Sanıyorum ped kaşıntısı :(

Orangegreysky

🧡🍊🥕
Pro Üye
Anneler Kulübü
12 Temmuz 2022
25.106
3
89.708
528
Kızlar günaydın sabah sabah çirkince bi konuyla geldim. Yakın zamanda regl idim ve uzun bi yola çıktım, hava da aşırı sıcaktı. Ondan mı bilmiyorum genital bölgemde sivilce çıktı. Orası sıkıntı değil ama popo arası beni öldürüyor şu an. Fotoğraf çekmeye çalıştım göreyim diye ama görünmüyor ya da çekemedim tam gece uyandığım için ama o kadar kaşınıyor ki ağlayacağım artık Su değdirdiğimde yanıyor baya. Dün hametan sürdüm biraz rahatlattı gece uyuyabildim birkaç saat ama yine uyandım kaşıntıdan. Pedden mi bu da bilmiyorum galiba öyle. Ne önerirsiniz böyle olan var mı? Pedimin markasını değiştirmedim yakın zamanda ama oturarak baya uzun yol gittim ve cidden sıcaktı ona bağlıyorum

Ben farklı bir marka ped kullandığımda olmuştu.sizin bahsettiğiniz gibi sıcaktan ve uzun süre oturmaktan olabilir.kantoron yağı öneririm.beni o çok rahatlattı hemen gecti

Ben farklı bir marka ped kullandığımda olmuştu.sizin bahsettiğiniz gibi sıcaktan ve uzun süre oturmaktan olabilir.kantoron yağı öneririm.beni o çok rahatlattı hemen gecti
Tekrar bi araştırdım ara sıra bu markada kadınlar alerji oluyormuş. Ona mı denk geldim bilmiyorum ya da dediğim gibi uzun yol ve sıcaktan Sizde de popo içinde de kaşıntı olmuş muydu? Genelde genital bölge yazmışlar ama ben gece pedi kullanıyorum hep ondan popoyu da etkilemiş olabilir mi?

Benim genital bölgede idi. M...ped marka kullanmıştım

Regl bitti şükür ped kullanmıyorum şu an ama kaşıntı geçmedi Regl günlerinde farklı bi şeylere geçeceğim mecbur bezi de denerim.
Yok reegl için değil şuan da o seklde kullanın çünkü laylon ve ütüsüz iç çamaşırı da maf eder. Bide molped püre soft laylonsuz olan çok iyi tavsiye ederim

Pişik sanırım ya. Fotoğraf çektim yine bu sefer baya net görülüyor pütür pütür her yer. Sudocrem aldım sürdüm hametan sürüyorum ama yürütmüyor namıssız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…