adlarıda arap adı nedense. hepside arap. olsun ,israil kanı vardır belki kökende hepsinin. hayat ağacına bakmak lazım. buluruz bir iki damla yahudii kanıBizimkiler de israili kola içmeyerek protesto edip israilin kurduğu bir örgüte silah yardımı yapıyor o zaman...
eee. ne diyorsun o zaman. yok israilli,yok yahudi.şunda yapmayın bunu artık.yoo okycim örgütü kuarn bellide arkasından gidenler zır cahil..ordan burdan şurdan..
silah yardımı olayına inanmıyorum cicim pkknın başına bela olsun diye azıcık destenlenmişse bu ışid şimdi almış başını gidiyor..Bizimkiler de israili kola içmeyerek protesto edip israilin kurduğu bir örgüte silah yardımı yapıyor o zaman...
diyorum zaten işid örgütündekilerin hepsi israilli.
Hıhı silah yardımı yok, o tırları biz rüyamızda gördük. Zaten ilaç gitmişti dimi?silah yardımı olayına inanmıyorum cicim pkknın başına bela olsun diye azıcık destenlenmişse bu ışid şimdi almış başını gidiyor..
neyi yapmayalım oky orada insanlar ölmüş gençler ölmüş, canlar yanmış,, ve canlı bomba deniliyor ışid deniliyorkii.. ışıd bir bela diyorum kuruluşun maksatı başka diyorum sen burda yapma yın diyorsun..eee. ne diyorsun o zaman. yok israilli,yok yahudi.şunda yapmayın bunu artık.
inanmıyorum cicimHıhı silah yardımı yok, o tırları biz rüyamızda gördük. Zaten ilaç gitmişti dimi?
At gözlükleri çok işe yarar şeyler değil canım, çıkar onları bence.
o "azıcık" dediğin desteği kim verdi? Merak ettim şimdi.silah yardımı olayına inanmıyorum cicim pkknın başına bela olsun diye azıcık destenlenmişse bu ışid şimdi almış başını gidiyor..
arkadaşım işid israilli diyorsun. bırak artık bu mantıksızlığı.neyi yapmayalım oky orada insanlar ölmüş gençler ölmüş, canlar yanmış,, ve canlı bomba deniliyor ışid deniliyorkii.. ışıd bir bela diyorum kuruluşun maksatı başka diyorum sen burda yapma yın diyorsun..
kimmi İrano "azıcık" dediğin desteği kim verdi? Merak ettim şimdi.
kimmi İran
Küfredemiyorum bile artık sinirden! Cani köpekler!
Savaştaki çocuklar biraz da olsa normalleşip gülümsesin diye oyuncak götürecek kadar naifti bu gençler.
evet oky IŞİD yahudilerin kurduğu bir örgüt ve o kadar eminimki kimsede bana bunun aksini ispat edemezarkadaşım işid israilli diyorsun. bırak artık bu mantıksızlığı.
hiç şaşırma oky türkiyeye darbeler orta doğudan geliyor ve israil ve iran ve mısır ve suriye
İran pkk? Hadi İran da yapılanmış pkknın koluna olsa anlayacağım da...kimmi İran
silah yardımı olayına inanmıyorum cicim pkknın başına bela olsun diye azıcık destenlenmişse bu ışid şimdi almış başını gidiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?