Haklısın sanırım canımgönlün varsa denemek istiyorsan
ayrı ev hazır olunca otur
ama o kv sana daha çok çektirir
evin kv nin dibi değilse evin olmasını bekle
çünkü kimsenin evliliği 4x4 lük değil ama eşleri kv yanında kötü davransada yanlız kalınca gönül yapıyor senin ki de o da yoksa düşünme
23 yaşında ve 3 aylık evli bir bayanım 15 aylık bir sürecin ardından evlenmeye karar verdik yalnız eşimin evi henüz inşaat olduğu için 4 ay kadar ailesiyle birlikte oturmayı teklif etti bende sakınca görmediğim için ailemin tepkilerine rağmen kabul ettim ve sanırım şu an bu hatam yüzünden evliligim bitmek üzere. Bircogunuzunda anladığı gibi kayınvalide faktörü ve eşimin anne bağımlılığı. Arkadaşlar eşimin yanından 5 dakika ayrılsam kayınvalidem oğlunu doldurup üzerime gönderiyor. Evin içinde ben yokmusum gibi davranıyorlar kimse benimle konuşup muhabbet etmiyor eşim is seyahatine gittiği zaman izin alıp annemlerde kalıyorum 2 gece onda da kayınvalidem telefon tacizleriyle devamlı oğlunu arayıp şikayet ederek orda kalmamı engelliyor. Çok sakin olan eşim 3 kere boğazıma oturarak beni öldürmekle tehdir etti kapımda köpek bile olamazsın gibi çok ağır hakaretler ediyorlar kayınvalidem evde yyattığımı kalktığımı her şeyi annemlere gittiğinde anlatıyor ufacık bi tartışmamızda eşim kolumdan tutup küfür ederek evden kovuyor. En son dün gece de akşam annesi babası ve eşimin balkonda aileme ve bana ettikleri hakaretleri duyunca sinir krizi geçirdim bunca yaşadığım olayın hiç birini aileme anlatmamıştım ama artık kalamayacağımı anlayıp babamları arayıp beni almalarını söyledim Babam arayı düzeltelim diye konuşmaya calıştıgında kayinvalidemin ben hic bir şey söylemedim diye ettiği yeminleri duyunca da daha fazla kalmak istemedim. Şimdi ben boşanmak istiyorum sizce eşim pişman olursa gelirse affedeyim mi bi şans daha vereyim mi yoksa cocugum falan olmadan bu konuyu burda bitireyim mi ne olur yardım edin
affet tabi ki.23 yaşında ve 3 aylık evli bir bayanım 15 aylık bir sürecin ardından evlenmeye karar verdik yalnız eşimin evi henüz inşaat olduğu için 4 ay kadar ailesiyle birlikte oturmayı teklif etti bende sakınca görmediğim için ailemin tepkilerine rağmen kabul ettim ve sanırım şu an bu hatam yüzünden evliligim bitmek üzere. Bircogunuzunda anladığı gibi kayınvalide faktörü ve eşimin anne bağımlılığı. Arkadaşlar eşimin yanından 5 dakika ayrılsam kayınvalidem oğlunu doldurup üzerime gönderiyor. Evin içinde ben yokmusum gibi davranıyorlar kimse benimle konuşup muhabbet etmiyor eşim is seyahatine gittiği zaman izin alıp annemlerde kalıyorum 2 gece onda da kayınvalidem telefon tacizleriyle devamlı oğlunu arayıp şikayet ederek orda kalmamı engelliyor. Çok sakin olan eşim 3 kere boğazıma oturarak beni öldürmekle tehdir etti kapımda köpek bile olamazsın gibi çok ağır hakaretler ediyorlar kayınvalidem evde yyattığımı kalktığımı her şeyi annemlere gittiğinde anlatıyor ufacık bi tartışmamızda eşim kolumdan tutup küfür ederek evden kovuyor. En son dün gece de akşam annesi babası ve eşimin balkonda aileme ve bana ettikleri hakaretleri duyunca sinir krizi geçirdim bunca yaşadığım olayın hiç birini aileme anlatmamıştım ama artık kalamayacağımı anlayıp babamları arayıp beni almalarını söyledim Babam arayı düzeltelim diye konuşmaya calıştıgında kayinvalidemin ben hic bir şey söylemedim diye ettiği yeminleri duyunca da daha fazla kalmak istemedim. Şimdi ben boşanmak istiyorum sizce eşim pişman olursa gelirse affedeyim mi bi şans daha vereyim mi yoksa cocugum falan olmadan bu konuyu burda bitireyim mi ne olur yardım edin
Adam seninle evlendiğine bile pişman,sen hala seviyorum diyorsun,pes ya valla ...Aynısı bende söyledim ancak bana zaten pişman olduğunu sadece annesi istediği icin benimle evlendiğini söylüyor
ruh hastasını mı seviyorsun hala?Haklısınız ama eşimi çok seviyorum belki düzelir diye umut ettim hep bu zamana kadar
Böyle acımasız konuşmayın ne olur böyle bir hayat yaşamak benim tercihim değildi bende istedim mutlu olmayı kocam beni sevsin saygı duysun huzurlu bu evliliğimiz olsun diye çok çabaladım ailemin yüzünü yere egdirmeyeyim istedimaffet tabi ki.
