- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.228
- 498
- Konu Sahibi badbadgirl
-
Psikoloji hapları en az 25 günlük ile 30 günlük arası olabiliyor çünkü tam etki göstermesi 25 günü buluyormuş sizinde dediginiz gibi psikolojik rahatsızlıklarda 1 haftada etki göstermesi çok zor olur çünkü ben ve kardeşimde psikolojik olarak destek aldık ve doktor ilk hapı verdiginde 2.kontrole 25 gün sonra gelmemizi söyledi çünkü hap anca etkisini gösterirmiş,normal bir hastalık olsa 3 günlük haplar bile var tedavi için ama psikolojik rahatsızlıklarsa 1 hafta çok erken bir süredir.Konu sahibi arkadaşım sanada geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin ilaçlarını düzenli kullanırsan hiçbir sorunun sıkıntın kalmaz inşallah.
konu sahibinin anlatım tarzı nedense çok tanıdık geldi:44:
gene kimi yakaladın
hoşgeldin gızzzzzzzzzzz
.Kollarım kesik zaten.herkesin bunu gördüğünü ve kahkahalar attıgını falan gördüm.
ilk açtığın konuda böyle bir cümle yazmışsın nasıl yani kolların kesik mi gerçekten yoksa sen öylemi görüyorsun
yoksa yine bizi kekleyen birilerimi var, bu konu sahte mi??? bazı arkadaşlar birşeyler yakaladı gibi hissediyorum.
yokkızlar o ilaçlar varya bırak bir haftayı 2.günü adamı perişan ettiriyo..ben yerlerde sürünüyodum kliniğe yattıktan sonra verdikleri ilaçla.ilk etapta hiçbir doktor gittiğin gibi yatırmaz.bende kaç krizle gittim evde 4er saat uyuyup 1saat uyanık kalıyodum en son benide şutladılar kliniğe.kolay kolay almıyolar kliniğe ama..ilaç bir haftada etki edermi demeyin insanın anasını ağlatıyo okadar diyim..
Beni haci hoca tayfasiyla karistiran birkac sivri zekaliya cok guldum birde cahilin kim oldugunun farkina varmadan cahillikle suclamislar beni bunada epey guldum..
1-psikoloji hakkinda bu forumdaki bircok kisiden daha bilgiliyim zira yuksek lisansimi psikoanaliz uzerine yapmak uzereyim :)
2-cehalet konusuna gelirsek din konusundada en az psikoloji kadar bilgiliyim ve suphesiz siz ikisi konusundada "hemen hastaneye git" "bir uzman yardimi al" demekten daha ileri boyutta bilgi sahibi degilsiniz lutfen 3 gram akliniz ve cahil cesaretinizle bana saldirma curretinde bulunmaya kalkmayin birdaha :)
3-sizin anlayabileceginiz seviyede bir bilgi vereyim :) panik atak denir? tedavisi nedir? niye milyonlarca insan ilac kullaniyor ve biraktigi an tekrarliyor ve omurleri boyunca bu beladan kurtulamiyorlar? niye doktorlar henuz tam olarak tanimlamasini yapamadilar?
cunku panik atak cinni bir hastaliktir..Bende cocukken cahil zamanlarimda dinle ilgili her bilmedigim basima gelmeyen konuda ahkam keser haci hoca takimi olmakla suclardim insanlari.
4-Ben burda ne kadar aciklama yaparsam yapayim basireti baglilara birsey gosteremem gozu kor olana anlatmak kolayda gonlu kor olana yillarca anlat ALLAH sizi umarim birgun kalp acikligina layik gorur :) bye
Beni haci hoca tayfasiyla karistiran birkac sivri zekaliya cok guldum birde cahilin kim oldugunun farkina varmadan cahillikle suclamislar beni bunada epey guldum..
1-psikoloji hakkinda bu forumdaki bircok kisiden daha bilgiliyim zira yuksek lisansimi psikoanaliz uzerine yapmak uzereyim :)
2-cehalet konusuna gelirsek din konusundada en az psikoloji kadar bilgiliyim ve suphesiz siz ikisi konusundada "hemen hastaneye git" "bir uzman yardimi al" demekten daha ileri boyutta bilgi sahibi degilsiniz lutfen 3 gram akliniz ve cahil cesaretinizle bana saldirma curretinde bulunmaya kalkmayin birdaha :)
3-sizin anlayabileceginiz seviyede bir bilgi vereyim :) panik atak denir? tedavisi nedir? niye milyonlarca insan ilac kullaniyor ve biraktigi an tekrarliyor ve omurleri boyunca bu beladan kurtulamiyorlar? niye doktorlar henuz tam olarak tanimlamasini yapamadilar?
cunku panik atak cinni bir hastaliktir..Bende cocukken cahil zamanlarimda dinle ilgili her bilmedigim basima gelmeyen konuda ahkam keser haci hoca takimi olmakla suclardim insanlari.
4-Ben burda ne kadar aciklama yaparsam yapayim basireti baglilara birsey gosteremem gozu kor olana anlatmak kolayda gonlu kor olana yillarca anlat ALLAH sizi umarim birgun kalp acikligina layik gorur :) bye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?