• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım mucize olmasını bekliyorum...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Halinden mutlu olan ve başka seçenekleri oldugunu bilen insanlar başkalarina kendi rutinlerini dayatip bak benim gibi yapmazsan " işe gitmezsen hantallaşirsin, sosyalleşemezsin" demezler. 👍
O zaman kocasına da dayatmasin bi zahmet adam halinden memnun muhtaç da değil.. adama tembel deyip kendi çalışmak istemeyen insan

Desene boşuna yazmışım, sağol arkadaşim, kimsenin içini bilemiyorsun işte, her gorduğümüzü insan zannediyoruz
Bu nasıl bir söz böyle düşünüyorum diye insan değil miyim kusura bakmayın ama hem şikayet ediyorum hem gözardı iyi günler.

Son düzenleme:
Sen eski hayatini özluyorsun ve arada ki uçurumu gördükçe sinirleniyor başka şeylere takıyorsun .O zaman hayat senin sevmediğin bir adamla sevmediğin ailesiyle istemediğin bir hayatı niye yaşıyorsun.Git babandan kalan maaşla sana değer veren ailenle istedigin gibi yaşa.
Bu o kadar kolay değil malesef.

"ayda 10 gün izinli ama hala huzursuz hala mutsuz" demişsiniz. Bence problem eşinizde. 3 güne bir nöbet tutan devlet memurları varken en basitinden, eşinizin o kadar iznin arasında hala mutsuz olup şikayet etmesi biraz da kendi tembelliği diye düşünüyorum.
Bünyesi çalışmaya mı alışık değil acaba?
birde kendinizi yük gibi neden hissediyorsunuz ki? Eşiniz sonuçta..

"ayda 10 gün izinli ama hala huzursuz hala mutsuz" demişsiniz. Bence problem eşinizde. 3 güne bir nöbet tutan devlet memurları varken en basitinden, eşinizin o kadar iznin arasında hala mutsuz olup şikayet etmesi biraz da kendi tembelliği diye düşünüyorum.
Bünyesi çalışmaya mı alışık değil acaba?
birde kendinizi yük gibi neden hissediyorsunuz ki? Eşiniz sonuçta..
Aç bak sigorta günlerime hep ben çalıştım diyor ben hayatına girince çalışmak zor geldi sanırım bilmiyorum belki daha farklı düşündü evliliği soruyorum bir cevabıda yok.

O zaman kocasına da dayatmasin bi zahmet adam halinden memnun muhtaç da değil.. adama tembel deyip kendi çalışmak istemeyen insan
Eşim halinden memnun falan değil bu kafayla giderse muhtaçta kalacak evin işleri nasıl bendeyse çalışma işide öyle biz mu mantıktayız böyle anlaşıp evlendik ama eşim gocunuyor ve ben buna anlam veremiyorum artık.

Aç bak sigorta günlerime hep ben çalıştım diyor ben hayatına girince çalışmak zor geldi sanırım bilmiyorum belki daha farklı düşündü evliliği soruyorum bir cevabıda yok.
Çok üzerine gitmeyin o halde. Belki de farklı bir açıdan yaklaşmak gerekiyor. Kendimden biliyorum, bazen problemleri konusmak veya dertleşmek problemin yerini daha da kalıcı bir hale getiriyor. Bazen bir süre sanki hiç öyle birşey yokmuş gibi davranmak daha iyi olabiliyor. Eşiniz işten geldiğinde onu neşeli mutlu karşılamaya çalışın vakit oluyorsa birlikte hoşunuza gidecek birşeyler yapın. Belki de eşiniz mutsuz olduğu için her şey gözüne batiyordur.

Çok üzerine gitmeyin o halde. Belki de farklı bir açıdan yaklaşmak gerekiyor. Kendimden biliyorum, bazen problemleri konusmak veya dertleşmek problemin yerini daha da kalıcı bir hale getiriyor. Bazen bir süre sanki hiç öyle birşey yokmuş gibi davranmak daha iyi olabiliyor. Eşiniz işten geldiğinde onu neşeli mutlu karşılamaya çalışın vakit oluyorsa birlikte hoşunuza gidecek birşeyler yapın. Belki de eşiniz mutsuz olduğu için her şey gözüne batiyordur.
Malesef pek bir zaman kalmıyor hemde şu dönemde iftar falan deyince bitiyor zaman beni geçtim kendine bile ayıracağı bir vakit yok ki...Ve diyorum bu durum iki senedir var yeni birşey değil eşim her işinden böyle nefret ederek çıkmış gerçekten büyük sorunları olduğunuda düşünüyorum psikolojik anlamda...

Babanız hangi işten emekliydi de size 3000 maaş bağlanıyor. Hem anneye hem kız çocuğa bağlanıyor o para bölüştürülerek. Emekli öğretmenin emekli maaşı bile kendine o kadar değil. Hem SSK hem emekli sandığı çift emekliliği olan tanıdığım var babasından alıyor onun bile o kadar değil🤔 aynı ülkede mi yaşıyoruz??
Babam pttden emekli memur tek kızım ve annemden ayrılmştı maaş bölünmesi olmuyor.

