Sanırım hamileyim ama eşimle küsüz ne yapmalıyım sizce?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bosan

Cıktım yorumunuz bosa gitmemis oldu, kenara cekilebilirsiniz. Meydanı diger üyeler yönetsin.

Hiç bişey olmadı sıfır tepki. Sanırım inanmadı. Blöf yaptıgımı falan düşünüyor galiba.

Yok. Dün tartıştık. Vay efendim eve rahat rahat misafiri gelmeyecek miymiş? Hiç hamilelikle ilgili bişey demedi bilemiyorum inanmadı mı umursamadı mı? Bebek benden çok kendi istiyordu oysa

Hayır değişen birşey yok.

Son durumu bildiriyorum. Geldi, bi on dk falan sonra portakal suyu içer misin dedi. Sıkıp getirdi bıraktı çalışma odasına gitti

Benimle 2 gün konusmayan adama “hamileyim” dedim. Soguk adamın bir tarafına ufo girmis gibi atesler icinde sevinçten haykıra haykıra yanıma kostugu günleri gördü bu gözler. Triple hizaya gelen bitlilerden bahsediyoruz burda. Sizin olay küslükten ziyade cok baska bisey.

nasıl çözecek meselesini onu anlatmaktan başka her şeyi söylüyosunuz hepsi boş laf. öyle bi tavsiye verin ki konu sahibine meselesi çözülsün.
kadın baştan haklıyken gidip özür mü dilesin
konuşmaya çalıştı olmadı zaten
ayaklarına mı kapanmalı adamın onla konusması için bizi bir aydınlatın
sizin o ateş dediğinizi adam durduk yere kendi yaktı üstüne kadın hastalandı dönüp bakmadı. iyi ya erkek milletinin rahatı bozulmasın istediği gibi triplensin küssün biz kadınlar olarak ayyy napsam da daha fazla olay büyümeseee diye kelebek kelebek dolaşalım.
bu sizin yolunuz olabilir ama herkes aynı yolu yürüyecek diye bir şey yok.
deminden beri birilerini itham ediyosunuz ama gösterin diyince yok bulamam ama ben gördüm diyosunuz. daha fazla münakaşaya girmeye gerek yok herkes kendi önerisini sunsun çekilsin kenara.

Bosan

Cıktım yorumunuz bosa gitmemis oldu, kenara cekilebilirsiniz. Meydanı diger üyeler yönetsin.
Ona buna hayt huyt yaparak çok havalı olduğunu sanabilirsin ama çok komiksin canım
Lise önünde kavga da ediyor muydun

Illa birini parmakla göstermek mi lazım anlamadım. Üzerine alınan cevap veriyor zaten. Kimseyi itham ettiğim de yok.
Ben gerekli yorumu yaptım, konudan bildiğim kadarıyla, kendi aklımca. Kimseden özür dile demedim, ayaklarına kapan demedim, adamın rahatını bozma yuvanı sen kurtar da demedim. Illa istiyorsunuz ki eşiyle güç savaşına girsin, savaşsın, adama gününü göstersin. Evlilik savas değil. Bu savaşlardan kimse kazançlı çıkmaz. Çoğu insan iliskilerinin tumunu bir güç savaşı olarak yaşar. Ben onlardan değilim.
Mesela biri diyor ki "eşim bana asla böyle yapamaz". Ben bu cümleyi böyle kurmam mesela, "yapmaz" derim. Çünkü herkes her şeyi yapabilecek durumda, yapmıyorsa yapamadığı için değil yapmak istemediği içindir. Bunda da hem onun hem benim katkım vardır.
Kimseyi aydınlatmak benim haddim değil. Vazifem hiç değil.

arkadaş üşenmiş ama ben üşenmedim...kimse açık açık boşan dememiş ama ima etmişler..hepsini alıntılayacaktım ama yapamadım yeniyim platformu kullanmayı çok iyi bilmiyorum bir de insanları rencide etmek istemedim..birine açık açık boşan demekle ima etmek aynı şey bence..

