- 10 Temmuz 2012
- 354
- 249
- 103
- Konu Sahibi catherinee
-
Inanir misiniz belki okulumun uzamasina bile etkisi büyük bu konunun o niye oyle ben degilim vs vs vs.Boyle dusunursek mutsuzluktan ölürüz :)
Daha güzeli, daha egitimlisi, daha zengini..
Bu boyle uzar gider. Hangi birini takalim simdi kafamiza.
Bence duruma sadece kendi hayatin olarak bak. Egitimini tamamlamaya çalış.
Birde gorduklerin her zaman gercek olmayabilir. Bunu da unutma.
Yok ben anladım teyzemden biliyorum o da yapıyordu bunu, kocası bilgisayarını alıp kilere kitledi, telini alıp eski model bir tel verdi, adam çok yıprandı, üstte dedikleri gibi sizi seven biri cıkınca onunla ilgilenmekten, hayal kurmaktan baskalarına bakmazsınız zaten.Yok sadece tanidiklarima yani benle olmadi adim atmadi mesela onla evlendi mutlu nr bileyim aslinda tam olarak ifade de edemiyorum sanirim.
Ya cikmazsa hic ? Ben boyle kalirsam inanin fotolara bakarken aglayasim geliyo. Sadece sosyal medya olarakta bakmamak lazim yakinimda olsalar yine ayni sey olacakti. Taa sevgililerken bakiyordum hastalik derecesinde kizi inceliyordunYok ben anladım teyzemden biliyorum o da yapıyordu bunu, kocası bilgisayarını alıp kilere kitledi, telini alıp eski model bir tel verdi, adam çok yıprandı, üstte dedikleri gibi sizi seven biri cıkınca onunla ilgilenmekten, hayal kurmaktan baskalarına bakmazsınız zaten.
Çıkar çıkar bakın mesela ben sözlümle tanıştığımda hastanedeydim, hastalıktan geberiyordum, hem öyle basit bir rahatsızlık değil, manevi olarak çökmüştüm, yüzüm gözüm ne haldeydi, aklıma gelir miydi o haldeyken nasibimin beni bulduğu? Ummadığınız yerden cıkıyormuş ben bunu anladım kafaya takmayınca, baska seylere odaklanınca olur merak etmeyin rabbim yardımcınız olsun.Ya cikmazsa hic ? Ben boyle kalirsam inanin fotolara bakarken aglayasim geliyo. Sadece sosyal medya olarakta bakmamak lazim yakinimda olsalar yine ayni sey olacakti. Taa sevgililerken bakiyordum hastalik derecesinde kizi inceliyordun
Inanir misiniz belki okulumun uzamasina bile etkisi büyük bu konunun o niye oyle ben degilim vs vs vs.
Farkindayim ama birakamiyorum iste hepinize cok tesekkur ediyorum ayrica degerli yorumlariniz icinIste baskalarinin daha iyi olduguna inanmaktan kendini kaciriyorsun.
Sana göre kiyasladigin kisi daha iyidir, bi baskasina gore de sen.
Evlenip mutlu oldugunu sandigin ozendigin bu uğurda mutsuzlastigin arkadaşın belki de dayak yiyordur, bir sürü sorunu vardir ne biliyosun.
Belki de cok mutludur göründüğü gibi, ki bizim de istegimiz zaten bu olmali.
Yani cok anlamsiz bir kiyas icindesin ve bunu hemen birakmalisin.
Iste belki de biz anlasamayacaktik evlensek ne bileyim bunlari da dusunuyorum ama hastalik oldu artik bende dediginiz gibi aynen vallatam dayaklıksın yemin ediyorum evli barklı çoluklu adamı niye sinsice takip ediyorsun kendi işlerine baksana , bahanelerin arasına sıgınma resmen hastalık derecesıne gelmişsin , hemen vazgeç bu işten sanala da çok takılma adam mutlu foto atıyordur ama karısını dövüyordur , çok bilirim böylelerini inanma yani.
Eskıden stalklama yoktu..
Kuzenımle yan yana yataklarda tavana bakar 'biz hep böyle yatarak tavanı mı seyretcez, ne zaman evlencez 'diye mal mal konusurduk..
Şimdi gene tavana bakıp..b*k vardı evlendık dıyoruz..
Su an benle ilgilenen biri var karakteri mükemmel diyebilirim ama ben görünce kalbim carpmiyo ne bileyim aşk yok ..onla sevgili olsam onlar gibi olamiyacagim mesela
değiştirme linki varŞu Türkçe 'yi ona buna özenerek yozlaştırmasak. Dil bir ülkenin, toplumun onurudur. . . Şimdi diyeceksin neden kullanıcı adın ingilizce arkadaşım aldı öyle kaldı. İnan buradan ayrilamayacaģımı bilmiyordum :)
Cok doğru soyluyosunuz ama belki ben asik olamicam asik oldugum adamin cocugunu tasiyamicam cunku hep oyle oluyor etkilendigim kisiler hep sacma sapan adamlar ve beni seven deger veren duzgun adamlardan da ben etkilenemiyorum .. sanirim hic mutlu olamicam.. yorumunuz icin cok teşekkür ederimKesinlikle sosyal medyadan uzak durmalısın sanırım alışkanlık haline gelmiş bu huy sende birgün sende evleneceksin ve seninde mutlu yuvan ve çocukların olacak daha yaşın erken sen okuluna odaklan insanın en iyi psikiyatrisi kendisidir bence
Belki de peki nasil yenebilirim acababence sende hasetlenme sorunu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?