- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.726
- 698
- Konu Sahibi banabenigeriver
Yine konu görümce ve KV geldi. Kız şunları rahat bırak tembel kocana bak senAma beni bulanda ailesiydi değil mi onların hiç mi suçu yok?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yine konu görümce ve KV geldi. Kız şunları rahat bırak tembel kocana bak senAma beni bulanda ailesiydi değil mi onların hiç mi suçu yok?
Eşiniz çalışmayı pek sevmiyor gibi. Siz de anneniz istedi ve size uygun diye evlenmişsiniz. Seviyor musunuz peki? Çünkü sevmiyorsanız, hem sevgi olmadan hem bu düzensiz iş durumlarıyla pek çekilir bir evlilik olmaz.Annem çok istedi eşimde bana uygun biriydi hayata bakma yaşama açısından hiç aklıma gelmezdi iş durumunun böyle olduğu.
Buradan oraya gidilmez ya. Onlar da senin gibi mucize beklemiş, evlenirse düzelir diye. Ama olmamış. Evet sorumsuz birini evlendirmek hatalı tabiAma beni bulanda ailesiydi değil mi onların hiç mi suçu yok?
Pardon ama ben ayrılıp çalışmasam bile babamdan alacağım maaş daha yüksek neden çalışayım ne sebeple?Ben zaten adam evde yatsın demedim. Bence de çalışması gerek. Lafım çalışmayan konu sahibine idi. Daha önceki mesajlarından hatırlıyorum onu.
Ama beni bulanda ailesiydi değil mi onların hiç mi suçu yok?
Sevgi bilemiyorum sanırım merhamet duyuyorum...Eşiniz çalışmayı pek sevmiyor gibi. Siz de anneniz istedi ve size uygun diye evlenmişsiniz. Seviyor musunuz peki? Çünkü sevmiyorsanız, hem sevgi olmadan hem bu düzensiz iş durumlarıyla pek çekilir bir evlilik olmaz.
ay o zaman ne yoruyosunuz beni patron tabiki selam vermeliydi ayıp etmişAdam CEO
Bende diyordum konu ne zaman ailesine gelecekAma beni bulanda ailesiydi değil mi onların hiç mi suçu yok?
Ne şekilde kabul ettiğime şahitsiniz sanırım?kabul edip evlenen sizsiniz. asıl sorumluluk sizde
Pardon da şu an evlisin ve babandan maaş yok. İki maaşlı olmak için çalışılır mesela. Ya da iş hayatini gerçekte görmek ve uzaktan konuşmayı bırakmak için çalışılır.Pardon ama ben ayrılıp çalışmasam bile babamdan alacağım maaş daha yüksek neden çalışayım ne sebeple?
Ne şekilde kabul ettiğime şahitsiniz sanırım?
Ay öyle böyle evlenmis iste, tehdit şantaj ve şikeylehayır, ama aynı eve gireceğim adama annesi ve kız kardeşine inanıp tamam demezdim ben mesela.
Ben bekarken babamın esnaf ve durumu gayet iyi olan bir arkadaşı bize geldi eşi ve oğlu ile birlikte.Ama beni bulanda ailesiydi değil mi onların hiç mi suçu yok?
Oldu iyi günler.Pardon da şu an evlisin ve babandan maaş yok. İki maaşlı olmak için çalışılır mesela. Ya da iş hayatini gerçekte görmek ve uzaktan konuşmayı bırakmak için çalışılır.
Pekihayır, ama aynı eve gireceğim adama annesi ve kız kardeşine inanıp tamam demezdim ben mesela.
Tamamdır konu ilerledikçe parçalar birleştiBen zaten adam evde yatsın demedim. Bence de çalışması gerek. Lafım çalışmayan konu sahibine idi. Daha önceki mesajlarından hatırlıyorum onu.