Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
işte bende bunu merak ettim.sırf merakımdan soruyorum kobani bu fotoğraftaki yer değil mi? buraya nasıl yardım götüreceklerdi, teröristler temizlenmeden? orada teröristten başka canlı var mı ki?
yanlış anlamayın katliamı desteklemiyorum. ölenleri kandırılmış gençler olarak görüyorum, terörizmi destekleyenlerin piyonu sıradan insanlar. katliamların hesabı verilmeli. Türkiye'de devlet kalmış olsa bu caniler çoktan tarihe gömülmüştü
aynen yılanın başını yılanla ezmek istediler ve sonuçBana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın mantığında siyaset yapılırsa böyle olur. Gün gelir o "azıcık desteklenen" yılan gelir senin boynuna dolanır tıp ki bugün olduğu gibi.
Benim gözümde ışid ve pkk arasında bir fark yok. İkisi de masum insanları öldürüyor işte. Birini yok etmek için, diğerini güçlendirmek de anca ne yaptığını bilmeyen devletin işidir.
Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın mantığında siyaset yapılırsa böyle olur. Gün gelir o "azıcık desteklenen" yılan gelir senin boynuna dolanır tıp ki bugün olduğu gibi.
Benim gözümde ışid ve pkk arasında bir fark yok. İkisi de masum insanları öldürüyor işte. Birini yok etmek için, diğerini güçlendirmek de anca ne yaptığını bilmeyen devletin işidir.
pkk hiç bir zaman bırakmamıştıki silahınıartık çözüm süreci falan kalmadı , karşı intikam olayına girmişler ve silahlanın çağrısı yapılmış pkk ya karşılıklı ölüp öldürmeye devam...
bir askeri şehit etmişler zaten ayy neyse bende çıkıyorum konudan ne güzel siyasetten uazktım kafam dinçti patlama olayını duyunca dayanamdım ama en iyisi uzak kalmak burdan konuşmakla anca sinir basıyo .pkk hiç bir zaman bırakmamıştıki silahını
kimmi İran
Hep darbeler Ortadoğu'dan Türkiye'ye geliyor Türkiye burnunu hiçbirşeye sokmadı,Suriye'nin yerlebir oluşuna,insanlarının sınırlarda sefil olmasına sebep olmadı,yanıbaşında işıdkerin komşu olması için elinden geleni yapmadı,şii Türkmenler'in sefil Olmasını uzaktan izlemedi ha! Bunların hepsini İsrail yaptı,hep onların oyunları tu kaka onlara..hiç şaşırma oky türkiyeye darbeler orta doğudan geliyor ve israil ve iran ve mısır ve suriye
kimmi İran
Bizimkiler de israili kola içmeyerek protesto edip israilin kurduğu bir örgüte silah yardımı yapıyor o zaman...