Haklısınız ama eşimi çok seviyorum belki düzelir diye umut ettim hep bu zamana kadarÜç kere boğazına oturmuş sayısız hakaret..sence napmalisin?dönme tabiki çocukta yok
Daha çok yeni evli olduğum için karar veremiyorum beni de anlayınSaygısızlık, şiddet, hakaret... Ne ararsanız var. Berbat bir aileymiş. Böyle bir aileye bir şans daha verilir mi? Şaşırdınız mı siz?
Herkes herşeyi yapar da sen bunların sana yapılmasına nasıl müsade ediyosun? Böyle bir hakkı kendilerinde nasıl görebiliyolar?[/
Aynısı bende söyledim ancak bana zaten pişman olduğunu sadece annesi istediği icin benimle evlendiğini söylüyorÇocuk yok, boşan, otursun anasının dizinin dibinde..
Böyle erkekler ne diye evlenir anlamıyorum.
Siz eşinizin canına kastetseydiniz acaba eşiniz sizi sevmeye devam edermiydi? Ağzınıza tükürür kapının önüne koyardı.Daha çok yeni evli olduğum için karar veremiyorum beni de anlayın
Sende bu lafa rağmen hala düzelirmi diye düşünüyorsun.Aynısı bende söyledim ancak bana zaten pişman olduğunu sadece annesi istediği icin benimle evlendiğini söylüyor
Daha bunun üstüne laf mı var?Aynısı bende söyledim ancak bana zaten pişman olduğunu sadece annesi istediği icin benimle evlendiğini söylüyor
Ev bitti bu hafta kombikombi petek döşenecek vestiyerleri yapılacak bizde 3-4 haftaya kadar gidecektik sozdeEv bitmedi mi daha?
Terbiyesizin tekiymis belli ki durdugun hata dusunme bileAynısı bende söyledim ancak bana zaten pişman olduğunu sadece annesi istediği icin benimle evlendiğini söylüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?