• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım takıntı hastası oldum.

Lütfen gidin doktora aileniz dahi olsa karşı durun herkesin başına gelebilecek bir durum kendiniz çözemezsiniz bu kadar ağır bir yükü üstelik şu an yanınozda olan insanların hatırına gidin

Arkadaşın biri ilaç al demiş geçiriyor mu bu daha önce farklı bir paylaşım da yine söyledim piskolok piskiyarist her hangi biri kim olursa olsun hastalığınız ne olursa olsun bütün doktorlar sizin müsade ettiğiniz kadarını bilir kişi kendinin doktoru dur diğerleri yardımcı eğer yardım istersen gelir
Diyeceğim şu ki değişmek istiyorum dersen değişirsin
Biri de kitlediğim kapıya dönüp dört kez bakıyorum demiş. Kapıyı kilitlerken başka bişey düşünür meşgul olursanız öyle olur
Ben kafama darbe aldım çok kötü sinir sistemim bozuldu herşeye ağlıyorum
Kırk kere aynı şeyi tekrar ediyorum
Dikkat eksikliği felan oluştu
Piskoloğa gittim dinledi ve bu ilaçları kullan ciddi depresyondasın sana bunları yaşayanlardan uzak dur dedi
Uzak kalmazdım mecburum

Bende ilaç bağımlısı olmak istemedim kendimce yöntem buldum aslında yönlendiren sözler var buna ama kararı ben verdim ve takmamayı öğrendim gereksiz insanları şimdi kafam çok rahat

Takmıyorum dediysem öyle takmıyorum değil takıyorum kurtuluyorum düşünüyorum ama cevap vermiyorum

Buda beni değil karşıdakini sinir ediyor o sinir oldukça ben rahatlıyorum sonra adına takmıyorum diyorum :-)
Başından daha büyük bir olay geçmeden şimdiyi unutamazsın umarım yaralarına derman olacak ilgiyi tadarsın

Arkadaşın biri ilaç al demiş geçiriyor mu bu daha önce farklı bir paylaşım da yine söyledim piskolok piskiyarist her hangi biri kim olursa olsun hastalığınız ne olursa olsun bütün doktorlar sizin müsade ettiğiniz kadarını bilir kişi kendinin doktoru dur diğerleri yardımcı eğer yardım istersen gelir
Diyeceğim şu ki değişmek istiyorum dersen değişirsin
Biri de kitlediğim kapıya dönüp dört kez bakıyorum demiş. Kapıyı kilitlerken başka bişey düşünür meşgul olursanız öyle olur
Ben kafama darbe aldım çok kötü sinir sistemim bozuldu herşeye ağlıyorum
Kırk kere aynı şeyi tekrar ediyorum
Dikkat eksikliği felan oluştu
Piskoloğa gittim dinledi ve bu ilaçları kullan ciddi depresyondasın sana bunları yaşayanlardan uzak dur dedi
Uzak kalmazdım mecburum

Bende ilaç bağımlısı olmak istemedim kendimce yöntem buldum aslında yönlendiren sözler var buna ama kararı ben verdim ve takmamayı öğrendim gereksiz insanları şimdi kafam çok rahat

Takmıyorum dediysem öyle takmıyorum değil takıyorum kurtuluyorum düşünüyorum ama cevap vermiyorum

Buda beni değil karşıdakini sinir ediyor o sinir oldukça ben rahatlıyorum sonra adına takmıyorum diyorum :-)
Başından daha büyük bir olay geçmeden şimdiyi unutamazsın umarım yaralarına derman olacak ilgiyi tadarsın
Umarım..

eğer bu takıntılar günlük hayatınızı çok etkiliyorsa maalesef..yani benim de vardı takıntılarım tıpkı sizin gibi ''aman bu niye bakıyor?'' falan..doktorum Prozac yazdı...

Eskisinden çok daha farklı :) ama kullanıp kullanmayacağınıza doktorunuz karar verir tabi.benim tek sorunum takıntılar değildi belki ondan yazmıştır...etkili bir ilaç yine de

kızlar yardm edin bi öneride bulunun.. Bi ay sonra nişanım var ama sevgilim takıntılı hep olumsuz olacagını düşünüyor kafasına cok takıyor kndi kafasında kurup duruyo.. Her şeklde yardmcı olmaya calışıyrm ama anck 10 20gün sürüyo snra tkrr başa dönüyorz ne yapmalıyz önerisi olan varsa sevinirim??

Back