TLAYSI Nirvana Kayıtlı Üye 7 Aralık 2008 283 0 621 İstanbul 15 Kasım 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi TLAYSI #1 Bu akşam 9 yaşındaki oğlumu yıkarken saç dibinin leblebi büyüklüğünde bir kesiminin döküldüğünü gördüm saçkıran olduğunu düşünüyorum. Bayram tatili bitinceye kadar doktorada gidemeyeceğiz çok üzgünüm. Böyle bir durumla karşılaşan var mı?
Bu akşam 9 yaşındaki oğlumu yıkarken saç dibinin leblebi büyüklüğünde bir kesiminin döküldüğünü gördüm saçkıran olduğunu düşünüyorum. Bayram tatili bitinceye kadar doktorada gidemeyeceğiz çok üzgünüm. Böyle bir durumla karşılaşan var mı?
Erence sensiz olamam...... Kayıtlı Üye 20 Temmuz 2008 1.123 0 116 Kocaeli 16 Kasım 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi TLAYSI #2 üzülme canım..eltimin oğlununda oldu ön tarafında ..sarımsak sürdüler geçti ama çeşitli olabiliyo eşim çok çekmiş umarım önemli bişey değildir..
üzülme canım..eltimin oğlununda oldu ön tarafında ..sarımsak sürdüler geçti ama çeşitli olabiliyo eşim çok çekmiş umarım önemli bişey değildir..
TLAYSI Nirvana Kayıtlı Üye 7 Aralık 2008 283 0 621 İstanbul 21 Kasım 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi TLAYSI #3 canım sağolasın, sarmısak sürmeye başladım inşallah geçer....