• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım mucize olmasını bekliyorum...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İki kişinin mesajları ifşa edilemez
Karşı tarafın rızası olmadan bunu nasıl yapabiliyorsunuz. Bu ne düşüncesizlik. O paylaştığınız mesajların bir tanesini bile okumadım. Size çanak tutmam bu konuda
Evet bir de izinsiz ifşa var, rakam yukseliyor, bence bir dene, kazandigin tazminati fakire dağıtirsın, belki birileri de biraz anlar had hukuk konusunun asli nasil olurmuş...

Okuduk okuduk merak etme burda herkesin okuma yazmasi var
Onların yazdıklarıyla benimkileri karıştırmayın o zaman.Eee benimde aklım yok baştan beri edilen her hakareti bulayım taciz var iftira ohooo bende köşeyi döneyim teşekkürler 🤗

Taciz diyor ama nesi taciz bunun iftira atmak çok mu etik?
İşte biz de sana tam da bunu anlatmaya calisoyoruz, bunlar benim dogrularim diyip yorumunu begenmedigin insanlara saldiroyorsun futursuzca sonra da hadsizlikle sucluyorsun.Umarim deja vu hakkını arar da mahkemeye de anlatirsin derdini, orda görüruz zaten kimin doğrulari ne kadar tazminat aliyor

İşte biz de sana tam da bunu anlatmaya calisoyoruz, bunlar benim dogrularim diyip yorumunu begenmedigin insanlara saldiroyorsun futursuzca sonra da hadsizlikle sucluyorsun.Umarim deja vu hakkını arar da mahkemeye de anlatirsin derdini, orda görüruz zaten kimin doğrulari ne kadar tazminat aliyor
Hala aynı iftiralar Rabbim biliyor artık birşey demiyorum...

Ne boş tartışmalar bunlar.
konuya dönecek olursam, evin erkeği her koşulda evini geçindirebilmeli. hepimiz mobbinge maruz kalıyoruz ama aile sahibi olmamız bazı şeylere dayanma sabrı veriyor. sanırım ev hanımıymışsınız. eşiniz çalışmıyor diye inat edip çalışmıyorsanız haklısınız derim ama millete el açmaktansa koca yerine koyamadığım birini besliyceğime kapının yolunu gösterirdim.

Sen özelini ifşa ettiğin için burda adamakılli özür dileyene kadar arkasındayım djavunun. Bu mesajı okuyunca bana özelden ulaş arkadaşım, sana her konuda yardimci olucam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back