- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
Hintçe bir şarkıBu tereliye ne demek herkes yazmış Tereciye tere diycem ama uymuyor ne demek buu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hintçe bir şarkıBu tereliye ne demek herkes yazmış Tereciye tere diycem ama uymuyor ne demek buu
Senide gözardı ettim artık yorum yapmazsan sevinirim.Ben herkesi gözardı etmem sadece haddini aşanları ettim ve hiç yanılmadım hiç hep aynı...Arkadasim cheryl sana burda pek çok insanin yaptiği gibi hic mecbur olmadiğı halde parayla terapiyle satin alamayacağin öneriler veriyor, dostca uyariyor sen hala kotu niyetliler sinifina koyup kaba cevaplar döşüyorsun. Ben anladim artik eğitilemeyecek insanlar var bu dünyada,sen de onlardan birisin, çalışma arkadaşim parazit gibi yaşamaya devam et, bulmuşsun iste tam kendine göre bir koca hiç şikayet etme, sana çok bile,sakin bosanayim deme...yiyin icin birilerinin sirtindan gecinmeye devam edin bize ne
Ya Pirayem boşver hiçbir zaman anlamadı, anlamıyor, anlamayacak. İçimden geçenleri birebir yazmışsın teşekkür ederim.Arkadasim cheryl sana burda pek çok insanin yaptiği gibi hic mecbur olmadiğı halde parayla terapiyle satin alamayacağin öneriler veriyor, dostca uyariyor sen hala kotu niyetliler sinifina koyup kaba cevaplar döşüyorsun. Ben anladim artik eğitilemeyecek insanlar var bu dünyada,sen de onlardan birisin, çalışma arkadaşim parazit gibi yaşamaya devam et, bulmuşsun iste tam kendine göre bir koca hiç şikayet etme, sana çok bile,sakin bosanayim deme...yiyin icin birilerinin sirtindan gecinmeye devam edin bize ne
Eski kullanıcı adıBu tereliye ne demek herkes yazmış Tereciye tere diycem ama uymuyor ne demek buu
Belki eşine sorsak o da "konu benim calismamam değil ben üzerime düşen maddiyatı bu eve getiriyorum" diyecek.. ben ev işi görevimi yerine getoriyom yazmışsın. Yapma biraz da esin sana söylesin görevini yerine getir diye..Konumun içeriği benim çalışma durumum değil gereksiz çekiliyor biryerlere polemiğe giremem ben ne eşime nede ailesine umut bağlıyorum ilerisi için bunuda bilin.
Nickimi birkez değişmedim evet bunaldım sizden ne güzel anlamışsınız pro üyelik alıp kurtulacağım tek tek hepinizdenEski kullanıcı adı
Yorumlardan bunalınca değiştirdi ama k.k nın hafiye hatunları yakaladı
Bu tembellikle belki al bu emoji, bu da yazilisindan hahahahhaaaaahNickimi birkez değişmedim evet bunaldım sizden ne güzel anlamışsınız pro üyelik alıp kurtulacağım tek tek hepinizden
Sende ne farkettim biliyor musun sevilmediğin, sevmediğin ortamlarda inatla bulunuyorsun ve bundan zevk alıyorsunNickimi birkez değişmedim evet bunaldım sizden ne güzel anlamışsınız pro üyelik alıp kurtulacağım tek tek hepinizden
Yok bilsem daha önce yapardım ama 50 TL'ye değmezsiniz bence yazık ben onunla kontürü biten zavallı kaynanama kontür yüklerim artanıda cebine harçlık olurBu tembellikle belki al bu emoji, bu da yazilisindan hahahahhaaaaah
Hhaahhahhahaa diyorum sadece devam et iftiralara Allah büyük sen satır satır yaz bak ben bir cümle kız git kocana çocuğuna vakit ayır hani mutlusun ya lütfen ya bana harcama zamanını kıyamamAaa Tereliye yine mi dayanamadın yaa konı açtın..kendisi burada açtığı akla zarar konulardan mimlenip eleştiri alınca nickini değiştiren artık tedavi olması gereken burada konu açmak bağımlılık yapmış biridir..
Kendisi diğer konusu kapanınca ve bana cevap veremeyince özelden bana mesaj edip taciz etmiştir!
Aklınca ben ona yalan söylüyormuşum eski konularında yazdıklarıyla alakalı ama konuları gizli kendisinin lakin benim konularım herkese açık gizlediğim yok bir alakasız konumu bulup yürüdü üzerime ki son yazdığı dm ye de bakıp cevap bilr vermedim!!
Kendisi eşiyle gayet isteyerek evlenmiştir. Eşinin dedesi oturmaları için ev vermiş eşyaları ailesi almış eşi çalışmadığı için kaynanası erzak yardımı yapan yanında olan ama utanmadan yok mantolama yaptırmıyorlar yok aşağı katın kirasını vermediler diye yüzsüzce hala ailesinden geçinmeye çalışan kadını defalarca kovan kaynanasının özrüne bile kapıyı çarpan ama yine de kaynanasından hıncını alamayan ama kendi sorumluluklarını da alamayan iki insan.