duyduğun küfürler, kovulmalar, şiddet sana az gelmiş.
şiddete doy, ölmezsen boşarsın.
ayrıca bir insanda vicdan varsa dolduruşa gelmez, kovmaz, dövmez.
vicdansızsa ancak iki lafa tav olup şiddete başvurur.
affet tabi ki.
duyduğun küfürler, kovulmalar, şiddet sana az gelmiş.
şiddete doy, ölmezsen boşarsın.
ayrıca bir insanda vicdan varsa dolduruşa gelmez, kovmaz, dövmez.
vicdansızsa ancak iki lafa tav olup şiddete başvurur.
niye?Ne bileyim iste korktum sanırım eşimi çok seviyorum ve henüz 3 aylık evli olduğum için dayanirsam eğer değişeceğini düşündüm olmadı. Aslında eşimle aramızda geçen hiçbir şahsi problem yok hepsi annesi yüzünden. O yanımızda olmadığı zaman biz eşimle çok mutluyduk...
Bende utanıyorum onu sevdiğim için bu hayat benim tercihim değildiruh hastasını mı seviyorsun hala?
senin gibi kadınlara bir tane de ben osmanlı tokadı vurmak istiyorum.
hala seviyorum diyor ya.
yuh!
insan utanır kendinden.
Ne olur bu kadar acımasız olmayın ben kimseye anlatmadığım şeyleri sizlerle paylaşıp fikir almak istedim sadeceniye?
eşin de zeka geriliği mi var?
annesi dese ne olur demese ne olur?
aklı sarmıyor mu?
doğruyu yanlışı ayırt edemiyor mu?
gerçi sen de 23 yaşındasın ama akıl yaşın 15 gibi.
uyandırayım 80 ler bitti.Kocacılıktan değil korkuyorum insanlar neler diyecek babamın yüzünü yere eğdiricem bide işin kötü tarafı annem ve kayınvalidem aynı binada yaşıyorlar devamlı onların yüzünü görerek nasıl yaşıycam
sen değil kocan ve kv utanmalı.Böyle acımasız konuşmayın ne olur böyle bir hayat yaşamak benim tercihim değildi bende istedim mutlu olmayı kocam beni sevsin saygı duysun huzurlu bu evliliğimiz olsun diye çok çabaladım ailemin yüzünü yere egdirmeyeyim istedim
yoo.Bende utanıyorum onu sevdiğim için bu hayat benim tercihim değildi
Öyle değil ben yaşadıklarımın hiçbirini aileme anlatmamıstim bu zamana kadar üzülmesinler diye zaten Babam olanları duyar duymaz sorgusuz sualsiz geldi aldı beni o evden o da şimdi asla gitmemi istemiyoruyandırayım 80 ler bitti.
yıl 2018 olacak.
bekar olacaksın sadece.
kv elden utanmıyor da sen niye utanıyorsun?
annen ve kv aynı binada ve ailen hala o aileye haddini bildirmiyor.
ne rahat insanlar var şu dünyada.
kızı dayaktan ölsün ama boşanmasın.
dul olacağına ölsün.
ailenle aynı binadasın ve kimse bilmiyor mu sanıyorsun?Ne olur bu kadar acımasız olmayın ben kimseye anlatmadığım şeyleri sizlerle paylaşıp fikir almak istedim sadece
eee daha ne.Öyle değil ben yaşadıklarımın hiçbirini aileme anlatmamıstim bu zamana kadar üzülmesinler diye zaten Babam olanları duyar duymaz sorgusuz sualsiz geldi aldı beni o evden o da şimdi asla gitmemi istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?