Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu aile yuzunden cikan tartismalar insani herseyden aogutuyo cnim cok iyi biliyorum ama bence vazgecme cocugunuz olunca hersey normale doner belki.5 aylik evliyim ve cocuk cok istiyordum ailem baska sehirde oldugundanda esimle 7 yildir birlikteyiz hazirimda ama bugun hatta biraz once diyebilirim ailesi yuzunden hep cekismeli gecti evliligimiz uc gundurde tartismiyoruz ama aramizda bi degisiklik var evet daha istemiyorum..
ben esi de istiyo diye anladim ama bu durumda bence de cocuk yanlis. Benim de iki cocugum var dedigin gibi herseyi yutmak zorunda kaliuorumCanim ya üzüldüm şimdi benim bir kızım var bazen esimle tartistigimda onun için bazı şeyleri yutuyorum çünkü cocugumun ne annesi nede babasız buyumesini istemiyorum çocuk çok büyük sorumluluk onun için iyi düşün önce evliliginin içindeki sorunlarını hallet sonra yap bebisini çocuk yap hersey yoluna girer diye bişey olamaz oyunu bu ya girmezse
Saygi ve hizmette sikinti yok kadin itaat istedi resmen bende yapmadim ki yapsamda hergun esini oglunu esimij ustune saliyor degisikCanim yasin kaç senin ayrıca hersey insanların kendi elindedir eğer eşini seviyorsan onun için biraz fedakarlık yapicaksin aileler ne oluyo ya ne karistiriyonuz evliliginize saygı göster sevmek zorunda değilsin ama saygı duymak zorundasin
dogrru soyluyosun canim ama insanin saygi gormeai kendi elinde degil mi bazilari hic mi hic haketmiyo ama iste esinin hatrina katlaniyosun maalesefCanim yasin kaç senin ayrıca hersey insanların kendi elindedir eğer eşini seviyorsan onun için biraz fedakarlık yapicaksin aileler ne oluyo ya ne karistiriyonuz evliliginize saygı göster sevmek zorunda değilsin ama saygı duymak zorundasin
Hihi erken bencede..ben esi de istiyo diye anladim ama bu durumda bence de cocuk yanlis. Benim de iki cocugum var dedigin gibi herseyi yutmak zorunda kaliuorum
Bence anladin benidogrru soyluyosun canim ama insanin saygi gormeai kendi elinde degil mi bazilari hic mi hic haketmiyo ama iste esinin hatrina katlaniyosun maalesef
cok sanslisin o zaman allah bozmasinn. Benimde bekarken hayalim esimin ailesiyle aramin iyi olmasiudi ama maalesef kocam da biraz ana kuzusudur affedersiniz annesi yuzune tukurse yarabbi sukur dicekBenim eşimin ailesi mükemmel insanlar o yüzden biz çok mutluyuz ayrıca eşim bana LF soyletmez inş seninde öyle olur cnm bnm
cok sanslisin o zaman allah bozmasinn. Benimde bekarken hayalim esimin ailesiyle aramin iyi olmasiudi ama maalesef kocam da biraz ana kuzusudur affedersiniz annesi yuzune tukurse yarabbi sukur dicek
Esimij7 senede birlikte olsanız aynı evde daha 5 aydır berabersiniz.. sevgililik gibi olmuyor.. herşeyin oturması alışmak zaman alıyor.. ben eşimi 13 yıldır tanıyordum ama evlilikte sıfırdan başladık sanki..
eşin demem mi lazım derken belki de "tabiki istiyorum bu da sorulur mu" demek istemiştir..
kavgalar sadece sizi değil onu da yıpratıyor.. bence 5 aylık evli iken kendinizi böyle sıkıntıya sokmayın..
bebek durumunu değil de eşinizle beraber vakit geçirmeyi uyumlu hale gelmeyi kovalayın..
bikaç ay sonra bambaşka düşünebilirsiniz..
bebek de kısmeti ne zamansa gelecektir hayatınıza.. acele etmeyin..
anladim tabi cunku 4 senedir evliyim esimle aramdaki en buyuk sorun ailesi daha dogrusu annesiBence anladin beni
Benim Annem babam Yoksula bana anne baba oldu onları görmeden yapamıyorum kızıma hep onlar bakıyorum biz esimle geziyoruz sevgili gibi :)cok sanslisin o zaman allah bozmasinn. Benimde bekarken hayalim esimin ailesiyle aramin iyi olmasiudi ama maalesef kocam da biraz ana kuzusudur affedersiniz annesi yuzune tukurse yarabbi sukur dicek