O kadar art niyetli ki, kaynanama bileziklerimle mantolama yaptıracağımı söyleyip, yapılınca vermicem ona parasını verdirticem diyen kurnaz biri..
eşinin vardiyasında annesinde kalacak diye kaynanasından eşine yemek isteyen ama onu bile yapmasın geri çevirsinde yapmadı diye başına kakayım diyen biri kendisi.
Eşinin çalıştırmadığı da yalan kendisi istemiyor çalışmak diğer konularında yazmıştı ama o konularda burdakiler tarafından o kadar eleştri alıp mimlendi ki nickini değiştirdi hala beni yalanlıyor ama konuları da gizli. Karı koca hala eşinin ailesinden geçinip onları da evlerine sokmuyorlar zaten işsiz birine kim kız verir ki.. tereliye hani kocanla sorunun yoktu dm de öyle demiştin mutluydun ne oldu???
Haa dm den rahatsız,ettiğin içinde ayrıca uyarıyorum seni gerçekleri söylemem zoruna gidiyor ama üzgünüm gerçekler bu o kaynanaya kayınpedere Allah sabır vermiş senin gibi bir insanı hala barındırıyorlar o kadar hakaretine rağmen bakıyorlar size..
Bu mu taciz al baksın herkes... nankör olma yazık günah başka yorum yok sana.Aaa Tereliye yine mi dayanamadın yaa konı açtın..kendisi burada açtığı akla zarar konulardan mimlenip eleştiri alınca nickini değiştiren artık tedavi olması gereken burada konu açmak bağımlılık yapmış biridir..
Kendisi diğer konusu kapanınca ve bana cevap veremeyince özelden bana mesaj edip taciz etmiştir!
Aklınca ben ona yalan söylüyormuşum eski konularında yazdıklarıyla alakalı ama konuları gizli kendisinin lakin benim konularım herkese açık gizlediğim yok bir alakasız konumu bulup yürüdü üzerime ki son yazdığı dm ye de bakıp cevap bilr vermedim!!
Kendisi eşiyle gayet isteyerek evlenmiştir. Eşinin dedesi oturmaları için ev vermiş eşyaları ailesi almış eşi çalışmadığı için kaynanası erzak yardımı yapan yanında olan ama utanmadan yok mantolama yaptırmıyorlar yok aşağı katın kirasını vermediler diye yüzsüzce hala ailesinden geçinmeye çalışan kadını defalarca kovan kaynanasının özrüne bile kapıyı çarpan ama yine de kaynanasından hıncını alamayan ama kendi sorumluluklarını da alamayan iki insan.
O kadar art niyetli ki, kaynanama bileziklerimle mantolama yaptıracağımı söyleyip, yapılınca vermicem ona parasını verdirticem diyen kurnaz biri..
eşinin vardiyasında annesinde kalacak diye kaynanasından eşine yemek isteyen ama onu bile yapmasın geri çevirsinde yapmadı diye başına kakayım diyen biri kendisi.
Eşinin çalıştırmadığı da yalan kendisi istemiyor çalışmak diğer konularında yazmıştı ama o konularda burdakiler tarafından o kadar eleştri alıp mimlendi ki nickini değiştirdi hala beni yalanlıyor ama konuları da gizli. Karı koca hala eşinin ailesinden geçinip onları da evlerine sokmuyorlar zaten işsiz birine kim kız verir ki.. tereliye hani kocanla sorunun yoktu dm de öyle demiştin mutluydun ne oldu???
Haa dm den rahatsız,ettiğin içinde ayrıca uyarıyorum seni gerçekleri söylemem zoruna gidiyor ama üzgünüm gerçekler bu o kaynanaya kayınpedere Allah sabır vermiş senin gibi bir insanı hala barındırıyorlar o kadar hakaretine rağmen bakıyorlar size..
Ev dededen dediler dede ona aldı dediler Allah Allah bunu anlamak bu kadar zor mu?
Bu yaptığın hiç etik değilBu mu taciz al baksın herkes... nankör olma yazık günah başka yorum yok sana.
Taciz diyor ama nesi taciz bunun iftira atmak çok mu etik?Bu yaptığın hiç etik değil
Taciz diyor ama nesi taciz bunun iftira atmak çok mu etik?
Oda bana iftira atamaz taciz ne demek bu nasıl bir söylem işinize gelmeyince çanak tutmayın tabi.İki kişinin mesajları ifşa edilemez
Karşı tarafın rızası olmadan bunu nasıl yapabiliyorsunuz. Bu ne düşüncesizlik. O paylaştığınız mesajların bir tanesini bile okumadım. Size çanak tutmam bu konuda