sanki artik istemiyorum..

• Konu Sahibi Konu Sahibi Yudil
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cok sanslisin o zaman allah bozmasinn. Benimde bekarken hayalim esimin ailesiyle aramin iyi olmasiudi ama maalesef kocam da biraz ana kuzusudur affedersiniz annesi yuzune tukurse yarabbi sukur dicek
Haha gulecegim yoktu al bendende o kadar peki bi cozum buldun mu

Haha gulecegim yoktu al bendende o kadar peki bi cozum buldun mu
nerdeee bu isin cozumu yok ya 4 senesir hep biseyler olur bozusuruz aonra tekrar basa sarariz anne diyo baska bisey demiyo adam ha ben demem annesini silsin gorusmesin saymasin ama bu kadari da fazla yani bu konuda cok deetliyim bence beni daha fazla konusturmayin

5ay kısa birsüre. . .emekvererek biraz beklemeli. bu arada soğuk değil yorgun ve tahammülsüz olabilirmi
. uzun saatler çalışsam bende evimden çıkmak istemeyebilirim.

Su
k Sukur et bana haklisin dio biraz kizsam ailemin b*kunu ye dio el bile kaldirmis bana vicdanimi yok acaba umrunda degil

biz kadınlar kadar ince düşünen bi canlı yok ya ıncığına cıncığına kadar düşünüyoruz üzülüyoruz hep biz kafaya takıyoruz hiç erkekler kulübü diye bi forum var mı ya valla bizim böyle önlerimizde eğilmeleri lazım..
canım benim sen bu aile yüzünden mi soğudun yoksa kocanın sana soğuk durduğu için mi..

OQUOTE="abibmesin, post: 37147142, member: 627061"]5ay kısa birsüre. . .emekvererek biraz beklemeli. bu arada soğuk değil yorgun ve tahammülsüz olabilirmi
. uzun saatler çalışsam bende evimden çıkmak istemeyebilirim.[/QUOTE]
Oda dogru evdede konusmuo ben biraz guluorum guzel seyler diorum oda papagaj Gibi tekrarlio yatalim dio

Esim bana soguk nie tek ben mucadele ediyorum yorulduum

Erkeklerin kacis bahamesi zaten hep budur calisiyorum yorgunum en azi dan sadece fiziksel olarak yorgunlar . Biz kadinlar oylemi fiziksel ruhsal her yonden mahvoluyoruz hele ki bidr hayal kirikligi yasiyosak daha beter oluyoruz
Ama nedense bi bi turlu soguk davranamiyoruz uzak duramiyoruz (en azindan ben boyle bi enayilik yapiyorum yani)

çünkü erkekler bana göre yeteneksiz.onlara kalırsa yuvalar dağılır gider.onca beklentiçöpe gider.

O haklisin dio da

Esimij[/QUOTE]

canım belki maddi açıdan evde kalmayı tercih ettiği zamanlar vardır niye seninle vakit geçirmek istemesin..
kimi erkek hakikaten gezmeyi sevmiyor o da olabilir..
illa dışarı çıkmak değilse de 5 dakika huzurla geçse hergün aslında sizin içiniz rahat eder daha iyi olursunuz..
yalnız kalınca kuruyor insan.. evde tek başına olmak çok yorucu sıkıcı.. 9 ay aynı durumdaydım sizinle hem de hamile idim..

Sonr
O haklisin dio da

Esimij

canım belki maddi açıdan evde kalmayı tercih ettiği zamanlar vardır niye seninle vakit geçirmek istemesin..
kimi erkek hakikaten gezmeyi sevmiyor o da olabilir..
illa dışarı çıkmak değilse de 5 dakika huzurla geçse hergün aslında sizin içiniz rahat eder daha iyi olursunuz..
yalnız kalınca kuruyor insan.. evde tek başına olmak çok yorucu sıkıcı.. 9 ay aynı durumdaydım sizinle hem de hamile idim..[/QUOTE]
a Sonra duzeldimi ?

Evey borcumuzda var disarisida onemli degil evdede ben konusmasam konusmaz

a Sonra duzeldimi ?[/QUOTE]

tabi canım düzeliyor çalışma saatleri değişince yeni bir düzenimiz oldu..
sevgi saygı bozulmadan bazı olayları ve dönemleri atlattıktan sonra gerisi gelir..
az da olsa güzel zaman geçirmeye çalışın..
tabi tek taraflı olmaz ama eşinde senle mutlu olmak ister senin gibi net ifade edemese de..
7 senenin ardından evlenmişsiniz içi boş olamaz.. sakin ol zamana bırak.. 5 ay çok kısa çok erken..
ailevi konulardan kaç.. ailesi hakkında konuşma..

Ev
a Sonra duzeldimi ?

tabi canım düzeliyor çalışma saatleri değişince yeni bir düzenimiz oldu..
sevgi saygı bozulmadan bazı olayları ve dönemleri atlattıktan sonra gerisi gelir..
az da olsa güzel zaman geçirmeye çalışın..
tabi tek taraflı olmaz ama eşinde senle mutlu olmak ister senin gibi net ifade edemese de..
7 senenin ardından evlenmişsiniz içi boş olamaz.. sakin ol zamana bırak.. 5 ay çok kısa çok erken..
ailevi konulardan kaç.. ailesi hakkında konuşma..[/QUOTE]
evet oyle yapmaya ozen gosterecem tesk eederm hepinize

bizim annnelerimiz falan şu evlilikte karışsa varta karşı taraftan ne tartışmalar çıkar ya.. ama karşı tarafın hep tahammül edilmek zorun da edersen et etmessen yallah der gibi çok sinir bozucu. bu erkeklerin umursamazlığı falan o kadar sinirmi bozuyorki forumda hep böyle konular gördkçe daha cok kızıyorum bide suç bizde olmmamasına rağmen acaba bizdemi diyoruz ya..
Esim bana soguk nie tek ben mucadele ediyorum yorulduum
tatlım benim sana en iyi diceğim şey yani mutlaka yalnız kaldığınız zamanlar oluyordur sakin ılımlı sekilde bana neden soğuksun diye sor en iyisi budur en yapıcı yorum budur.. ins düzelirsiniz..

Canim soruyorum da oyle birsey yok yanlis dusunuyorsun diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…