ŞANLIURFA SURUÇ'TA PATLAMA ÇOK SAYIDA ÖLÜ VAR

terör örgütlerinin hangi birini sayalım karşılıklı katliam yapıyorlar işte. ışıd pkk elkaide hizbullah kendi içlerinde de gruplara ayrılıyorlar. buradaki soru devlet nerede?? sınırların kevgir gibi olması hükümetin suçu.
eskiden pkk terör örgütü bebek katili diye haber yapılırdı derken imralı kandil oldu teröristler trtnin haberlerinde
pkkyı sempatik yapan akp zaten muhatap alırsan terörist imajından çıkarırsın

Evet sebep aynen oyle. Hele ki benim icin su saatten sonra kesinlikle oyle. Hic tavizim yok bu konuda.
Ya işte bak gördün mü tanıdığın birinin orada olma ihtimali bile nasıl içini yaktı.
Ya ailesinden birinin katillerine her dakika övgüler düzülenler, o bölgede görev yapan pazarda sırtından vurulsa kimsenin ilgilenmeyeceği asker aileleri ya da sürekli yaşamı tehlike altında olan kamu görevlilerinin yakınları ne yapsın?

Devlet mi nerede?
Devlet icerdeki vatanhainleri ile ugrasiyor..
Türk istihbarati daha suriye karismaya baslayinca amacin Türkiye sınırıı boyunca akdenize uzanan bir kürt devleti kurmak oldugunu bildirdi..
Hatta burada bile bu konu konusuldu..
Türk devletide kendi ve suriyedeki türkmenlerin cikarlari dogrultusunda muhalifleri destekledi..
Amerika yillardir pkk ya silah temini yapar ama basininda falan haber olmaz..Almanya yillardir pkk yi besler basininda falan haber olmaz vb vb neden? Çünkü adamlar ülke vatan ne demek anlamis..zaten oralarda vatanhainlerini yasatmazlar..
Bizdeki hainler yaygara kopardi Türkiye muhalifleri destekliyor diye zira vatan falan umurlarinda degil bir kismi zaten maşa bir kisminin derdide AK parti..
Devlet demenin AK parti demek olmadigini bile anlayamamis cahil insanlar, AK parti gitsin diye neredeyse vatani düşürecekler..
Devlet ülke icindeki hainlerlemi ugrassin yoksa sirtlanlarin kol gezdigi ortadoguda vatanin cikarini ve sinirlarimi korusun...
Ayrica AK partinin cözüm sürecindeki amaci neydi bir arastir..
Yillardir kandil dagi bombalamaktan baska bir is yapmayan hükümetlere karsin, kürt vatandaşlara bu zamana kadar yapilan dişlanmayi bitirip pkk nin insan kaynagi bulmasini engellemekti..Ama pkk bunuda engelledi..kendi mitingini patlatip kürt vatandaslara " hala bizi disliyorlar öldürüyorlar" algisi olusturdu..

Yahu aynı acıyı yaşayan insanlara bile saygınız yok bir de kalkmış laf ediyorsunuz.Yeter ya ayrıştırmaktan usanmadınız mı o çok nefret ettiğiniz sempatik liderden bir farkınız yok.

onlar mühim değil yeterki kendilerinden olmasın kayıplar.

20 yaşında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencisi Ezgi Saadet... Bugün Suruç'ta katledildi!

Koyu bir akape düşmanı olarak yazdıklarının bir kısmına katılıyorum.
pkkya oy verip sonra da atatürk'ü sevdiğini ya da atatürkçü olduğunu söylemek kadar saçma bir şey olamaz.

Saçma degil benim icin bu ikiyüzlülük yada sahte atatürkcülük..
Burada en ufak elestiride mahkeme ile bilmem ne ile insanlari kendince tehdit edenler..Onca küfürü sineye cekip küfür edene oy veriyorsa konusmasinlar bidaha atatürkcüyüm falan diye...

Tek sorun AKP oradaki muhalifleri desteklerken basının bunu haber yapması mı?
Ne bilim benim bildiğim basın özgür olmalı, halkı her konuda bilgilendirmeli falan. Eğer devletin istemediği şeyleri haber yapmayacaklarsa kaldıralım gitsin tüm haber kanallarını. Devlet büyüklerimiz zaten kendileri istedikleri açıklamaları yapıyor, olayları kendi lehlerine çok güzel çeviriyorlar. Onların ağzından çıkanları bire bir yazmaktan başka bir işe yaramayacaklarsa gazeteler falan boşuna kağıt israfı yapmasın yani.

Son düzenleme:
Çok üzüldüm. Videoyu izlediğimden beri başka bir şeye odaklanamıyorum.
Ölümler siyasi hataların sonucudur. Böyle olmayabilirdi...
Şehit haberlerine alışmıştık şimdi masum halkın katledilişi haberlerine alışıyoruz.
Katliamlara alışmayı reddediyorum.

Olay yine sen şuna oy verdin ben buna verdim tartışmasına döndü.Arkadaşlar beğenmiyorsanız gidin krallık falan bulun orda yaşayın tavsiye ediyorum psikolojiniz bozulmasın daha fazla.Ya da yeni yönetim şekli bulun güzelse ona geçelim.
Adamlar ölmüş gitmişler bizimkiler suçluların yakalanmasını değil Hdp'nin sempatik liderini,Akp'nin karalanmasını tartışıyorlar.Birazdan konu koalisyona oradan Chp ve Mhp'ye geçecek.Ha gayret başarabilirsiniz inanıyorum.

Benim sizinle tek farkım var, ben her ölüme üzülüyorum, her seferinde canım yanıyor. Şimdiye kadar oh olsun dediğim bir ölüm yoktur. Askere de üzülürüm, dağdaki gerillaya da, gezi şehitlerine de, bombalı saldırılarda hayatlarını kaybedenlere de, yasine de fırata da üzülüyorum. İçim yanıyor.
Neden biliyor musunuz? Siz müslümansınız, ben insanım...

İsteyen üzerine alınabilir...
İnsanlığın öldüğü yerde yaşamak zor...

Müslümanlık ne alaka? Lutfen sacmalamanin bir sınırı olsun

Zaten amerikanin pkk ya gönderdigidi silah ve mühimmat bilgilerini newyork times dan okuyoruz hep gün be gün..hdp mitinginde patlayan alman yapimi bombayida daha parlamadan bild yazmisti " türkiyede hdp mitinginde patlatilnak üzere bir bomba yollandi" diye...

Saka gibi ya ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…