Sanki hiç doğmamışım gibi..

Krczeynep

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2016
5
1
Uzun süredir takip ediyordum ama uye olmak ve sizlere danismak bugune kismetmis. Cumlelerimde bozukluk olursa affola pek iyi sayilmam. Bugun ogretmenler gunu ve ayni zamanda benim dogum gunumdu. nisanlim askerde asker yolu bekliyorum. yaklasik uc yillik bir iliskimiz var

Aile icinde bir kac gundur bayagi buyuk sorunlarim vardi nisanlim benim haksiz oldugumu soylemisti ve biraz bana tavirliydi. olabilir. gercekten haksizda olabilirim. bi hayli soguk konusuyodu kizgin oldugu icin ama genede bugun dogum gunumu kutlar diye bekledim. asker adam arayamiyor falan demeyin. gun icinde beni aramasini beklemedim zira aksam yatmaya geldiginde rahatca bir iki saat konusuyoruz zaten. birakin aramayi bana dogum gunun kutlu olsun diye sevgi mesaji iceren iki uc kelime mesaj bile yazmadi..

Sonra dediki "hediye baktim sana cicek var ayi var ama sen sevmiyosun baktim baktim almadi olmasin diye ama sana uygun birsey bulamadim sana hediye sepeti yollayayim mi (icinde cikolata jelibon iste benim sevdigim aburcuburlar olan bi sepet) yada gelince guzel bisey yapariz olurmu " dedi bende hayir yollamana gerek yok gelince kutlariz dedim bozuntuya vermedim.

Benim istedigim hediye degil bana bir sey almasin ama sana bunu yollayim mi diye hediye mi sorulur ya? benmi cok alinganim. Almadi olmasin ne demek? Gercekten com kirildim. ayrica istedigim hediye degil bana dogum gunun kutlu olsun askim bile demedi.. simdide uyudu.

Ne yapayim kizlar yani biliyorum zaten imkanlari kisitli hediye gercekten istemiyorum en buyuk hediyem zaten o benim ama bir dogum gunu mesajini cokmu gordum 3 yillik iliskiye?

Akil veren herkese tessekkur ediyorum.. :KK43:

Doğumgünün kutlu olsun.:KK9:
Üzme kendini. Belki doğumgünlerini önemsemiyordur, belki askerde olduğu için farklı bir ruh halindedir.
Daha çok kutlamalarınız olur inşallah.

Doğumgünün kutlu olsun.:KK9:
Üzme kendini. Belki doğumgünlerini önemsemiyordur, belki askerde olduğu için farklı bir ruh halindedir.
Daha çok kutlamalarınız olur inşallah.
Cok tesekkur ederim :KK43: Cok beklenti icine girdim herhalde.. bilmiyorum. cunku ne zaman surpriz yapacak olsa hic umursamiyomus gibi davranirdi ve sonra bombayi patlatirdi. bu seferde oyle olacak sandim galiba.

Uzun süredir takip ediyordum ama uye olmak ve sizlere danismak bugune kismetmis. Cumlelerimde bozukluk olursa affola pek iyi sayilmam. Bugun ogretmenler gunu ve ayni zamanda benim dogum gunumdu. nisanlim askerde asker yolu bekliyorum. yaklasik uc yillik bir iliskimiz var

Aile icinde bir kac gundur bayagi buyuk sorunlarim vardi nisanlim benim haksiz oldugumu soylemisti ve biraz bana tavirliydi. olabilir. gercekten haksizda olabilirim. bi hayli soguk konusuyodu kizgin oldugu icin ama genede bugun dogum gunumu kutlar diye bekledim. asker adam arayamiyor falan demeyin. gun icinde beni aramasini beklemedim zira aksam yatmaya geldiginde rahatca bir iki saat konusuyoruz zaten. birakin aramayi bana dogum gunun kutlu olsun diye sevgi mesaji iceren iki uc kelime mesaj bile yazmadi..