Bu ulvi görevi yerine getirdiğin için teşekkür ederim

Alıntılarınız mevcut, yapamamak değil de linç yememek için yapamamıs olabilir misiniz? Rencide etmekten degilde “simdi söyleyecek cevabım olmaz” diye düsündügünüz icin olabilir mi?

böyle şeyler yazma yaa
üşeniyor
uzun uzun yazamıyor
öf bunalmış
öf anlatamayacakmış
falan filan

he bir de gülücük gülücük gülücük
Niye bu kadar agresifsin acaba? Gulmek suç mu yaa? Ben senin kadar ciddiye almıyorum seni ondan gülüyorum sen de rahatla biraz, gül

Niye bu kadar agresifsin acaba? Gulmek suç mu yaa? Ben senin kadar ciddiye almıyorum seni ondan gülüyorum sen de rahatla biraz, gül

oo konu laf sokmaya gelince üşenmiyorsun
of bunalmamışsın
of uzun uzun alıntılamışsın
of işin gücün bir anda yok olmuş

he bu arada
gülücük gülücük gülücük

Alıntılarınız mevcut, yapamamak değil de linç yememek için yapamamıs olabilir misiniz? Rencide etmekten degilde “simdi söyleyecek cevabım olmaz” diye düsündügünüz icin olabilir mi?
gerçekten yapamadım..sadece bir kişinin profilini görüntüleyebildim diğerlerinde sınırlı erişim falan yazıyordu.tek kişi olunca da onu hedef göstermek istemedim.yoksa verecek cevabım neden olmasın :)

Ya şu yorumlara inanamıyorum. Ben biliyordum o cümleyi kurarken evrilip çevrilip bu uzağa otur meselesi mi bir mi tutuyorsunuz denileceğini. O yorumu yazan arkadaş öyle bi yazmş ki benim eşim yapamaz ben olsam şöylr böyle dedim herhalde adam ne dese boşanma ile tehdit ediyor ya da boşanıyor. Kadının düşmanı kadındır cümlesini kurdum onu da bana yorum yapanlara diyorum sanılmış sanırım iyice okunayıp içinden seçilmiş. Ben onu birbirine saldıran hatta başka konuslara yapılan yorumları takip edip sen şurda şunu yazan kişi değil misin diye iğneleyici konusanlara dedim bana yorum yapanlara değil.

Evet belki açık açık boşan diyen olmadı ancak burda çok kişi şimdiye çoktan aileme gitmiştim dikeçeyi de vermiştim tarzında yorumlar yaptı. Neden söylediğim herşeyi herkese söylemişim gibi alınanlar oldu anlamıyorum.

Konuma dönecek olursak şunları tekrar belirteyim:
1.Ailemle aynı şehirde değiliz.
2.Çalışıyorum. Daha önce bi kaç kez rapor alıp işe gidemedim şu aralar bunu yapamam önümde hamilelik var daha zor zamanlara saklamalıyım bu hakkımı.
3.Eş kişisiyle küstüğü gün konustum yanaşmıyor tartıştım küslüğe devam etti. E bu durumda tekrar konusmaya çalışmak olmuyo.
4.Hamile oldugumu söylerken tartısarak sen haletmiyorsun tarzında söyledim sonraki gün önüne test fırlattım.

Şimdi ben sizlerden bunu nasıl çözeceğim konusunda yorum istedim. Yani şu an evimi terkedemem adamla iletişim zaten olmuyo. İyi bi ders ver şu bu. İşte bu dersi nasıl vericem diyorum. Aileme hadi şartları zorlayıp gittim diyelim. Nasılsa ailesinde hamile hasta dinlenir gelir moduna girecek. E mecburen ne kadar işe gitmeyebilirim yine dönücem yine devam edicek. Bu adam sevgisiz şu bu yazıldı. Ama ben ne yaşadıgımı biliyorm sevmediğini düşünsem 2 yıllık evli olmazdım. Daha önce de belirttim ketum birisi böyle yetiştirilmiş annesi de böyle kendi çocuklarına küstüğünü konusmadıgını gördüm.

Bazı üyeler yazıo bana böyle yapacak eşim ben neler yaparım. İşte onu soruyorm neler yaparsınız üstte yazdığım durumun içinde olsanız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…