- Konu Sahibi mindfulness05
-
Kadının sınırı ne peki?
BosanIyi güzel kardeşim yorum yap da yaptığın yoruma katılınmadığında iyi o zaman çek diye çektirmek başka bir şey.
Sağduyulu bir gaza gelme yaşamadım, hayatımı baştan sona sağduyulu yaşamaya çalışıyorum.
Boşan diyenler nerde olm, çıksanıza meydana
Hiç bişey olmadı sıfır tepki. Sanırım inanmadı. Blöf yaptıgımı falan düşünüyor galiba.
Yok. Dün tartıştık. Vay efendim eve rahat rahat misafiri gelmeyecek miymiş? Hiç hamilelikle ilgili bişey demedi bilemiyorum inanmadı mı umursamadı mı? Bebek benden çok kendi istiyordu oysa
Hayır değişen birşey yok.
Evet kızlar son durumu yazıyorum. Eşim olacak beyfendi dün de hasta oldugumu gördüğü halde bugün ne aradı ne sordu ve de gelmedi. Haftada bir arkadasıyla görüşür bu saate kadar gelmediğine göre kesin öyle. Sinir oluyorm mesaj atıp yine saydırayım diyorum öfke öfkeyi doğuruyo. Umurunda değilim ne ben ne bebek. İyi bi ders vermeliyim diyorum umursamaz birine ders de verilmez. Şaşmış durumdayım ne yapacagımı.
Son durumu bildiriyorum. Geldi, bi on dk falan sonra portakal suyu içer misin dedi. Sıkıp getirdi bıraktı çalışma odasına gitti
Ben hatırlıyorum
Işte böyle özel anlar o dersin verileceği anlar değil bence. Sonra hamilelik haberin kursağında kalır. Meseleni çöz sonra otur konuş. Ben de bunu diyorum. Kadına çek kocandır diyen yok ki hiç.
Hamilelik testini önüne koymadı, fırlattı. Öncesinde de sen baba olmayı hak etmiyorsun gibi ağır şeyler söyledi. Hak etmiş etmemiş orası ayrı ama ateşin üstüne benzin dökerek söndüremezsiniz. Hatta bazen ateşe su bile dökülmez, önce havayla teması kesilir. Anlatabiliyor muyum? Mesele ateşi söndürmek değil de ben yandıysam o da yansınsa ona diyecek sözüm yok.
Kapının önüne koymak, aile evine gitmek çocuk oyuncağı mı? Blöf olmaz ki böyle.
PekiBosan
Cıktım yorumunuz bosa gitmemis oldu, kenara cekilebilirsiniz. Meydanı diger üyeler yönetsin.
Ona buna hayt huyt yaparak çok havalı olduğunu sanabilirsin ama çok komiksin canımBosan
Cıktım yorumunuz bosa gitmemis oldu, kenara cekilebilirsiniz. Meydanı diger üyeler yönetsin.
Havalı degilim, kavgadan hoslanmam.Ona buna hayt huyt yaparak çok havalı olduğunu sanabilirsin ama çok komiksin canım
Lise önünde kavga da ediyor muydun
Illa birini parmakla göstermek mi lazım anlamadım. Üzerine alınan cevap veriyor zaten. Kimseyi itham ettiğim de yok.nasıl çözecek meselesini onu anlatmaktan başka her şeyi söylüyosunuz hepsi boş laf. öyle bi tavsiye verin ki konu sahibine meselesi çözülsün.
kadın baştan haklıyken gidip özür mü dilesin
konuşmaya çalıştı olmadı zaten
ayaklarına mı kapanmalı adamın onla konusması için bizi bir aydınlatın
sizin o ateş dediğinizi adam durduk yere kendi yaktı üstüne kadın hastalandı dönüp bakmadı. iyi ya erkek milletinin rahatı bozulmasın istediği gibi triplensin küssün biz kadınlar olarak ayyy napsam da daha fazla olay büyümeseee diye kelebek kelebek dolaşalım.
bu sizin yolunuz olabilir ama herkes aynı yolu yürüyecek diye bir şey yok.
deminden beri birilerini itham ediyosunuz ama gösterin diyince yok bulamam ama ben gördüm diyosunuz. daha fazla münakaşaya girmeye gerek yok herkes kendi önerisini sunsun çekilsin kenara.
Seviye mi? PekiHavalı degilim, kavgadan hoslanmam.
Canım derken? Lütfen seviyeli olalım, üslubunuza ve hitap biciminize dikkat edin.
İyi günler.
Bu ulvi görevi yerine getirdiğin için teşekkür ederimarkadaş üşenmiş ama ben üşenmedim...kimse açık açık boşan dememiş ama ima etmişler..hepsini alıntılayacaktım ama yapamadım yeniyim platformu kullanmayı çok iyi bilmiyorumbir de insanları rencide etmek istemedim..birine açık açık boşan demekle ima etmek aynı şey bence..
ne demekBu ulvi görevi yerine getirdiğin için teşekkür ederim
Alıntılarınız mevcut, yapamamak değil de linç yememek için yapamamıs olabilir misiniz? Rencide etmekten degilde “simdi söyleyecek cevabım olmaz” diye düsündügünüz icin olabilir mi?arkadaş üşenmiş ama ben üşenmedim...kimse açık açık boşan dememiş ama ima etmişler..hepsini alıntılayacaktım ama yapamadım yeniyim platformu kullanmayı çok iyi bilmiyorumbir de insanları rencide etmek istemedim..birine açık açık boşan demekle ima etmek aynı şey bence..
Niye bu kadar agresifsin acaba? Gulmek suç mu yaa? Ben senin kadar ciddiye almıyorum seni ondan gülüyorumböyle şeyler yazma yaa
üşeniyor
uzun uzun yazamıyor
öf bunalmış
öf anlatamayacakmış
falan filan
he bir de gülücük gülücük gülücük
Ne haddime" diyor. Had hudud bilen az.
Niye bu kadar agresifsin acaba? Gulmek suç mu yaa? Ben senin kadar ciddiye almıyorum seni ondan gülüyorumsen de rahatla biraz, gül
Kişi demediğiniz için sordum zaten. İnsanın kişisel sınırları deseniz ses etmeyecektim. Ama kadının sınırı diye belirtmeniz bakış açınızı anlamama yetti.Kişinin sınırının ne olduğunu da ben mi anlatayım canım?
Nebula'dan başlayalım istersen?
gerçekten yapamadım..sadece bir kişinin profilini görüntüleyebildim diğerlerinde sınırlı erişim falan yazıyordu.tek kişi olunca da onu hedef göstermek istemedim.yoksa verecek cevabım neden olmasın :)Alıntılarınız mevcut, yapamamak değil de linç yememek için yapamamıs olabilir misiniz? Rencide etmekten degilde “simdi söyleyecek cevabım olmaz” diye düsündügünüz icin olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?