ŞANLIURFA SURUÇ'TA PATLAMA ÇOK SAYIDA ÖLÜ VAR

Ölen genç kızları görünce içim gitti , ocaklara ateş düştü yine artık biraksınlar bu eylem işini , gençler resmen ölüme sürülüyor gaza geliyor sız bırakın o oy verdikleriniz çıksın eylem yapsın, onların çolugu çocugu evde ana kucagında rahat keyif yapsıın kendileri sadece çıkıp kınasın ölen genç çocuklar olsun çok yazık.

Bir degil bin haber var merak etme ama sen ne olsa hepsine bir kulp bulmaya caliscaksin ne kadar kendini komik duruma düsürsende, hatani kabul etmektense cevirebildigin kadar ceviriyorsun ahaha :)
Al bak bir daha link

http://www.aljazeera.com.tr/haber/amerikadan-pesmergeye-silah-iddiasi

Bu daha bir kisinin yolladiklari daha cok var daha ben aratmadim bile..
Insanlar ister yazar ister yazmaz belliki senin hatasini kabul etmekten ne kadar uzak bir insan oldugunu görüp hic ugrasmiyorlar...

Neyse bu ders sana yetti bence hadi by
Birdahada sakin bu duruma düsürme kendini kapisşş

peki ama size naçizane tavsiyem.. "iddia" ile "kanıt"ı birbirinden ayırın, ben komik olmaya razıyım :)

sevgiler..

Buraya en son ne zaman uyarı yazdıysam o saat itibariyle dışarı çıktım ve Bismillah az evvel içeri girdim, KK'yi açtım, 20 bildirim, bildirimlere bakmadan en az 10-15 tanesinin bu topikle ilgili olduğunu tahmin etmem zor olmadı.
Ölenlere rahmet, yaralılara şifa dilemek ya da amannn bu konuda yazarsam polemik kaçınılmaz demek bu kadar zor muydu?
Konuya dinamit koyup patlatmışsınız, şimdiden geçmiş olsun sizlere...

Şimdi arkadaşlar bu konuda kızmaca darılmaca yok, bildirimler var, evet onlara da bakacağım ama maalesef maalesef bu bölümde biliyorum, kim ne taraftaysa karşı tarafı bildiriyor, onlar gitsin biz cici kalalım diye, eh o arada bazı yorumlar gözden kaçıyor, 21 sayfa benimde bol bol vaktim var, okur bakarım.
Aksi düşünülse de her iki taraftan, bende yan yön yok, ille de kural illede kural.

Hazır burayı okuyorsunuz, yazın yazın sanal diye, edin hakaretleri, adli tatil bitince bazılarınıza devlet kuşu konacak duyumu aldım, ki burda sizleri defalarca ikaz ettik, dilinizin klavyelerinizin ayarı yok.
Bu topikle sanırım patron ayrıca ilgilenir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…