• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım Hastaneye Kaldırılıyorum!

leyyn walla okadar acımızı paylaşıyoruz. özelimizi anlatıyoruz teselli vermeye uğraşıyoruz konusahibi arkadaşım ortalıklardanda kayboldun açtığın konu fakeyse valla benden günah gitti raporum var benim karışmam haa:37:

ahah su halımle bıle guldum yani.okuldayım ya telefondan yazmakta zor gelıyor.eve gıdınce tek tek cevap verıcem merak etmeyın :)

Arkadaşım özür dilerim ama her söylediğinle çelişiyorsun, 1,5 ay önce intihar ettin, 1 hafta önce doktorun sana yeni ilaç başladı 1 hafta kullan dedi kullanmaya başladın ama bu durumda sana raporda vermedi ve okula gidebiliyorsun? Bu kadar paranoyalara sahipken, bir sürü sesler duyabilirken, herkesten kuşku ve şüphe duyabiliyorken okulda olman da bir ilginçlik yok mu sence ?

Arkadaşım özür dilerim ama her söylediğinle çelişiyorsun, 1,5 ay önce intihar ettin, 1 hafta önce doktorun sana yeni ilaç başladı 1 hafta kullan dedi kullanmaya başladın ama bu durumda sana raporda vermedi ve okula gidebiliyorsun? Bu kadar paranoyalara sahipken, bir sürü sesler duyabilirken, herkesten kuşku ve şüphe duyabiliyorken okulda olman da bir ilginçlik yok mu sence ?

birincisi ilaca bugun basladım doktora dun gıttım bıde ıntahar ettıgım haftaıcmıstım.okulda olmak bana acı verıyor ama alilem bu hastalıgı cok buyutmememı soyleyıp gonderıyor.gıtmeyeyım desem bahane uydurma dıyecekler.

Eski konularını bilmiyorum. Geçmiş olsun sorun ne tam olarak? Yani hastalık teşhisi?

su durumda teshıs koyamam bıraz gozlemlememız lazım dedı.ılacın adına hemen bakıyorum.unutmusumda.

ilgiç ya.. yani bir geçmişin yok mu senin bu doktorla ya da hastalık öykün? dışarıdan gözlemlemediği kadar önemliyse kafasında şekillenen aşağı yukarı bir şey vardır.

benim annemin söylediği birşeyi söyleyeyim size kızlar gençliğinde onada öyle değişik şeyler olmuş yatağında uzanırken bişey gelip sıkıntı falan veriyomuş sırtına atlıyomuş falan filan işte eski zaman işte hemen hocaya götürmişler cin diye :1::1: ama bi faydası olmamış sonra doktora gitmiş ilaç kullanımıyla düzelmiş şimdi bi sorunu :ssz: kendide söyler hep öyle cin falan kendi uydurmamız ilaç kullanınca hepsi kayboldu diye :24::24: ben cinlere inanıyorum ama insanlara müdahele edemezler oyüzdende ne korkuyorum ne otarz şeyler görürüm :27::27::27:

benim annemin söylediği birşeyi söyleyeyim size kızlar gençliğinde onada öyle değişik şeyler olmuş yatağında uzanırken bişey gelip sıkıntı falan veriyomuş sırtına atlıyomuş falan filan işte eski zaman işte hemen hocaya götürmişler cin diye :1::1: ama bi faydası olmamış sonra doktora gitmiş ilaç kullanımıyla düzelmiş şimdi bi sorunu :ssz: kendide söyler hep öyle cin falan kendi uydurmamız ilaç kullanınca hepsi kayboldu diye :24::24: ben cinlere inanıyorum ama insanlara müdahele edemezler oyüzdende ne korkuyorum ne otarz şeyler görürüm :27::27::27:

Konu sahibi cinlerden mi etkilenmiş?

Beni haci hoca tayfasiyla karistiran birkac sivri zekaliya cok guldum birde cahilin kim oldugunun farkina varmadan cahillikle suclamislar beni bunada epey guldum..

1-psikoloji hakkinda bu forumdaki bircok kisiden daha bilgiliyim zira yuksek lisansimi psikoanaliz uzerine yapmak uzereyim :)

2-cehalet konusuna gelirsek din konusundada en az psikoloji kadar bilgiliyim ve suphesiz siz ikisi konusundada "hemen hastaneye git" "bir uzman yardimi al" demekten daha ileri boyutta bilgi sahibi degilsiniz lutfen 3 gram akliniz ve cahil cesaretinizle bana saldirma curretinde bulunmaya kalkmayin birdaha :)

3-sizin anlayabileceginiz seviyede bir bilgi vereyim :) panik atak denir? tedavisi nedir? niye milyonlarca insan ilac kullaniyor ve biraktigi an tekrarliyor ve omurleri boyunca bu beladan kurtulamiyorlar? niye doktorlar henuz tam olarak tanimlamasini yapamadilar?
cunku panik atak cinni bir hastaliktir..Bende cocukken cahil zamanlarimda dinle ilgili her bilmedigim basima gelmeyen konuda ahkam keser haci hoca takimi olmakla suclardim insanlari.

4-Ben burda ne kadar aciklama yaparsam yapayim basireti baglilara birsey gosteremem gozu kor olana anlatmak kolayda gonlu kor olana yillarca anlat ALLAH sizi umarim birgun kalp acikligina layik gorur :) bye

ilk yazdığınız mesajı okuyunca yadırgamadım neden olmasın dedim .... insan rahatsızsa tıptan da yardım alacak dindende dualardan da .....nihayetince bence tıpta islamın bir kolu allahın lütfu dermanıdır doktorlar bir aracıdır sadece .......
lakin su yukarıda kurduğunuz cümlelerden sonra alaycı, ukala ve kibirli bir tavır takınmışsınız daha usturuplu bir şekilde açıklayarak anlatmnız daha güzel ve hoş olacaktı ....bence dini bir terim kullanan yada tavsiye eden kimse alçakgönüllü ve mütevazi şekilde konuşmasını sonlandırmalı karsı taraftaki olumsuz düşünceyi olumluya dönüştürebilmeli , aksi halde söylediklerinin hiç bir anlamı olmayacağı gibi diğer düşünce sahiplerininde düşüncelerini kapçılayacagınızı düşünüyorum

Son düzenleme:
Hic bir doktor boyle demez. 1 haftada ise yarayan ilac yoktur, ozellikle sizofrenik bulgular gosterdiginde. Konunun gercekliginden suphelendim simdi. :19:

Psikoloji hapları en az 25 günlük ile 30 günlük arası olabiliyor çünkü tam etki göstermesi 25 günü buluyormuş sizinde dediginiz gibi psikolojik rahatsızlıklarda 1 haftada etki göstermesi çok zor olur çünkü ben ve kardeşimde psikolojik olarak destek aldık ve doktor ilk hapı verdiginde 2.kontrole 25 gün sonra gelmemizi söyledi çünkü hap anca etkisini gösterirmiş,normal bir hastalık olsa 3 günlük haplar bile var tedavi için ama psikolojik rahatsızlıklarsa 1 hafta çok erken bir süredir.Konu sahibi arkadaşım sanada geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin ilaçlarını düzenli kullanırsan hiçbir sorunun sıkıntın kalmaz inşallah.

Back