Sanırım Unutamadım.. Aklım Çok Karışık

Bence denemeye değer. Ne kaybedebilirsin ki? Zaten şu an mutlu değilsin anladığım kadarıyla. En azından deneyip sonuçlarını görebilirsin. Aklında soru işareti kalmaz :)
bende biraz gurur yaptım galiba :) bilmiyorum çok karma karışığım hayırlıysa bir şekilde olsun diyorum hep ama nasıl yapacağım bilmiyorum ne dicem oda şok geçirir bence benden öyle bişey beklemediği için ya beni terslerse rezil olursam of anam of :KK48:

Haklisiniz tabi uygulamaya koymak zor. Ama o cesareti bir kez gosterdiginiz zaman karsidan olumlu da cevap gelse olumsuz da gelse kendinizi rahatlamis hissediyorsunuz. Eger birazcik size saygisi varsa kotu bir cevap vermez zaten belli bir gecmisiniz var sonucta.

Ama dedigim gibi ilk adimi atan bir kizsa bunun sonu gelmez. ya sonuna kadar siz gotureceksiniz ya da hic baslamayacaksiniz.
dimi en azından ben bu ilişki için enn sonn raddeye kadar çabaladım diyebilicem , evet haklısın ayyy bilmiyorum ki :confused:

bende biraz gurur yaptım galiba :) bilmiyorum çok karma karışığım hayırlıysa bir şekilde olsun diyorum hep ama nasıl yapacağım bilmiyorum ne dicem oda şok geçirir bence benden öyle bişey beklemediği için ya beni terslerse rezil olursam of anam of :KK48:
Ben böyle düşünme derim. Aşkta gurur olmaz derler. Tabi bu her zaman için söz konusu değil ama nereye kadar? Terslerse bile sonuçta sen düşüncelerini dile getirdin. Yanlış bir şey söylemedin ki. Bunlar zaten senin düşüncelerin. Bu yüzden pişmanlık duymamalısın. Aksine böyle bir şey yaparsa, daha sonra ayrıntılı düşündüğünde kendisinin pişman olacağından eminim. Genelde öyle oluyor yani :):KK64:

Bence hıç gerek yok eskı defterlerı açmaya....zaten çok ısteseydı sana ulaşırdı demek kı kendınde hata görmemiş bu adam.zaten ınsanlar degismez arkadasım...sen şimdi barıssanda seneye gene ayrılık konusu açarsın burda....aradan 1 yıl gecmış hıç bulaşma tekrar aynı seylerı yasama derım

Bence hıç gerek yok eskı defterlerı açmaya....zaten çok ısteseydı sana ulaşırdı demek kı kendınde hata görmemiş bu adam.zaten ınsanlar degismez arkadasım...sen şimdi barıssanda seneye gene ayrılık konusu açarsın burda....aradan 1 yıl gecmış hıç bulaşma tekrar aynı seylerı yasama derım
evet doğru ama içimde bir umut var ne bileyim bir his var daha iyi olacakmış gibi belki de kendimi kandırıyorum hiç bilmiyorum ki :KK43:

Ben böyle düşünme derim. Aşkta gurur olmaz derler. Tabi bu her zaman için söz konusu değil ama nereye kadar? Terslerse bile sonuçta sen düşüncelerini dile getirdin. Yanlış bir şey söylemedin ki. Bunlar zaten senin düşüncelerin. Bu yüzden pişmanlık duymamalısın. Aksine böyle bir şey yaparsa, daha sonra ayrıntılı düşündüğünde kendisinin pişman olacağından eminim. Genelde öyle oluyor yani :):KK64:
aynen öyle ama ilk etapta o akraba kızı devreye sokayım onun ağzını yoklıyım baktım ki olumsuz hiç boşuna bulaşıp onu şımartmam :KK51: hayırlısı bakalım

aynen öyle ama ilk etapta o akraba kızı devreye sokayım onun ağzını yoklıyım baktım ki olumsuz hiç boşuna bulaşıp onu şımartmam :KK51: hayırlısı bakalım
Evet, bencede öyle yapmalısın. Bol şans diliyorum. Hakkında hayırlısı neyse o olsun. Eğer barışırsanız paylaşmanı bekliyorum :))

3 yıl sorunlu bi ilişkin olmuş neden tekrar barışmak istiyosun ? pişman olursun bence :/ biraz da tesadüflerle bahane arıyorsun gibi geldi

3 yıl sorunlu bi ilişkin olmuş neden tekrar barışmak istiyosun ? pişman olursun bence :/ biraz da tesadüflerle bahane arıyorsun gibi geldi
bilmiyorum olabilir ama ya hep içimde kalırsa :KK43::KK43::KK43:

bu 3 yıl içinde beni çok üzmüştü kıskançlığında ötesinde bir ruh hali vardı , sadece görüştüğümüz zamanlarda yüz yüzeyken çok iyi oluyordu çok iyi davranıyordu yaptıklarından pişman olup özür diliyordu falan ben artık 3 yılın sonunda daha fazla dayanamadım ve ayrıldık .