Geçen sene babamın bir arkadaşının eşi ve kızı kardeşimi görmeye geldiler. Altlarında kadar araba yarım daire parası yani zengin bı aileydi. Ama biz parası var diye, evi arabası hatta hatta kendi isi var diye verdik mi hayır vermedik. Demekki bazı şeyler verilen sözler yada para ile alakalı değil.
Biz paraya güvenmedik zaten o sözlerin çoğu eşime verildi bana değil.

Biz paraya güvenmedik zaten o sözlerin çoğu eşime verildi bana değil.
Merak ediyorum neden her konu da kv alt katta ki eve ve erzak yardimi yapmıyorlar diye şikayet ediyorsunuz. Size bakmak zorunda olan kocanız. Kv değil. Ki zaten size ev vermişler. Birde karnınizi doyurmak zorunda değiller. Kocanız bakacak size. Heee hastalık olur o ayrı.
Sizin en temel sıkıntınız kendinizle ve eşinizle. İnsan annesi ağladı diye biriyle evlenmez, yada daire kirası verecekler diye. Bence evlenmek sadece sevgi için olmali. Eşime yük olduğumu hiç düşünmedim. Bunu düşünmek bile çok kırıcı.
Bı kadın olarak gerçekten üzüldüm adınıza. Allah yardımcıniz olsun. Bence destek alsanız ikinize de iyi gelir.

Merak ediyorum neden her konu da kv alt katta ki eve ve erzak yardimi yapmıyorlar diye şikayet ediyorsunuz. Size bakmak zorunda olan kocanız. Kv değil. Ki zaten size ev vermişler. Birde karnınizi doyurmak zorunda değiller. Kocanız bakacak size. Heee hastalık olur o ayrı.
Sizin en temel sıkıntınız kendinizle ve eşinizle. İnsan annesi ağladı diye biriyle evlenmez, yada daire kirası verecekler diye. Bence evlenmek sadece sevgi için olmali. Eşime yük olduğumu hiç düşünmedim. Bunu düşünmek bile çok kırıcı.
Bı kadın olarak gerçekten üzüldüm adınıza. Allah yardımcıniz olsun. Bence destek alsanız ikinize de iyi gelir.
Eşim o sözlere kanıp evlenmiş ve bu sebepten mutsuz bence başka hiçbir seçenek yok olsa defalarca sordum birşey derdi sanırım ona verilen sözler tutulmadı diye ben mutsuzum...Allah razı olsun teşekkürler.

İşte sen de zengin koca diye evlenmişsin
Hayır sadece evinin olduğunu biliyordum o zamanda asgari ücretle çalışıyordu ev bile onun değilmiş annesinin baştan aşağı söylediği herşey yalan eşime bile 28 demişti eşim geldiğinde 30 yaşındayım demişti yalan onda huy olmuş.

Eşim o sözlere kanıp evlenmiş ve bu sebepten mutsuz bence başka hiçbir seçenek yok olsa defalarca sordum birşey derdi sanırım ona verilen sözler tutulmadı diye ben mutsuzum...Allah razı olsun teşekkürler.
Anne babanın dairesinde otur, kira parası al ve yemek parasını versinler. Eşiniz de evde yatacak mi? Bence ailesi tembelliğe alışmasın diye yapmıyor. Esinizde bir garip babam para verecek diye evlenilir ki kendine güvenmiyorsa keşke sizi uzmeseymis. Diyorum ya ben sizin için üzüldüm. Eşiniz tarafından mağdur edilip acısını kv çıkarıyorsunuz sanırım. Hakkınız da hayırlısı bolsun.

Eşim halinden memnun falan değil bu kafayla giderse muhtaçta kalacak evin işleri nasıl bendeyse çalışma işide öyle biz mu mantıktayız böyle anlaşıp evlendik ama eşim gocunuyor ve ben buna anlam veremiyorum artık.
Ya sen beni hep eksiliyorsun ama ben sana gercekten hayran olmaya başladim, evlenirken evin geçimiyle ev işini ayni kefeye koyup, işbolümünü de anlaşmaya bi sekilde dahil edip sonra ev dönmeyince kenari cekilebilmek...sıfır risk sıfir sorumluluk...dahiyane gercekten...kiz sen bir de okuyup meslek sahibi olsaymissın yanmıştık biz, hepimizin ayagıni kaydirirdin valla

Anne babanın dairesinde otur, kira parası al ve yemek parasını versinler. Eşiniz de evde yatacak mi? Bence ailesi tembelliğe alışmasın diye yapmıyor. Esinizde bir garip babam para verecek diye evlenilir ki kendine güvenmiyorsa keşke sizi uzmeseymis. Diyorum ya ben sizin için üzüldüm. Eşiniz tarafından mağdur edilip acısını kv çıkarıyorsunuz sanırım. Hakkınız da hayırlısı bolsun.
Evet bence planı öyleydi yatmaktı olmadı bence onlar en büyük kötülüğü bu evde otur diyerek yaptılar.Babasï değil annesi vermişti o sözleri ve kimseden birşeyin acısını çıkardığım yok.Amin hayırlısı.

Hayır sadece evinin olduğunu biliyordum o zamanda asgari ücretle çalışıyordu ev bile onun değilmiş annesinin baştan aşağı söylediği herşey yalan eşime bile 28 demişti eşim geldiğinde 30 yaşındayım demişti yalan onda huy olmuş.

28 yaşında asgari ücretle çalışan birinin ev sahibi olmasina inanmaniz da bi ilginç zaten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back