- Konu Sahibi banabenigeriver
Deja vu arkadaşım sen bunlara niye katlandin?defalarca hakaret etmış, ısrarla taciz etmiş, dava açsan deli tazminat alirdınBu mu taciz al baksın herkes... nankör olma yazık günah başka yorum yok sana.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Deja vu arkadaşım sen bunlara niye katlandin?defalarca hakaret etmış, ısrarla taciz etmiş, dava açsan deli tazminat alirdınBu mu taciz al baksın herkes... nankör olma yazık günah başka yorum yok sana.
Kim hakaret etmiş taciz etmiş iyi okuyun.Deja vu arkadaşım sen bunlara niye katlandin?defalarca hakaret etmış, ısrarla taciz etmiş, dava açsan deli tazminat alirdın
Evet bir de izinsiz ifşa var, rakam yukseliyor, bence bir dene, kazandigin tazminati fakire dağıtirsın, belki birileri de biraz anlar had hukuk konusunun asli nasil olurmuş...İki kişinin mesajları ifşa edilemez
Karşı tarafın rızası olmadan bunu nasıl yapabiliyorsunuz. Bu ne düşüncesizlik. O paylaştığınız mesajların bir tanesini bile okumadım. Size çanak tutmam bu konuda
Okuduk okuduk merak etme burda herkesin okuma yazmasi varKim hakaret etmiş taciz etmiş iyi okuyun.
Onların yazdıklarıyla benimkileri karıştırmayın o zaman.Eee benimde aklım yok baştan beri edilen her hakareti bulayım taciz var iftira ohooo bende köşeyi döneyim teşekkürlerOkuduk okuduk merak etme burda herkesin okuma yazmasi var
Hodri meydanOnların yazdıklarıyla benimkileri karıştırmayın o zaman.Eee benimde aklım yok baştan beri edilen her hakareti bulayım bende köşeyi döneyim teşekkürler
İşte biz de sana tam da bunu anlatmaya calisoyoruz, bunlar benim dogrularim diyip yorumunu begenmedigin insanlara saldiroyorsun futursuzca sonra da hadsizlikle sucluyorsun.Umarim deja vu hakkını arar da mahkemeye de anlatirsin derdini, orda görüruz zaten kimin doğrulari ne kadar tazminat aliyorTaciz diyor ama nesi taciz bunun iftira atmak çok mu etik?
Bu arada ben de sozümden asla dönmem, şahitliğim saklıdır deja vuBence hemen şimdi burda ozur dile, izinsiz ifsa bile yeter, başını yakarsin, benden söylemesi
HeheBu arada ben de sozümden asla dönmem, şahitliğim saklıdır deja vu
Hala aynı iftiralar Rabbim biliyor artık birşey demiyorum...İşte biz de sana tam da bunu anlatmaya calisoyoruz, bunlar benim dogrularim diyip yorumunu begenmedigin insanlara saldiroyorsun futursuzca sonra da hadsizlikle sucluyorsun.Umarim deja vu hakkını arar da mahkemeye de anlatirsin derdini, orda görüruz zaten kimin doğrulari ne kadar tazminat aliyor
Dejavu sen olmayasın hahahahhaahahahah yaşlar tutuyordaaaa yoksa diğer nickinle aynı konuya yorum mü yaptın yasak amaBu arada ben de sozümden asla dönmem, şahitliğim saklıdır deja vu
Yok öyle rabbim biliyor diye siyrilmak, mesajlar yukarda duruyor, insan gibi özür dile, biz de büyütmeyelimHala aynı iftiralar Rabbim biliyor artık birşey demiyorum...
Devam et.....çok iyi gidiyorsun, liste kabariyorDejavu sen olmayasın hahahahhaahahahah yaşlar tutuyordaaaa yoksa diğer nickinle aynı konuya yorum mü yaptın yasak ama
Çok zekiyim.Ama bana konuşanları Allah'a havale ettim ben uğraşamam.ilahi adalete güvenim tam eminim bana kötü yorum yapanlar yaşayıp beni hatırlayacakDevam et.....çok iyi gidiyorsun, liste kabariyor
He tamamSen özelini ifşa ettiğin için burda adamakılli özür dileyene kadar arkasındayım djavunun. Bu mesajı okuyunca bana özelden ulaş arkadaşım, sana her konuda yardimci olucam.