Ayrıldığınız insanla bir araya gelerek elbette mutlu olabilirsiniz.

Ama bunun için ayrılık sebebinizin dış etkenlerden kaynaklanıyor olması lazım.

Mesela geçim sıkıntısı yaşayan adam iş bulunca huzur da bulunur ya da aile bireylerinden biri yüzünden ayrılmışsınızdır artık o kişiye kulak vermekten vazgeçer ve sizi seçer vs.

Sizin durumunuzda böyle bir dış etken değil bizzat sevdiğiniz kişinin karakteri söz konusu.

3 yıl boyunca sizi ayrılık kararına kadar götüren bir karakteri döndüğünüzde yerinde bulursunuz.

Ayrıldıktan sonra onun pişmanlığı ve değişimine dair çok güçlü işaretler bir umut olabilirdi.

Ama ne beraber olduğunuz yıllar boyunca size kök söktürmüş biri bir anda doğru yolu bulur...

Ne de ayrı kaldığınız sürede o bu değişim ve pişmanlık adına çok somut bir harekette bulunmuş.

Bunlar ışığında o gerçekten pişman mı bilemeyiz ama ona dönmeye kalkarsanız sizin pişman olacağınız kuvvetle muhtemel.

Önünde bi tabak daha önce hiç görmediğin tatmadığın bi yemek. Bi çatal aldın ve yutamadın olmadı, bi yıl sonra niye yine deneyesin ki? Yine aynı yemek yine aynı sen...

Merhaba Hayırlı kandiller ,

Bu aralar aklım çok karışık fikir almaya ihtiyacım var :KK14:

3 yıllık sorunlu bir ilişkim vardı ve bu ilişkim biteli yaklaşık 1 yıl oldu , (ilişkimizi ailelerimiz biliyordu ailelerde birbirini önceden tanıyor ve ilişkimizi destekliyorlardı ) bu 3 yıl içinde beni çok üzmüştü kıskançlığında ötesinde bir ruh hali vardı , sadece görüştüğümüz zamanlarda yüz yüzeyken çok iyi oluyordu çok iyi davranıyordu yaptıklarından pişman olup özür diliyordu falan ben artık 3 yılın sonunda daha fazla dayanamadım ve ayrıldık .

Ayrıldıktan sonra ne o ne ben hiç bir şekilde iletişime geçmedik pişman olduğunu sosyal paylaşım hesaplarındaki paylaşımlarından hep görüyordum , ayrıldıktan sonra zor toparladım unuttum dedim yeni birilerinin hayatıma girmesine izin verdim ama hiç kimseyle olmadı ara ara hep aklıma geliyor merak ediyordum unutamadım aslında tek sevdiğim kişi olmasından belki de hep aklımdaydı .

Bir kaç hafta önce eski sevgilimin kuzeninin dugunu vardı bizim yakınımızda oturan onların akrabası olan bir abi var annem ve babamı iyi tanır bu abi de geçen gün annemi görüyor ve anneme ; düğünde eski sevgilimin annesine beni sorduğunu kadının da bizim ayrıldığımızı söylediğini çok üzüldüğünü söylemiş neden ayrıldığımızı sormuş , annem bana bunu anlatığı akşam rüyasında ( ki annem çok nadir rüya görür yada görür ama çok nadir hatırlar diyim ) yine bu abiyi görüyor abi anneme gel biz bunları barıştıralım aralarını düzeltelim dediğini anneminde tamam dediğini görmüş akabinde eski sevgilimin hesabında özlemek ayrılıkla ilgili şeyler paylaştığını gördüm daha sonra da ben rüyamda eski sevgilimi gördüm onunla barışıp evlendiğimizi gördüm.

Bu kadar şeyin peşpeşe gelmesi tesadüf mü sizce ? :KK57:

Velhasıl çok uzattım farkındayım annem de barışmamızdan yana belki geçen zaman içinde oda hatalarını anlamıştır olgunlaşmıştır diyor , belki de nasibin odur diyor , aklım çook karıştı onu ne kadar özlediğimi unutamadığımı farkettim .

sizce pişman olmuş mudur hatalarından ders almış mıdır ? yeniden oluru olabilir mi acaba aklım çok karışık . O da istiyor mudur sizce barışmayı ne bileyim unutmadığını görüyorum yada anlayabiliyorum :KK43:

