Sanırım Unutamadım.. Aklım Çok Karışık

nurose

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
590
210
Merhaba Hayırlı kandiller ,

Bu aralar aklım çok karışık fikir almaya ihtiyacım var

3 yıllık sorunlu bir ilişkim vardı ve bu ilişkim biteli yaklaşık 1 yıl oldu , (ilişkimizi ailelerimiz biliyordu ailelerde birbirini önceden tanıyor ve ilişkimizi destekliyorlardı ) bu 3 yıl içinde beni çok üzmüştü kıskançlığında ötesinde bir ruh hali vardı , sadece görüştüğümüz zamanlarda yüz yüzeyken çok iyi oluyordu çok iyi davranıyordu yaptıklarından pişman olup özür diliyordu falan ben artık 3 yılın sonunda daha fazla dayanamadım ve ayrıldık .

Ayrıldıktan sonra ne o ne ben hiç bir şekilde iletişime geçmedik pişman olduğunu sosyal paylaşım hesaplarındaki paylaşımlarından hep görüyordum , ayrıldıktan sonra zor toparladım unuttum dedim yeni birilerinin hayatıma girmesine izin verdim ama hiç kimseyle olmadı ara ara hep aklıma geliyor merak ediyordum unutamadım aslında tek sevdiğim kişi olmasından belki de hep aklımdaydı .

Bir kaç hafta önce eski sevgilimin kuzeninin dugunu vardı bizim yakınımızda oturan onların akrabası olan bir abi var annem ve babamı iyi tanır bu abi de geçen gün annemi görüyor ve anneme ; düğünde eski sevgilimin annesine beni sorduğunu kadının da bizim ayrıldığımızı söylediğini çok üzüldüğünü söylemiş neden ayrıldığımızı sormuş , annem bana bunu anlatığı akşam rüyasında ( ki annem çok nadir rüya görür yada görür ama çok nadir hatırlar diyim ) yine bu abiyi görüyor abi anneme gel biz bunları barıştıralım aralarını düzeltelim dediğini anneminde tamam dediğini görmüş akabinde eski sevgilimin hesabında özlemek ayrılıkla ilgili şeyler paylaştığını gördüm daha sonra da ben rüyamda eski sevgilimi gördüm onunla barışıp evlendiğimizi gördüm.

Bu kadar şeyin peşpeşe gelmesi tesadüf mü sizce ?

Velhasıl çok uzattım farkındayım annem de barışmamızdan yana belki geçen zaman içinde oda hatalarını anlamıştır olgunlaşmıştır diyor , belki de nasibin odur diyor , aklım çook karıştı onu ne kadar özlediğimi unutamadığımı farkettim .

sizce pişman olmuş mudur hatalarından ders almış mıdır ? yeniden oluru olabilir mi acaba aklım çok karışık . O da istiyor mudur sizce barışmayı ne bileyim unutmadığını görüyorum yada anlayabiliyorum

Böyle araya ayrılık girip sonra tekrar barışıp mutlu olan var mı ??

Şans verilebilir aslında ama 1 yıl nasıl bir adım atmamış o ilginç.

Şans verilebilir aslında ama 1 yıl nasıl bir adım atmamış o ilginç.
bende pişman olur arar diye bekliyordum ama ben ayrıldığım için salakça bir gurura kapılmıştır kesin

herşey tesadüf olabilir tabiki..
seni hiç aramamış barışmak için çaba sarfetmemeiş...
kalbinin sesini dinle..
herkes 2. şansı hakeder...

kalbinin sesini dinle..
numaramı değiştirmiştim hemen ama bahane değil tabiki istese ulaşabilirdi
o kadar aklım karıştı ki birden umutlandım bilmiyorum ama can çıkar huy çıkmaz diye bir gerçekte var ya barışıpta aynı şeyleri yaşarsam

kalbinin sesini dinle..
kalbimin sesini dinliyim peki ama ne yapmam gerekiyor bilmiyorum ki

fikir verecek olan yok mu

barışmak iseyen adam bir şekilde ulaşırdı , ki aileler de tanışıyor yani görüşme ayarlayabilirdi çok imkanı varmış adamın. Ohoo o siz hayatınıza yeni kişileri almışsınız da adamı takibi bırakmamışsınız ki sosyal medyadan , siz hiç aldırış etmeyin o özlü sözlere bağrı yanık türkülere , keza '' öf ulen öf ölüyorum yalnızlıktan hayat ne kadar e tü kaka '' yazan adamın annesi yan odadan sesleniyordur - oğluuuum gel hadi kekin soğuyooor çayın soğuyooor diye. yani bunlar hep beğeni alma çabaları , o ne ya öyle ? ben pişmanım ama işte buraya yazıyorum sen anlar affeder dönersin kendin , yok ya ? bi çiçek alıp - bana bir şans daha ver vs. demek çok mu zor gelmiş haspama ? 1 yıl geçmiş siz de bir kendinize gelir allahasen , 3 sene boyunca mutsuzdum sürekli tartışıyorduk 3 yıl anca katlandım yazmışsınız , yahu dertsiz başınıza dert mi arıyorsunuz kuzum ?

