• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım Hastaneye Kaldırılıyorum!

Merhaba arkadaslar oncekı konumda hastalıgımun ne oldugunu sormustum bugün erkenden süpriz bi sekilde ailem beni bir psikiyatriste götürdü.tam teshis konulamadı ama doktorun tek dedıgı yasadıklarının ne kadar zor oldugunu tahmin edebiliyorum. Ve kulaklarımda hala yankılanan cümlesi ''eger ilaçlar bir hafta içinde işe yaramazsa gec olmadan seni hastaneye yatırmamız gerek'' ama içimden bir ses hastaneye gıdersem ve cıktıktan sonra hersey guzel olabılır.hayata yenıden baslayabılırım.dıyor.

elbette hayata yeniden başlayacaksın...tıpkı her gün pırıl pırıl yeniden doğan güneş gibi...tedavini ol iyileş gel burda bizimle hastane maceranı paylaş...hep beraber sohpet edelim...olurmu...acil şifalar olsun....:54::54::54::54::54::54::54::54:

Allah çaresiz dert vermesin. Ne mutlu ki çaresi var. Hastaneye yatmayı gözünde büyütme sakın, elbet iyiliğin için. Allah şifalar versin canım.

kızlar aranızda psikiyatri yada psikolog olanınız varmı...

Aslında konu sahibinin yaptığına da bir isim veriliyor psikolojide/psikiyatride ama söylemeyeyim şimdi kafaya takar :)

Dipnot: O psikanaliz üzerine yüksek lisans yapan (?) ama cinni tedavi öneren arkadaş da -baya güldüm- lisansına dikkat etsin, tpd (türk psikologlar derneği) fena çarpabilir çünkü :)

Son düzenleme:
Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

elbette hayata yeniden başlayacaksın...tıpkı her gün pırıl pırıl yeniden doğan güneş gibi...tedavini ol iyileş gel burda bizimle hastane maceranı paylaş...hep beraber sohpet edelim...olurmu...acil şifalar olsun....:54::54::54::54::54::54::54::54:
bu süreçlerden geçmiş gibi konuşuyorsun bana öyle geldi sanki...çoğu insan dışarıdan butarz hastalıkların insanları nasıl etkilediğini bilmez bilemez.macera demişsin hakikatende öyle..macera ama ne maceraaa büyük bir sınav yada tecrübe...:ssz::ssz:

Back