• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanirim stalklama sorunu

Boyle dusunursek mutsuzluktan ölürüz :)
Daha güzeli, daha egitimlisi, daha zengini..
Bu boyle uzar gider. Hangi birini takalim simdi kafamiza.
Bence duruma sadece kendi hayatin olarak bak. Egitimini tamamlamaya çalış.
Birde gorduklerin her zaman gercek olmayabilir. Bunu da unutma.
Inanir misiniz belki okulumun uzamasina bile etkisi büyük bu konunun o niye oyle ben degilim vs vs vs.

Yok sadece tanidiklarima yani benle olmadi adim atmadi mesela onla evlendi mutlu nr bileyim aslinda tam olarak ifade de edemiyorum sanirim.
Yok ben anladım teyzemden biliyorum o da yapıyordu bunu, kocası bilgisayarını alıp kilere kitledi, telini alıp eski model bir tel verdi, adam çok yıprandı, üstte dedikleri gibi sizi seven biri cıkınca onunla ilgilenmekten, hayal kurmaktan baskalarına bakmazsınız zaten.

Yok ben anladım teyzemden biliyorum o da yapıyordu bunu, kocası bilgisayarını alıp kilere kitledi, telini alıp eski model bir tel verdi, adam çok yıprandı, üstte dedikleri gibi sizi seven biri cıkınca onunla ilgilenmekten, hayal kurmaktan baskalarına bakmazsınız zaten.
Ya cikmazsa hic ? Ben boyle kalirsam inanin fotolara bakarken aglayasim geliyo. Sadece sosyal medya olarakta bakmamak lazim yakinimda olsalar yine ayni sey olacakti. Taa sevgililerken bakiyordum hastalik derecesinde kizi inceliyordun

Ya cikmazsa hic ? Ben boyle kalirsam inanin fotolara bakarken aglayasim geliyo. Sadece sosyal medya olarakta bakmamak lazim yakinimda olsalar yine ayni sey olacakti. Taa sevgililerken bakiyordum hastalik derecesinde kizi inceliyordun
Çıkar çıkar bakın mesela ben sözlümle tanıştığımda hastanedeydim, hastalıktan geberiyordum, hem öyle basit bir rahatsızlık değil, manevi olarak çökmüştüm, yüzüm gözüm ne haldeydi, aklıma gelir miydi o haldeyken nasibimin beni bulduğu? Ummadığınız yerden cıkıyormuş ben bunu anladım kafaya takmayınca, baska seylere odaklanınca olur merak etmeyin rabbim yardımcınız olsun.

Inanir misiniz belki okulumun uzamasina bile etkisi büyük bu konunun o niye oyle ben degilim vs vs vs.

Iste baskalarinin daha iyi olduguna inanmaktan kendini kaciriyorsun.
Sana göre kiyasladigin kisi daha iyidir, bi baskasina gore de sen.
Evlenip mutlu oldugunu sandigin ozendigin bu uğurda mutsuzlastigin arkadaşın belki de dayak yiyordur, bir sürü sorunu vardir ne biliyosun.
Belki de cok mutludur göründüğü gibi, ki bizim de istegimiz zaten bu olmali.
Yani cok anlamsiz bir kiyas icindesin ve bunu hemen birakmalisin.

tam dayaklıksın yemin ediyorum evli barklı çoluklu adamı niye sinsice takip ediyorsun kendi işlerine baksana , bahanelerin arasına sıgınma resmen hastalık derecesıne gelmişsin , hemen vazgeç bu işten sanala da çok takılma adam mutlu foto atıyordur ama karısını dövüyordur , çok bilirim böylelerini inanma yani.

Iste baskalarinin daha iyi olduguna inanmaktan kendini kaciriyorsun.
Sana göre kiyasladigin kisi daha iyidir, bi baskasina gore de sen.
Evlenip mutlu oldugunu sandigin ozendigin bu uğurda mutsuzlastigin arkadaşın belki de dayak yiyordur, bir sürü sorunu vardir ne biliyosun.
Belki de cok mutludur göründüğü gibi, ki bizim de istegimiz zaten bu olmali.
Yani cok anlamsiz bir kiyas icindesin ve bunu hemen birakmalisin.
Farkindayim ama birakamiyorum iste hepinize cok tesekkur ediyorum ayrica degerli yorumlariniz icin

