• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sanki artik istemiyorum..

• Konu Sahibi Konu Sahibi Yudil
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Yudil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2014
106
28
38
31
5 aylik evliyim ve cocuk cok istiyordum ailem baska sehirde oldugundanda esimle 7 yildir birlikteyiz hazirimda ama bugun hatta biraz once diyebilirim ailesi yuzunden hep cekismeli gecti evliligimiz uc gundurde tartismiyoruz ama aramizda bi degisiklik var evet daha istemiyorum..

5 aylik evliyim ve cocuk cok istiyordum ailem baska sehirde oldugundanda esimle 7 yildir birlikteyiz hazirimda ama bugun hatta biraz once diyebilirim ailesi yuzunden hep cekismeli gecti evliligimiz uc gundurde tartismiyoruz ama aramizda bi degisiklik var evet daha istemiyorum..
bu aile yuzunden cikan tartismalar insani herseyden aogutuyo cnim cok iyi biliyorum ama bence vazgecme cocugunuz olunca hersey normale doner belki.

Cok sagol ilgilendigin icin :( esimle hep tartistik onlar icin uc gundur tartismiyoz ama aramizda bi sogukluk var zaten calisiyot geldiginde uyuyo sosyal hayatimizda yok ailem burda degil diye istiyordum birde hazirim diye benden sogudumu veya aldatiomu benimi istemio diye dusunmeye basladim biraz oncede dedimki cocuk istiyorum diyordun hep niye daha demion dediki dmemmi lazim yanliz hissttim kendimi

Canim ya üzüldüm şimdi benim bir kızım var bazen esimle tartistigimda onun için bazı şeyleri yutuyorum çünkü cocugumun ne annesi nede babasız buyumesini istemiyorum çocuk çok büyük sorumluluk onun için iyi düşün önce evliliginin içindeki sorunlarını hallet sonra yap bebisini çocuk yap hersey yoluna girer diye bişey olamaz oyunu bu ya girmezse

Canim ya üzüldüm şimdi benim bir kızım var bazen esimle tartistigimda onun için bazı şeyleri yutuyorum çünkü cocugumun ne annesi nede babasız buyumesini istemiyorum çocuk çok büyük sorumluluk onun için iyi düşün önce evliliginin içindeki sorunlarını hallet sonra yap bebisini çocuk yap hersey yoluna girer diye bişey olamaz oyunu bu ya girmezse
ben esi de istiyo diye anladim ama bu durumda bence de cocuk yanlis. Benim de iki cocugum var dedigin gibi herseyi yutmak zorunda kaliuorum

Canim yasin kaç senin ayrıca hersey insanların kendi elindedir eğer eşini seviyorsan onun için biraz fedakarlık yapicaksin aileler ne oluyo ya ne karistiriyonuz evliliginize saygı göster sevmek zorunda değilsin ama saygı duymak zorundasin

Canim yasin kaç senin ayrıca hersey insanların kendi elindedir eğer eşini seviyorsan onun için biraz fedakarlık yapicaksin aileler ne oluyo ya ne karistiriyonuz evliliginize saygı göster sevmek zorunda değilsin ama saygı duymak zorundasin
Saygi ve hizmette sikinti yok kadin itaat istedi resmen bende yapmadim ki yapsamda hergun esini oglunu esimij ustune saliyor degisik

dogrru soyluyosun canim ama insanin saygi gormeai kendi elinde degil mi bazilari hic mi hic haketmiyo ama iste esinin hatrina katlaniyosun maalesef

Bilmiyorum Cnm da esine söyle dengeyi o kuracak yoksa bi ömür huzursuz olursun

7 senede birlikte olsanız aynı evde daha 5 aydır berabersiniz.. sevgililik gibi olmuyor.. herşeyin oturması alışmak zaman alıyor.. ben eşimi 13 yıldır tanıyordum ama evlilikte sıfırdan başladık sanki..
eşin demem mi lazım derken belki de "tabiki istiyorum bu da sorulur mu" demek istemiştir..
kavgalar sadece sizi değil onu da yıpratıyor.. bence 5 aylık evli iken kendinizi böyle sıkıntıya sokmayın..
bebek durumunu değil de eşinizle beraber vakit geçirmeyi uyumlu hale gelmeyi kovalayın..
bikaç ay sonra bambaşka düşünebilirsiniz..
bebek de kısmeti ne zamansa gelecektir hayatınıza.. acele etmeyin..

Benim eşimin ailesi mükemmel insanlar o yüzden biz çok mutluyuz ayrıca eşim bana LF soyletmez inş seninde öyle olur cnm bnm

Benim eşimin ailesi mükemmel insanlar o yüzden biz çok mutluyuz ayrıca eşim bana LF soyletmez inş seninde öyle olur cnm bnm
cok sanslisin o zaman allah bozmasinn. Benimde bekarken hayalim esimin ailesiyle aramin iyi olmasiudi ama maalesef kocam da biraz ana kuzusudur affedersiniz annesi yuzune tukurse yarabbi sukur dicek

Esimin taksisi var sabah 7 den gece 12 ye kadar calisyo benle aramiz iyide olsa vakit gecirmek istemio ve surekli calisyo sosyal hayatimizda yok mucadelem bosa gecen uzun zamandir birseyler yapmadik bi kahvaltiyami gitsek dedim ne isimiz var evin neyi var dedi. isinabey, post: 37146982, member: 622155"]Bilmiyorum Cnm da esine söyle dengeyi o kuracak yoksa bi ömür huzursuz olursun[/QUOTE]
O haklisin dio da
7 senede birlikte olsanız aynı evde daha 5 aydır berabersiniz.. sevgililik gibi olmuyor.. herşeyin oturması alışmak zaman alıyor.. ben eşimi 13 yıldır tanıyordum ama evlilikte sıfırdan başladık sanki..
eşin demem mi lazım derken belki de "tabiki istiyorum bu da sorulur mu" demek istemiştir..
kavgalar sadece sizi değil onu da yıpratıyor.. bence 5 aylık evli iken kendinizi böyle sıkıntıya sokmayın..
bebek durumunu değil de eşinizle beraber vakit geçirmeyi uyumlu hale gelmeyi kovalayın..
bikaç ay sonra bambaşka düşünebilirsiniz..
bebek de kısmeti ne zamansa gelecektir hayatınıza.. acele etmeyin..
Esimij

cok sanslisin o zaman allah bozmasinn. Benimde bekarken hayalim esimin ailesiyle aramin iyi olmasiudi ama maalesef kocam da biraz ana kuzusudur affedersiniz annesi yuzune tukurse yarabbi sukur dicek
Benim Annem babam Yoksula bana anne baba oldu onları görmeden yapamıyorum kızıma hep onlar bakıyorum biz esimle geziyoruz sevgili gibi :)

Back