• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım Hastaneye Kaldırılıyorum!

Mortishya yani senin kalp gözün açık öyle mi? Allah seni layık gördü buna öyle mi? O yüzden insanların beyinlerinin gramını biliyorsun öyle mi? Senin beynin kaç gram peki onu da bildin mi?

Bu süreci yaşamış biri olarak doktorun yaklaşımını inanılmaz absürt bulduğumu söylemeliyim. Bu tarz reçeteli ilaçlar 2 haftada ancak etkisini gösteremeye baslamışken, antibiyotik gibi bir hafta kullan olmazsa yatırırız diyemez, demez.

Canım senin durumun şizofreniye benziyor. Kuzenimde bu nedenle bir süre hastanede tedavi gördü. Hatta kuzenimin kardeşi ablasını ziyarete giderken yine aynı rahatsızlıktan dolayı tedavi gören bir kızla tanıştı. Şimdi kendisi yengemiz oluyor bir de çocukları var:46: Kuzenimde yengemizde çok şükür şimdi iyiler. Senin artında var sen durumunun farkındasın bu yüzden tedaviye olumlu sonuç vermen daha kolay olur.

Psikoloji hapları en az 25 günlük ile 30 günlük arası olabiliyor çünkü tam etki göstermesi 25 günü buluyormuş sizinde dediginiz gibi psikolojik rahatsızlıklarda 1 haftada etki göstermesi çok zor olur çünkü ben ve kardeşimde psikolojik olarak destek aldık ve doktor ilk hapı verdiginde 2.kontrole 25 gün sonra gelmemizi söyledi çünkü hap anca etkisini gösterirmiş,normal bir hastalık olsa 3 günlük haplar bile var tedavi için ama psikolojik rahatsızlıklarsa 1 hafta çok erken bir süredir.Konu sahibi arkadaşım sanada geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin ilaçlarını düzenli kullanırsan hiçbir sorunun sıkıntın kalmaz inşallah.

Doktor teshis koymadan ilac vermis. Bir haftada ise yararsa devam ederiz, ise yaramazsa hastahaneye yatiririz demis. Boyle bir doktor varsa(-ki sanmiyorum) bosuna okumus diyorum. Manavlik sertifikasi da alabilirdi.

konu sahibinin anlatım tarzı nedense çok tanıdık geldi:44:

Burası sohbet/geyik topiği değil, konu dışı mesaj yazmayın lütfen.

.Kollarım kesik zaten.herkesin bunu gördüğünü ve kahkahalar attıgını falan gördüm.

ilk açtığın konuda böyle bir cümle yazmışsın nasıl yani kolların kesik mi gerçekten yoksa sen öylemi görüyorsun :53:

yoksa yine bizi kekleyen birilerimi var, bu konu sahte mi??? bazı arkadaşlar birşeyler yakaladı gibi hissediyorum.

Son düzenleme:
bence siz okula gitmemek için bahane arıyorsunuz

hala ilaç adı yazmamışsınız

ordan burdan duyduklarınızla kendinize hastalık üretmişsiniz

hee bu hastalık değilmi bu yaptığınızda hastalık allah şifa versin

eğer gerçekten hastaysanız okula gitmeniz doğru değil masum birinin gördüğünüz hayaller yüzünden canını yakabilirsiniz yok yere.

.Kollarım kesik zaten.herkesin bunu gördüğünü ve kahkahalar attıgını falan gördüm.

ilk açtığın konuda böyle bir cümle yazmışsın nasıl yani kolların kesik mi gerçekten yoksa sen öylemi görüyorsun :53:

yoksa yine bizi kekleyen birilerimi var, bu konu sahte mi??? bazı arkadaşlar birşeyler yakaladı gibi hissediyorum.

sanırım intihar etmiş ondan kolları kesik içindeymiş. bence tedavi edilmesi gerekiyor. şizofreninin belirtileri olabilir..diğer bir konusunda annesinin verdiği çaydan bile zehirleneceğini sanmış...inşallah düzelirsin ne diyelim...

Konuya kaç kez uyarı yazıldı, bölüm editörümüzünde dediği gibi topiği :4::4: gibi ifadelerle, hoşgeldin beş gittinlerle geyiğe çevirmeyin, kimseye hakaret etmeyin...
Konu dikkat çekmek için açılmışsa da ortaya çıkar, hep çıktığı gibi.

bencede arkadaşın açtığı konular gerçek dışı..onun yerine kendimi koydum onca sayfa var yazdığı cevaplar sayılı.açtığı konulardada ortada görünmüyor..söylediklerinde çelişiyor.olsun bunları yapıyor olmasıda hastalık belirtisidir..ilgiden mahrum kalmış sanırım günlük hayatta arkadaş burda arıyor şifasını..

yokkızlar o ilaçlar varya bırak bir haftayı 2.günü adamı perişan ettiriyo..ben yerlerde sürünüyodum kliniğe yattıktan sonra verdikleri ilaçla.ilk etapta hiçbir doktor gittiğin gibi yatırmaz.bende kaç krizle gittim evde 4er saat uyuyup 1saat uyanık kalıyodum en son benide şutladılar kliniğe.kolay kolay almıyolar kliniğe ama..ilaç bir haftada etki edermi demeyin insanın anasını ağlatıyo okadar diyim..:19:

hangi şartlarda alıyorlar klinige canım ?.

Beni haci hoca tayfasiyla karistiran birkac sivri zekaliya cok guldum birde cahilin kim oldugunun farkina varmadan cahillikle suclamislar beni bunada epey guldum..