Stalk, Türkçe ''Erkeklerin eski sevgililerini kendinle kıyaslamak, uzaktan mıncırmak, uzaktan dövmek istemek, dakikalarca sosyal ağlardan fotolarına bakmak, en sonunda da ayyy ben daha güzelim beee g.tüm'' demek

tam dayaklıksın yemin ediyorum evli barklı çoluklu adamı niye sinsice takip ediyorsun kendi işlerine baksana , bahanelerin arasına sıgınma resmen hastalık derecesıne gelmişsin , hemen vazgeç bu işten sanala da çok takılma adam mutlu foto atıyordur ama karısını dövüyordur , çok bilirim böylelerini inanma yani.
Iste belki de biz anlasamayacaktik evlensek ne bileyim bunlari da dusunuyorum ama hastalik oldu artik bende dediginiz gibi aynen valla

Stalklama nedir güzel arkadaşım? Stalking falan desen anlarım, gizlice izlemek desen daha iyi anlarım da stalklama nedir? Şimdi diyeceksin ki senin de kullanıcı adın Türkçe değil ama benim kullanıcı adım özel bir isim, Türkçe'de karşılığı yok. Lütfen dilimizi bu kadar mahvetmeyelim.

Su an benle ilgilenen biri var karakteri mükemmel diyebilirim ama ben görünce kalbim carpmiyo ne bileyim aşk yok .. :KK43: onla sevgili olsam onlar gibi olamiyacagim mesela

Birgün gerçekten sevip sevildiğinde kimse umrunda olmayacak arkadaşım.. Daha 23 yaşındasın. Bak ben 31 yaşındayım. Benden sana abla arkadaş tavsiyesi hayatta kendini kimse ile kıyas etme. Kendi içinde yakala mutluluğu.. Yoksa asla mutlu olamazsın. İstemenin sonu yok çünkü. ev dersin evin olur yok ben villa istiyorum dersin villaya geçersin. havuzzlu olsaydı ya dersin. oda olur. çeşmesi altın kaplamalı olsa keşke dersinn. dersn de dersin.. başkasıyla yarışarak ancakkendini mutsuz edersin.

Benden sana tavsiye her gece uyumadan önce kendinle hayatınla ilgili bir konuda Allah'a şükret ve teşekkür et onu sana sunduğu için.. Birine güler yüzlü davranabilmek bile şükretme sebebidir.

Sosyal medya sayesinde eski hoşlandığımız adamın çocuğunun odasını görebiliyoruz
Karısının işini, maaşını
Başka.. Mesela o akşam nerede ne yemek yediğini
Bilmem nerde nasıl keyifle kahve yudumladığını görebiliyoruz...
Bunları takip ettikçe "ben niye mutsuzum, ben niye sefilim?? "

Herkesin mutsuzlukları, sorunları kötü anları var, sosyal medyaya yansımayan.. Hayat sosyal medyadan ibaret değil..

Konu sahibi ben niye böyle içimi döker gibi yazdım bilmem ama:KK53:o_O

Tavsiyem odur ki, takibi bırak, geçmiş gitmiş insanlar.. Biraz daha gerçek hayat odaklı yaşa ve kendinde, çevrende olan güzellikleri keşfet, senin de iyi yanların vardır muhakkak :KK52:

Yakin gecmise kadar agir stalkerdim ben de. Ama zamanla o mutlu mutlu karelerin icinde aslinda hicte o ladar mutlu olmadiklarini ogrendim. Karelere takilma kendine odaklan belki onlarda seni stalkliyordur?

Kesinlikle sosyal medyadan uzak durmalısın sanırım alışkanlık haline gelmiş bu huy sende birgün sende evleneceksin ve seninde mutlu yuvan ve çocukların olacak daha yaşın erken sen okuluna odaklan insanın en iyi psikiyatrisi kendisidir bence

Kesinlikle sosyal medyadan uzak durmalısın sanırım alışkanlık haline gelmiş bu huy sende birgün sende evleneceksin ve seninde mutlu yuvan ve çocukların olacak daha yaşın erken sen okuluna odaklan insanın en iyi psikiyatrisi kendisidir bence
Cok doğru soyluyosunuz ama belki ben asik olamicam asik oldugum adamin cocugunu tasiyamicam cunku hep oyle oluyor etkilendigim kisiler hep sacma sapan adamlar ve beni seven deger veren duzgun adamlardan da ben etkilenemiyorum .. sanirim hic mutlu olamicam.. yorumunuz icin cok teşekkür ederim

Back