Böyle araya ayrılık girip sonra tekrar barışıp mutlu olan var mı ??
Onu en iyi sen tanırsın bizler ne söylesek boş kendin baştan sona herşeyi değerlendirip sonra karar vermelisin ama sürekli sorunlu geçen 3 yıl araya başkalarının girdiği 1 yıl... Bence ilerisi pek iç açıcı değil rüyalar da bilinçaltı diye düşünüyorum ama dediğim gibi en iyi sen tanırsın bilirsin hakkında hayırlısı olsun

barışmak iseyen adam bir şekilde ulaşırdı , ki aileler de tanışıyor yani görüşme ayarlayabilirdi çok imkanı varmış adamın. Ohoo o siz hayatınıza yeni kişileri almışsınız da adamı takibi bırakmamışsınız ki sosyal medyadan , siz hiç aldırış etmeyin o özlü sözlere bağrı yanık türkülere , keza '' öf ulen öf ölüyorum yalnızlıktan hayat ne kadar e tü kaka '' yazan adamın annesi yan odadan sesleniyordur - oğluuuum gel hadi kekin soğuyooor çayın soğuyooor diye. yani bunlar hep beğeni alma çabaları , o ne ya öyle ? ben pişmanım ama işte buraya yazıyorum sen anlar affeder dönersin kendin , yok ya ? bi çiçek alıp - bana bir şans daha ver vs. demek çok mu zor gelmiş haspama ? 1 yıl geçmiş siz de bir kendinize gelir allahasen , 3 sene boyunca mutsuzdum sürekli tartışıyorduk 3 yıl anca katlandım yazmışsınız , yahu dertsiz başınıza dert mi arıyorsunuz kuzum ?

Baştan sona her kelimesine tüm kalbimle katılıyorum. Ne oldu o beni affet diye kapılarda yatan adamlara??? Asagisi bizi kurtarmaz, 1 Kere bile aramayan,telefonlarda,kapılarda af dilemeyen adam niye senin nasibin olsunmus canım? Sokaktan mi topladilar seni? Senin nasibin arayip soran telefonlarda aglayanlar olsun. Değerini düşürme. Sen dusurursen böyle zaten kimse seni değerli görmez.

Ayrıldığınız insanla bir araya gelerek elbette mutlu olabilirsiniz.

Ama bunun için ayrılık sebebinizin dış etkenlerden kaynaklanıyor olması lazım.
Mesela geçim sıkıntısı yaşayan adam iş bulunca huzur da bulunur ya da aile bireylerinden biri yüzünden ayrılmışsınızdır artık o kişiye kulak vermekten vazgeçer ve sizi seçer vs.

Sizin durumunuzda böyle bir dış etken değil bizzat sevdiğiniz kişinin karakteri söz konusu.

3 yıl boyunca sizi ayrılık kararına kadar götüren bir karakteri döndüğünüzde yerinde bulursunuz.

Ayrıldıktan sonra onun pişmanlığı ve değişimine dair çok güçlü işaretler bir umut olabilirdi.

Ama ne beraber olduğunuz yıllar boyunca size kök söktürmüş biri bir anda doğru yolu bulur...

Ne de ayrı kaldığınız sürede o bu değişim ve pişmanlık adına çok somut bir harekette bulunmuş.

Bunlar ışığında o gerçekten pişman mı bilemeyiz ama ona dönmeye kalkarsanız sizin pişman olacağınız kuvvetle muhtemel.
çok haklısın :KK43:
dün hatta o bahsettiğim akrabası kızla konuştum ' 1 yıl oldu mu baya zaman geçmiş unutmuştur bence hiç dönmemişte bu zamana kadar bence sende yoluna bak ' dedi :KK14:

evet değecek biri olsaydı zaten mutlu olurduk ayrılmazdık :KK43:

Ex'den next olmaz:KK20:
Önünde bi tabak daha önce hiç görmediğin tatmadığın bi yemek. Bi çatal aldın ve yutamadın olmadı, bi yıl sonra niye yine deneyesin ki? Yine aynı yemek yine aynı sen...
Onu en iyi sen tanırsın bizler ne söylesek boş kendin baştan sona herşeyi değerlendirip sonra karar vermelisin ama sürekli sorunlu geçen 3 yıl araya başkalarının girdiği 1 yıl... Bence ilerisi pek iç açıcı değil rüyalar da bilinçaltı diye düşünüyorum ama dediğim gibi en iyi sen tanırsın bilirsin hakkında hayırlısı olsun
Yüregin ne istiyorsa onu yapmalısın, baska kimseyi dinlemeye gerek yok
dün çok dua ettim çok düşündüm ve barışırsak mutlu olmayacağıma karar verdim çünkü barışırsak en fazla bir kaç ay mutlu olucaz sonra ayrı geçen zaman içinde neler yaptın hesaplarına başlayacak , tekrar yavaş yavaş hayatımı zindan etmeye başlayacak :eek: haklısınız bir insan neyse odur duygularımın birden böyle karışması çok saçmaydı şu an daha mantıklıyım :KK14:

Baştan sona her kelimesine tüm kalbimle katılıyorum. Ne oldu o beni affet diye kapılarda yatan adamlara??? Asagisi bizi kurtarmaz, 1 Kere bile aramayan,telefonlarda,kapılarda af dilemeyen adam niye senin nasibin olsunmus canım? Sokaktan mi topladilar seni? Senin nasibin arayip soran telefonlarda aglayanlar olsun. Değerini düşürme. Sen dusurursen böyle zaten kimse seni değerli görmez.
evet canım haklısın ben zaten 3 yıl boyunca değerimi düşürdüğüm için beni o kadar çok üzebildi :KK43: hayırlı biri çıkar inşallah karşıma gerçek aşkı bulurum bende inşallah :KK14:

X