Sonra dediki "hediye baktim sana cicek var ayi var ama sen sevmiyosun baktim baktim almadi olmasin diye ama sana uygun birsey bulamadim sana hediye sepeti yollayayim mi (icinde cikolata jelibon iste benim sevdigim aburcuburlar olan bi sepet) yada gelince guzel bisey yapariz olurmu " dedi bende hayir yollamana gerek yok gelince kutlariz dedim bozuntuya vermedim.

Benim istedigim hediye degil bana bir sey almasin ama sana bunu yollayim mi diye hediye mi sorulur ya? benmi cok alinganim. Almadi olmasin ne demek? Gercekten com kirildim. ayrica istedigim hediye degil bana dogum gunun kutlu olsun askim bile demedi.. simdide uyudu.

Ne yapayim kizlar yani biliyorum zaten imkanlari kisitli hediye gercekten istemiyorum en buyuk hediyem zaten o benim ama bir dogum gunu mesajini cokmu gordum 3 yillik iliskiye?

Akil veren herkese tessekkur ediyorum.. :KK43:
Hiçbirşey..

Unuttu desen unutmamış. Hediye almayı da becerememiş. Romantik olmayan sıradan bir erkek işte..

Yani ne desem bilemedim böyle günler dogum günü,sevgliler günü kimine göre çok özel ama mesela biz hiç önemsemeyiz eşimle çogunlukla unuturuz hatta nişanlıykende böyleydik halada devam ediyo ama sizin için önem arzediyosa tabiki telfnda gönlünü alarak bikaç tatlı şey söyleyebilirdi hediye mevzusuna gelince almadı olmasın falan demiş inan bu erkekler biz kadar ince düşünemiyo mesela sen tavır alsan bu durumdan dolayı nevar bunda der bu arada dogum günün kutlu olsun :KK200:

Nice guzel yillarin olsun. Bence cok takma dogumgunu sonucta insallah bir omur uzunnnn uzuuunnn daha coook kurltlarsin. bak sana benim esimin yaptigini anlatayim. daha flort ediyoruz ilk dogumgunum beraber . oldum olasi onemsemem ben kendiminkini, cikardi kredi kartini al ne ihtiyacin varsa alirsin dogumgunu icin dedi. sanirsin adam is adami bildigin calisan. ben de ozaman cok takmistim sonra dedim ki al iste okuz daha ne olsun :KK66:
bosver sikma canini sevgine odaklan boyle kucuk seyler birikirse buyuk yaralar acar sende.

Neden bunları ona söylemiyorsun ki. hediyeye gerek yok ama bi tatlı söz gerekirdi diyebilirdin. erkekler ince düşünmez sen söyleyeceksin dan dun yoksa çooook düşünürsün böyle. söyleye söyleye zamanla bi tık yontarsan ne ala.

Doğum Günün Kutlu Olsun Öncelikle Canım:KK36:

Sıradan,tipik türk erkeği belliki trip yapyor hiç üzme kendini unut gitsin..

asker adam vardır bi psikolojik baskı üzerinde.belki de sıkılmıştır bulunduğu ortamdan.sen de haklısın benim için de önemlidir özel günler ben olsam ben de bozulurdum.açık açık düşüncelerini söyle tartışmadan kırgın olduğunu anlat.bu arada nice yıllara...:KK200:

Senden gecmeye baslamis belli ki,
Adam bildigin aman bosvere baglamis ,
Sizin aranizda bir sorun yoksa ,askerlik ,
Erkekleri degistirir ,cogu arkadasimin uzun sureli iliskisi askerlikle beraber bitti

Dogum gunumu kutlayan herkese cok tesekkur ederim :)
Bos vere baglamadi ama anlamadim bilmiyorum bi iki cumle duyamamak beni uzdu acikcasi

Daha önceki doğum günlerini içten bir şekilde kutlamış mıydı? Şuan askerlik psikolojisi içinde olabilir. Bütün gün emir altında ordan oraya koş al getir vs. O an aklı durmuş olabilir. Kötü bir askerlik geçiriyor olabilir.

