- 30 Mayıs 2015
- 606
- 355
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayır tabiki öyle bir zihniyetim yok çünkü yoluma bakıcam dedim kimseyi de aldatmadım şu son haftada olanlar aklımı bu kadar çok karıştırdı zaten ondan önce ara ara aklıma geliyor rüyamda görüyordum ama aklım böyle karışmıyordu sadece herşeyin bir haftada bu kadar üst üste gelmesi acaba ? dedirtti bana hata belki de evetBir kere denemişsiniz olmamış üstelik sebeplerden biri kıskançlık.. Böyle hasta bir ruh bir yıl içinde hayatınıza sokmaya yeltendiğiniz insanlar için size sorun çıkartmayacak mı sanıyorsunuz? Hiç kimse ile olmuyor o zaman olanla evlenmek zorundayım gibi bir baskı varsa zihninizde sıyrılın. Normal bir insan olsa ayrılmazdınız, eğer o pişman olsa 1 yıl içinde gerçekten seven biri adım atardı. Belli ki siz kadar olmadığını düşünmüyor ya da hatalı saymıyor kendini.
Hoş bir laf vardı; eski sevgiliye geri dönmek ev kıyafetiyle sokağa çıkmak gibidir. Rahat, tanıdık bildik ama huzursuz. diye.
Bu da böyle olmalı bence. İlla bir gün biriyle evlenir ya da ısınır bir şey hissedersiniz. Başkasıyla olmamasının tek sebebi de terkettiğiniz adamı sosyal medyada hala takip etmeniz, yazılanları üstünüze alınmanız, etrafta çok ortak tanıdık olması. Hiçbir zaman tam mahayetiyle hayatınızdan çıkartamamışsınız. İzin verin hayatınızdan da zihninizden de çıksın sonra yeni kişileri deneyin. Böylesi yeni insanları da bir nevi aldatmak, Allah karşılığını veriyordur belki kim bilir...
Üzgünüm gerçek fikrim bu, hakkınızda hayırlısı.
hayırlısı diyorum örnek bi olay verdim daha önce ama senin için de böyle olacak diye bir şey yok tabiki. kaybedeceklerin çoksa bence başka bir şans verme, mutsuz bir evlilik birliktelik yapma derim. kendini de onu da bizden daha iyi tanıyorsun. biz dışardan bildiğimiz kadar birşeyler söylüyoruz sana ama karar senin ve dediğim gibi kaybedeceklerin çoksa hiç kendi hayatını kendi ellerinle mahvetme..evet belirsizlik çok zor o yüzde n böyle şaşırdım kaldım zaten , bir yandan hayırlıysa eğer barışmayı isterim diyorum ama bir yandan ya yine aynı şeyleri yaşarsam diyorum .
ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum ki sonuçta ben bir adım atamam o kadar şeyin üstüne hem ben atım atarsam havalara girer belki de , e onun da pişmanlıktan ölse adım atacak bir cesareti yok gibi off
evet mesela gün içinde hiç aklıma gelmemiş dahi olsa rüyamda görüyordumanladığım kadarıyla hayla içinde bitiremediğin bişeyler var ve bilinçaltınla da bunu yaşıyosun. sadece sana birisinin çıkıp evet mutlu olabilirsiniz demesi lazım galiba. çünkü belli hayla seviyosun ve barışmaya niyetlisin. hakkında hayırlısı olur inşallah.
orası öyle tabiki annem de sürekli akıllanmıştır çocukça davrandığını anlamıştır belki diyor nasibin o belki diyor annem de aklımı karıştırıyor tabihayırlısı diyorum örnek bi olay verdim daha önce ama senin için de böyle olacak diye bir şey yok tabiki. kaybedeceklerin çoksa bence başka bir şans verme, mutsuz bir evlilik birliktelik yapma derim. kendini de onu da bizden daha iyi tanıyorsun. biz dışardan bildiğimiz kadar birşeyler söylüyoruz sana ama karar senin ve dediğim gibi kaybedeceklerin çoksa hiç kendi hayatını kendi ellerinle mahvetme..
peki cnm, karar senin elbette, hayırlısı olur inşallah, sağlıcakla kal..orası öyle tabiki annem de sürekli akıllanmıştır çocukça davrandığını anlamıştır belki diyor nasibin o belki diyor annem de aklımı karıştırıyor tabi
kaybedeceklerimi bilmiyorum hayırlısı olur inşallah demek ki istiyorum barışmayı
ama senin için bişey yapmayan insan olarak biraz düşün derim ve fazla kıskançlık çekilecek bi dert değil. bunu kaldırabilecekmisin ? hele ki ilerde olurda evlenirseniz çekebilecekmisin ? seviyosun evet ama mantığınla hareket etmelisin bence kendini feda etme...evet mesela gün içinde hiç aklıma gelmemiş dahi olsa rüyamda görüyordum
çok mücadele ettim çok bekledim onu çok sevdim ondan belki bilmiyorum
kalbimin sesini dinliyim peki ama ne yapmam gerekiyor bilmiyorum ki
amin inşallah teşekkür ederimpeki cnm, karar senin elbette, hayırlısı olur inşallah, sağlıcakla kal..
evet işte ben adım atmış olursam ne anlamı var kiama senin için bişey yapmayan insan olarak biraz düşün derim ve fazla kıskançlık çekilecek bi dert değil. bunu kaldırabilecekmisin ? hele ki ilerde olurda evlenirseniz çekebilecekmisin ? seviyosun evet ama mantığınla hareket etmelisin bence kendini feda etme...