Canım benim bi arkadaş eşiyle zamanında 2 yıl görüştükten sonra anlaşarak ayrılmışlar. sonra aradan 4 yıl geçmiş ve ikisi de hiç hayatlarına başka birilerini alamamış. 4 sene sonunda bir telefon ile bir araya geldiler ve şu an 8 aylık mutlu bir evlilikleri var.

yeni ilişkiler derken sevgilim olmadı sadece bir kaç kez tanıştığım birileri oldu onun dışında kimseyle görüşmedim sürekli aklıma geliyordu zaten

of evet bende ondan korkuyorum işte aynı şeyleri yaşamak istemem evet doğru haklısın ama işte onda karşıma çıkacak yürek nerde hatalarını biliyor ayrılırken ona hakkımı helal etmediğimi ayrılırken sakın dönme asla affetmiycem dediğimi falan bildiği için cesaret edememişte olabilir

öyle mi var demek ki böyle durumlar hemde 4 yıl daha fazla bir zaman bilmiyorum hayırlısı olsun diyorum hep ama belki de nasibim odur da diyorum

Favori kız arkadaş modeli , bkz : kendi kendine bağışlayan..
Siz bilirsiniz kuzum , seçim sizin buyrun deneyin. Ben fikrimi beyan ettim.

Senin aklin dha calismadan kalbin atiyordu, biliyormusun? :)
belki tesadüf ve sen bunlari bahane olarak kullanip onu geri istiyorsun. belkide tesadüf degildir? :))

Favori kız arkadaş modeli , bkz : kendi kendine bağışlayan..
Siz bilirsiniz kuzum , seçim sizin buyrun deneyin. Ben fikrimi beyan ettim.
evet biraz kendi kendime gibi oldu ama

offf yaa bilmiyorum

Senin aklin dha calismadan kalbin atiyordu, biliyormusun? :)
belki tesadüf ve sen bunlari bahane olarak kullanip onu geri istiyorsun. belkide tesadüf degildir? :))
nasıl yani tesadüf değildir derken :) aslında onun bahaneler bulması lazım

evet hayırlısı olsun gerçektn, oyle dua et hep..
öyle evet ama birden böyle aklıma tekrar düşmesi umutlanmam falan boşa mı bilmiyorum ki keşke görebilseydim ne olacağını

öyle evet ama birden böyle aklıma tekrar düşmesi umutlanmam falan boşa mı bilmiyorum ki keşke görebilseydim ne olacağını
nihayetinde kimse geleceği göremiyor. bi karar verip yolunuza bakmalısınız. kazanacaklarınız ve kaybedecekleriniz.. ikisini de karşılıklı kefelere koymaya çalışın ve hangisinin ağır basacağını düşünün.. neden bunu diyorum, çünkü belirsizlik de çok zordur..

Bir kere denemişsiniz olmamış üstelik sebeplerden biri kıskançlık.. Böyle hasta bir ruh bir yıl içinde hayatınıza sokmaya yeltendiğiniz insanlar için size sorun çıkartmayacak mı sanıyorsunuz? Hiç kimse ile olmuyor o zaman olanla evlenmek zorundayım gibi bir baskı varsa zihninizde sıyrılın. Normal bir insan olsa ayrılmazdınız, eğer o pişman olsa 1 yıl içinde gerçekten seven biri adım atardı. Belli ki siz kadar olmadığını düşünmüyor ya da hatalı saymıyor kendini.
Hoş bir laf vardı; eski sevgiliye geri dönmek ev kıyafetiyle sokağa çıkmak gibidir. Rahat, tanıdık bildik ama huzursuz. diye.
Bu da böyle olmalı bence. İlla bir gün biriyle evlenir ya da ısınır bir şey hissedersiniz. Başkasıyla olmamasının tek sebebi de terkettiğiniz adamı sosyal medyada hala takip etmeniz, yazılanları üstünüze alınmanız, etrafta çok ortak tanıdık olması. Hiçbir zaman tam mahayetiyle hayatınızdan çıkartamamışsınız. İzin verin hayatınızdan da zihninizden de çıksın sonra yeni kişileri deneyin. Böylesi yeni insanları da bir nevi aldatmak, Allah karşılığını veriyordur belki kim bilir...
Üzgünüm gerçek fikrim bu, hakkınızda hayırlısı.

evet belirsizlik çok zor o yüzde n böyle şaşırdım kaldım zaten , bir yandan hayırlıysa eğer barışmayı isterim diyorum ama bir yandan ya yine aynı şeyleri yaşarsam diyorum .

ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum ki sonuçta ben bir adım atamam o kadar şeyin üstüne hem ben atım atarsam havalara girer belki de , e onun da pişmanlıktan ölse adım atacak bir cesareti yok gibi off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…