Eski sevgilim de böyleydi ya. Eski deyince, bak ben ayrıldım sen de ayrıl demeye getirmiyorum tabi :) İnce düşünceden yoksun oluyor bazı erkekler, kırıldığını söylesen anlam veremez mesela. "Ya hatırladım doğum gününü, ne istediğini bile sordum ben daha ne yapayım?" der yani. Çok kafaya takma, onu da öyle kabullen.

Dogum gunun kutlu olsun :KK19:
Ya nisanlin askermis belki iyi bir gun gecirmedi bu gun hediye konusu konusulmus ama sanirim heycandan yada stresten kutlamayi unutmus bosver takma derim ben ilerde hunu hatirlarsin hatta hatirlat birlikte gulersiniz :KK48: nisanlin ailen ve tum sevdiklerinle birlikte nice mutlu yillar diliyorum

Benim sevgilimde onemsemez dogum gunlerini.. :işsiz: ama ona bes dakka cvp vermeyeyim,hemen nerdesin senlere baslar .. neden bu erkekler onemsemez dogum gunlerini cozemedim ben.. Bu arada dogum gunun kutlu olsun

Daha önceki doğum günlerini içten bir şekilde kutlamış mıydı? Şuan askerlik psikolojisi içinde olabilir. Bütün gün emir altında ordan oraya koş al getir vs. O an aklı durmuş olabilir. Kötü bir askerlik geçiriyor olabilir.
Evet bir önce ki doğum gunümde artik iliskimizi resmilestirmemiz gerektigini belirtmistim bana yok mok daha erken diye numara yapip ailesinin evinde evlilik teklifi etmisti mesela. hani bu seferde dedim herhalde bir surpriz yapacak ama taa askerde ki adam ne yapacak dedim falan kendi kendimi yedim :) cogu zaman okuzlugu var ama ara sira yapardi onemli gunlerde en azindan.

Eski sevgilim de böyleydi ya. Eski deyince, bak ben ayrıldım sen de ayrıl demeye getirmiyorum tabi :) İnce düşünceden yoksun oluyor bazı erkekler, kırıldığını söylesen anlam veremez mesela. "Ya hatırladım doğum gününü, ne istediğini bile sordum ben daha ne yapayım?" der yani. Çok kafaya takma, onu da öyle kabullen.

Evett,hic imali laflarimi anlamiyor. bana ne istiyorsan direk soyle diyor bana. E bende oyle diyemem ki. hatta gecen para gonderdi onla kendine alirsin hediye falan dedi ama sakasinaydi tabi bu :)) Aynen simdi yarin trip yapsam e ben dedim gondereyim diyecek bana.

Dogum gunun kutlu olsun :KK19:
Ya nisanlin askermis belki iyi bir gun gecirmedi bu gun hediye konusu konusulmus ama sanirim heycandan yada stresten kutlamayi unutmus bosver takma derim ben ilerde hunu hatirlarsin hatta hatirlat birlikte gulersiniz :KK48: nisanlin ailen ve tum sevdiklerinle birlikte nice mutlu yillar diliyorum

Olabilir bu aralar karisik onun oldugu ay cok fazla ustunde durmadim iste ama birazcik uzuldum ne bileyim :/ cook tesekkur ederim bu arada :)

Benim sevgilimde onemsemez dogum gunlerini.. :işsiz: ama ona bes dakka cvp vermeyeyim,hemen nerdesin senlere baslar .. neden bu erkekler onemsemez dogum gunlerini cozemedim ben.. Bu arada dogum gunun kutlu olsun

Tabi nerdesin senler niye gec cevap veriyorsunlar.. aman aman.. bende parayi onemsemiyorum ama calismak zorundayiz mesela yani bi mesaji cok gordu garipler vallahi.

Dogum gunumu kutlayan herkese cok tesekkur ederim :)

omrunuzun her dem taze ve cocuksu saflikla devam ederek yas almasini temenni ederim oncelikle sevgili K Krczeynep

sonrasinda da sunu diyebilirim ki; herkes, her zaman beklediginiz gibi davranmayacak sevgili zeynep. bunu kabullenin ve bunun kabullenmisligi ile aslinda sahip olduklarinizin guzelligini fark edin.

X