce kızım bahçede onları dinlemiş soru sorup öğrenmiş sanırım beni görür görmez sarıldı hemen ağlamaya başladı ' anne abiler ve ablalara ne olmuş öldüler mi yoksa' diye sordu ölümün anlamını bilmiyor daha çok küçük çünkü. Bu kelimeyi ilk defa bugün öğrendi hem de böyle bir katliamla bugün tüm bunlar bana çok ağır geldi bilmiyorum

Nasıl ki bir "biz" var bir de "onlar," artık "bizim acımız, bizim nefretimiz" "onlarınki"nden farklı. Artık duygularımız da tuttuğumuz takımın formasını giyiyor.

o kadar üzüldüm ki o kadar genç suruçta şenlik var diye paylaşmış,sen,ben,onlar diye diye bütün olmayı biz olmayı unuttuk,Allah vicdanımızı köreltmesin.

Ben her konuda Yahudilere saldırılmasından gerçekten de nefret ediyorum.Resmen faşistlik bu.Aramızda Yahudi var mı yok mu bilinmeden resmen bir millet kanıtsız bir şekilde suçlanıyor.Bu söylemlere bir çare bulun lütfen.Gösterdiğimiz saygıyı ne yazık ki bulamıyoruz.

Bu sitede her dinden, her mezhepten insan var, deist, ateist kardeşlerimizde var.
Mevzu inanç olunca hassasiyetlere birşey oluyor nedense.
Irklar içinde aynısı geçerli.

Bunca canın yitip gitmesine kimler sebep oldu bilmeden hedef göstermek yanlış, ki velev ki yapanlar belli olsa da bunu tüm bir ırka, dine bağlayıp hepsini topyekün aynı kefeye koymakta yanlış.
En yakın örnek Çin'liler, bakınız insanlar dışarda dayak yiyor çekik gözlüler diye.
Yarın bir Yahudi'nin hedef seçilmeyeceği ne malum.
Azami Özen, azami dikkat gerekir böyle durumlarda, acı olaylar yaşıyoruz ama sağduyuyu elden bırakmamalıyız.

Izlemez olaydım videoyu Ne pisliklerle doldu vatan gencecik fidanlar gitti yine

Allah belanizi versin hepinizin.

Videoyu izleyince çok kötü oldum.. Pislikler...
Allah ailelerine sabır versin...

Sabah ilk videoyu izleyip de çığlıkları kulağıma kazındığından beri "kim yaptı?" diye sorup duruyorum. Kim; ısid, pkk, Suriye destekli başka bi örgüt... hangisi?

Kimin yaptığının ne önemi var diyeceksiniz belki; 30 tane can gitmiş, belki yaralılardan dayanamayanlar olacak, sayı artacak. O yaralıların bazılarının bedenleri bazılarının ruhları hiç iyileşmeyecek. Bu gerçeğin yanında kimin yaptığının derdine mi düştün diyeceksiniz.

Ama derdim bu evet, kim yaptı?

Utanıyorum çünkü akıllı telefonun ucundan ağıt yakmaya. Ben akşam ailemin dizinin dibinde yemeğimi yicem, o ailelerin sofrası bi daha tamamlanmamak üzere eksik kalacak. Ben yarın arkadaşlarımı görmeye gidicem, sevenleri onları bi daha göremeyecekler. Biz unutucaz, onlar toprak altında kalacaklar.

Kim bunun sorumlusu?

İlk sorumluyu herkes biliyo.

Bizim sayemizde şöyle güçlü devletiz. Liderimiz dünya lideri.
Orta doğuda söz sahibiyiz.
Pasif Türkiye'nin yerini bi dünya devi aldı. Komşularla 0 sorun.

Yıllardır bu masallarını anlatanlar, sanki o adı batasıca siyasetleri çağırmamış gibi ölümü her fırsatta ölüm üzerinden siyaset yapmayın diyorlar. Sözde "Osmanlı"yı dirilteceğinize şu gençleri diriltebilseler keşke. Kınayacağınıza, lanetleyeceğinize bi şeyler yapsanız.

Peki tetikçi kim?

Işid mi? O patlayıcı bizim tırlardan birinde miydi yoksa? Bu ayın başında bi haber vardı yanılmıyosam Sözcü gazetesinde. 6 ısidli teröristin sınırı geçtiği istihbaratıyla ilgili bi rapor vardı intihar saldırıları düzenlemek amacıyla. Haberin üzerinden 2 hafta geçti, bağıra bağıra mı geldi simdi bu saldırı?

Yoksa Pkk mı yapan? Işid'e yapılacak fiziki bi müdahale için Türkiye'yi öne sürme, fiziki çatışmaya girmeye zorlama amacıyla yapılan bi danışıklı dövüş mü?

Kör dövüşü gibi resmen. Saldıran kim, amacı ne bilmeden nasıl koruyacağız biz kendimizi, nasıl önlenecek bi daha aynı şeylerin yaşanması? Yaz yaz çıldıracak gibi oluyorum.

Allah'ım dayanma gücü ver. Analara, babalara, sevenlere.
Dayanılır gibi değil çok acı çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…