ŞANLIURFA SURUÇ'TA PATLAMA ÇOK SAYIDA ÖLÜ VAR

sırf merakımdan soruyorum kobani bu fotoğraftaki yer değil mi? buraya nasıl yardım götüreceklerdi, teröristler temizlenmeden? orada teröristten başka canlı var mı ki?

yanlış anlamayın katliamı desteklemiyorum. ölenleri kandırılmış gençler olarak görüyorum, terörizmi destekleyenlerin piyonu sıradan insanlar. katliamların hesabı verilmeli. Türkiye'de devlet kalmış olsa bu caniler çoktan tarihe gömülmüştü
işte bende bunu merak ettim.

CKXZXbFWEAA4Vni.jpg
pes ya pes

Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın mantığında siyaset yapılırsa böyle olur. Gün gelir o "azıcık desteklenen" yılan gelir senin boynuna dolanır tıp ki bugün olduğu gibi.

Benim gözümde ışid ve pkk arasında bir fark yok. İkisi de masum insanları öldürüyor işte. Birini yok etmek için, diğerini güçlendirmek de anca ne yaptığını bilmeyen devletin işidir.
aynen yılanın başını yılanla ezmek istediler ve sonuç

artık çözüm süreci falan kalmadı , karşı intikam olayına girmişler ve silahlanın çağrısı yapılmış pkk ya karşılıklı ölüp öldürmeye devam...

Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın mantığında siyaset yapılırsa böyle olur. Gün gelir o "azıcık desteklenen" yılan gelir senin boynuna dolanır tıp ki bugün olduğu gibi.

Benim gözümde ışid ve pkk arasında bir fark yok. İkisi de masum insanları öldürüyor işte. Birini yok etmek için, diğerini güçlendirmek de anca ne yaptığını bilmeyen devletin işidir.

aynen.
işıde nefret kusarken pkk yı göklere çıkarmak da ne yaptığını bilmeyen insanların işidir.

pkk hiç bir zaman bırakmamıştıki silahını
bir askeri şehit etmişler zaten ayy neyse bende çıkıyorum konudan ne güzel siyasetten uazktım kafam dinçti patlama olayını duyunca dayanamdım ama en iyisi uzak kalmak burdan konuşmakla anca sinir basıyo .

bende patlamayı duydum. arkadaşım aradı ağlıyordu. tvde görmüş bazı resimleri.
bende siyasete baktım;yazayım başsağlığı dileyim dedim ki,bazı yorumlar mahvetti iyice beni.
aynı tas aynı terane. acıımasız olduk vesselam. neyse.

Bu Yahudiler napmışsa Müslümanlara hala etkisindeler...Çoğu Müslümana göre şeytan=yahudi.

10 KİŞİNİN İSİMLERİ BELİRLENDİ
Saldırıda hayatını kaybedenlerin isimlerinin Koray Çapoğlu, Hatice Ezgi Sadet, Uğur Özkan, Narten Kılıç, Veysel Özdemir, Nazegül Boyraz, Kasım Dedizem, Alper Sapan, Okan Prinç ve Ferdane Kılıç'ın olduğu bildirildi

Aa konu iyi ki öldücülere gelmiş.Onlara göre her insan ölmeli.Dini, siyasi ,milli düşüncesi farklı olan her insan paramparça olup geride kalanları yas içinde bırakmalı.

hiç şaşırma oky türkiyeye darbeler orta doğudan geliyor ve israil ve iran ve mısır ve suriye
Hep darbeler Ortadoğu'dan Türkiye'ye geliyor Türkiye burnunu hiçbirşeye sokmadı,Suriye'nin yerlebir oluşuna,insanlarının sınırlarda sefil olmasına sebep olmadı,yanıbaşında işıdkerin komşu olması için elinden geleni yapmadı,şii Türkmenler'in sefil Olmasını uzaktan izlemedi ha! Bunların hepsini İsrail yaptı,hep onların oyunları tu kaka onlara..

Her sey tesaduf gercekten. Su an turkiyenin dort bir yaninda eylemler yapiliyor. Eylemde neler olacagi belli degil. Eylemde de can verebiliriz, vermezsek sans. Girdigimiz sinavlarda hile olmamasi, yurudugumuz yollara bomba koyulmamasi, katildigimiz etkinliklerde canimizin alinmayacagi belli degil. Bayram donusu yolda kaza yapmayacagimiz belli degil. Hayatta kalirsak sans. Surekli iletisim halindeyim. Arkadasimin ismini ölü ya da yarali listelerinde ariyorum. Listelerde adini gormeyince uzulsem mi sevinsem mi bilmiyorum. Hayatta kalmasi buyuk sans. Buyuk bir tedirginlikle haber bekliyoruz. Aileler ne cekiyor acaba su an. Isim listelerinde cocugunu ariyor. Cok aci var dayanamiyorum.

Bizimkiler de israili kola içmeyerek protesto edip israilin kurduğu bir örgüte silah yardımı yapıyor o zaman...

aa öyle deme, Vakko almayıp Kola içmiyorlar ya o yeter.. ha tabi birde profil fotoğrafları değişiyor hemen.. ben anlamıyorum bu kadar tepkiye (!) rağmen nasıl devam edebiliyor örgütler.. kınayanları söylemiyorum bile.. kınamanın bizim dilimizdeki karşılığı ne acaba? biri beni aydınlatsın..

şaka gibi bir milletiz.. o adamlar ülkeye bugün giriş yapmadı arkadaşlar, belki senelerdir içimizde yaşıyorlardı.. allah hepimizi korusun, başka diyecek bir şey kalmadı..

X