1-psikoloji hakkinda bu forumdaki bircok kisiden daha bilgiliyim zira yuksek lisansimi psikoanaliz uzerine yapmak uzereyim :)

2-cehalet konusuna gelirsek din konusundada en az psikoloji kadar bilgiliyim ve suphesiz siz ikisi konusundada "hemen hastaneye git" "bir uzman yardimi al" demekten daha ileri boyutta bilgi sahibi degilsiniz lutfen 3 gram akliniz ve cahil cesaretinizle bana saldirma curretinde bulunmaya kalkmayin birdaha :)

3-sizin anlayabileceginiz seviyede bir bilgi vereyim :) panik atak denir? tedavisi nedir? niye milyonlarca insan ilac kullaniyor ve biraktigi an tekrarliyor ve omurleri boyunca bu beladan kurtulamiyorlar? niye doktorlar henuz tam olarak tanimlamasini yapamadilar?
cunku panik atak cinni bir hastaliktir..Bende cocukken cahil zamanlarimda dinle ilgili her bilmedigim basima gelmeyen konuda ahkam keser haci hoca takimi olmakla suclardim insanlari.

4-Ben burda ne kadar aciklama yaparsam yapayim basireti baglilara birsey gosteremem gozu kor olana anlatmak kolayda gonlu kor olana yillarca anlat ALLAH sizi umarim birgun kalp acikligina layik gorur :) bye

ben de bir şeyler ekleyeyim o zaman sevgili bilge kişi. birincisi madem yüksek lisans yapmak üzeresin, yüksek lisans yapacağın konunun ismini doğru yaz. ikincisi dahi anlamındaki de da ayrı yazılır buna da dikkat et. üçüncüsü, 3. maddende bizim anlayacağımız dereceden bilgi veriyorsun ya hani, oradaki soru işaretleri yersiz olmuş, soru işareti nereye konulur onu bir daha oku... çünkü "psikanaliz"i anlamak için önce dili iyi kullanmak gerek... bilimin tam anlamıyla aydınlatamadığı bir şey, ucu açık bir şeydir, o yüzden sen -dır diyerek hastalığın sebebini de öne süremezsin zaten. eğer master seviyesinde biri olsaydın hakkıyla, böyle bir hastalık olduğunu düşünüyorum, böyle düşünülüyor, derdin... böyle demelisin ya da...
son olarak da ben forumda hiç böyle bir mesaj yazmadım şimdiye dek, yani eleştirel dille yaklaşmadım kimseye. bunu sende ilklememin sebebi ise takındığın tavırdı. hatam olduysa affola yine de.
konu sahibine de acil şifalar dilerim, eğer gerçekten bulutluysa dediği gibi...

Beni haci hoca tayfasiyla karistiran birkac sivri zekaliya cok guldum birde cahilin kim oldugunun farkina varmadan cahillikle suclamislar beni bunada epey guldum..

1-psikoloji hakkinda bu forumdaki bircok kisiden daha bilgiliyim zira yuksek lisansimi psikoanaliz uzerine yapmak uzereyim :)

2-cehalet konusuna gelirsek din konusundada en az psikoloji kadar bilgiliyim ve suphesiz siz ikisi konusundada "hemen hastaneye git" "bir uzman yardimi al" demekten daha ileri boyutta bilgi sahibi degilsiniz lutfen 3 gram akliniz ve cahil cesaretinizle bana saldirma curretinde bulunmaya kalkmayin birdaha :)

3-sizin anlayabileceginiz seviyede bir bilgi vereyim :) panik atak denir? tedavisi nedir? niye milyonlarca insan ilac kullaniyor ve biraktigi an tekrarliyor ve omurleri boyunca bu beladan kurtulamiyorlar? niye doktorlar henuz tam olarak tanimlamasini yapamadilar?
cunku panik atak cinni bir hastaliktir..Bende cocukken cahil zamanlarimda dinle ilgili her bilmedigim basima gelmeyen konuda ahkam keser haci hoca takimi olmakla suclardim insanlari.

4-Ben burda ne kadar aciklama yaparsam yapayim basireti baglilara birsey gosteremem gozu kor olana anlatmak kolayda gonlu kor olana yillarca anlat ALLAH sizi umarim birgun kalp acikligina layik gorur :) bye

ilaçlar tedavi etmez zira ilaç şirketleri ilaca bağımlı olmamızı isterler altında ille de ruhani şeyler aramaya gerek yok
doğal beslenen bazı afrika kabilelerinde bırak kalp krizi şeker hastalığı.....hiçbir psikiatrik rahatsızlık görülmediği gibi diş çürüğü dahi kolay kolay görülmez........o insanları cin çarpmıyor da gelip bizi çarpıyor sen diyorsan öyledir ...........anladık çok bilgilisin şöylesin böylesin......bazen doğruları görmek için sadece kafanı kaldırıp etrafına bakman yeterli

Son düzenleme:
kızlar arkadaşı bilemicem ama benim amcam da şizofreni tanısı aldı.
ama onların sanıyorum dereceleri var. bu konuda hakkında bilgim olmadığı için haddimi aşmak istemem.

bazen bir anda üzerinize saldırıyor sen bana büyü yaptın diye ve sizinle boğuşuyor ya da kahkahalarla gülüp duvarda gördüğü ile konuşuyor.

hemen ilacını veriyor yengem gizlice uyuyor uynadığında tabii ertesi gün oluyor amcamla otur kahve iç, şakalaş.
yani bende normalde inanamazdım o kadar çabuk etki edeceğine ama şahit olunca insan inanıyor.

ha bir de oturmuş bir doz ve tedavi olduğu için de olabilir.

Back