öyle mi diyorsun bunu da düşünüyorum diyelim barıştık ya pişman olursam ya değişmezse o zaman ne olucaktecrübe ile sabıt,git barış ve bitir,sen içinde tüketemediğin birşey var canım,inan bı ıkı görüş bitecek
4 senelik ilişkim bittiğinde buna benzer bi durum yaşadım canım o yüzden çok iyi anlıyorum seni devamlı rüyamda gördüm ki normalde de devamlı karşılaşma ihtimalimiz oluyodu acı çektim sebebi ise sonradan anladım ki sevdiğim için değil benden vazgeçebilmesini kaldıramamışım... sonra o döndü ben dönmedim köpek oldu cvp bulamayınca inat ettim dönmedim ama hiç bi zaman pişman olmadım çok şükür dönmediğim için. yani böyle bi zaman olabiliyo kendini frenlersen eminim atlatabilirsin...evet işte ben adım atmış olursam ne anlamı var ki
gerçekten bilmiyorum bir karar verdim ayrıldım 1 yıldır bu kararı sürdürüyorum şimdi niye böyle oldu
düşün ki artık rüyamda görmekten yoruldum sürekli görüyorum
evet biraz kendi kendime gibi oldu ama
offf yaa bilmiyorum
nasıl yani tesadüf değildir derken :) aslında onun bahaneler bulması lazım
hadi yaaa .. benim öyle bir durumum yok yani kaldıramama gibi bir durum çünkü çok kararlı bir şekilde ayrıldım ve kesin olarak istemiyordum çok üzüldüm ilk zamanlar çok zordu ama hiç barışmayı düşünmedim şimdi böyle olması off çok tuhaf4 senelik ilişkim bittiğinde buna benzer bi durum yaşadım canım o yüzden çok iyi anlıyorum seni devamlı rüyamda gördüm ki normalde de devamlı karşılaşma ihtimalimiz oluyodu acı çektim sebebi ise sonradan anladım ki sevdiğim için değil benden vazgeçebilmesini kaldıramamışım... sonra o döndü ben dönmedim köpek oldu cvp bulamayınca inat ettim dönmedim ama hiç bi zaman pişman olmadım çok şükür dönmediğim için. yani böyle bi zaman olabiliyo kendini frenlersen eminim atlatabilirsin...
bende merak ediyorum ne olacak diye ikimizde birbirimizden beklersek sonsuza dek bekleriz galibaVallah ben heycanlandim ve cok merakediyorum haha bu olaydan haberdar et
bende merak ediyorum ne olacak diye ikimizde birbirimizden beklersek sonsuza dek bekleriz galiba
yada annemin rüyasında gördüğü gibi büyükler bu olaya el atsın
yani şöyle biz birlikteyken kendisi uzak bir şehirde okuyordu uzaklığında etkisiyle sanırım çok sorun çıkartıyordu kavga çıkıyordu sürekli olmayan şeyler uyduruyordu ordayken kafasından , ama yanıma gelince sorun olmuyodu gayet iyi davranıyordu falan şu anda da okulu bitti zaten burda sürekli hatta onca sıkıntı çektik tam rahata erecektik okulu bitiyordu ayrıldık yaniönceden yasanan problemler sizce ortadan kalkti mi peki?
Karslilasiyorsunuz yaniiiiiiiiii .... birak ilk adimi o yapsin sende süslenmeden evden cikma Gözüne batsin zaten genelinde kiskanc birisiyse ... ve sana karsi hala duygulari varsa ilk adimi aticaktiryani şöyle biz birlikteyken kendisi uzak bir şehirde okuyordu uzaklığında etkisiyle sanırım çok sorun çıkartıyordu kavga çıkıyordu sürekli olmayan şeyler uyduruyordu ordayken kafasından , ama yanıma gelince sorun olmuyodu gayet iyi davranıyordu falan şu anda da okulu bitti zaten burda sürekli hatta onca sıkıntı çektik tam rahata erecektik okulu bitiyordu ayrıldık yani
hayır karşılaşmıyoruz ayrıldıktan sonra hiç görmedik birbirimizi ama sürekli konularımız geçiyor aileler arasında falanKarslilasiyorsunuz yaniiiiiiiiii .... birak ilk adimi o yapsin sende süslenmeden evden cikma Gözüne batsin zaten genelinde kiskanc birisiyse ... ve sana karsi hala duygulari varsa ilk adimi aticaktir