sanırım gelıyo

• Konu Sahibi aynur-mart
canım benimde pazar günü nişanım geldi ama 3 gün geçti hala sancı yok doktorumda her an doğurabilirsin diyo bekliyorum

ay bir an önce doğurup bebeğini kucağına alırsın inşallah benim daha 3 ay var ama acelem yok zamanında gelsin sağlıklı olsun bebişim.

• Konu Sahibi aynur-mart
aynur kaç haftalıktı helen sen bilio musun?

• Konu Sahibi aynur-mart
Hayirlisiyla Kurtuluyo Koca Gobekten :) Dualarimiz Seninle Ve Butun Hamislerle Kismetse Benimde 10 Gun Kaldiiiiiiiiiii

• Konu Sahibi aynur-mart
Amin Canim Az Kaldi Ama Gunler Gecmek Bilmiyo Bide Sezeryan Olcam Normal Dogumdan Korkuyorummm Gun Saymakta Kotu Aslindaaaa Ya Ben Cok Koprkagim Iyneden Bile Korkuyom Arti Sonta Ve Lagmadanda (((

• Konu Sahibi aynur-mart
Yok Sadece Sezeryan Gununu Belirledik Yarin Kontrolum Var Buyuk Ihtimalle Yarin Konusurum Gelince Sana Yazarimm Eger Bilgi Verirse :) Ama Gunler Hic Geccemk Bilmiyoooo Bir An Evel Bebisimi Kucagima Almak Istiyorumm Seninn Cok Varmi Doguma

• Konu Sahibi aynur-mart
kızlar ben geldim.ama farklı geldim çünkü artık benim bir oğlum var ve ben anneyim.hepinize çok teşekkür ederim ilginiz ve merakınız için.sezeryan olmadı normal dogum oldu.hastaneye gittigimde doktor dogumun zor olabilir sezeryana alabiliriz açılma yok demişti.eve geldim ablamda çay içtim pastamı böregimi yedim.akşam yemegimi meyvamı da.sancım yoktu.bir anda başladı ve eşimle ablam ve kayınbiraderim gittik saat 11de.saat 1:10 da bebegimiz oldu.çok güzel...daha ayrıntılı yazıcam.ama zor oturuyorum.dikişlerim var.size haber vereyim dedim.tekrar teşekkür ederim hepinize.darısı tüm anne adaylarının başına inşallah....

• Konu Sahibi aynur-mart
Hadi Gözünüz Aydinn Canimm Darisi Bizim Başimiza Hayirlisi Ile Bizde Bebeklerimizi Sağlikli Bir şekilde Kucagimiza Aliriz..

• Konu Sahibi aynur-mart
amin canım inşallah. valla sancıymış cektiğin acıymış bebek geldigi zaman hiçbir şey kalmıyomuş

• Konu Sahibi aynur-mart
allah bebeğine sağlıklı,uzun ömürler vesin
analı,babalı büyüsün
aaay çok güzel bir duygu dimii
annelik bambaşka yaaa
biraz büyüsün ozaman daha iyi anlayacaksın
özlemişim bee bebek kokusunu
bitanedahamı yapsam ne
bu arada cesaretinden dolayı kutlarım nomal doğum yapmışsın.

• Konu Sahibi aynur-mart
tebrik ederim seni bir an önce iyileşirsin umarım bizimle de paylaş olur mu hadi geçmiş olsun.

• Konu Sahibi aynur-mart
canım gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün

• Konu Sahibi aynur-mart
ayyy canım...
öncelikle Allah analı babalı büyütsün, ne kadar şanslısın hem normal dogurdun hem saatlerce sancı çekmedin,darısı bizim de başımıza inşallah

• Konu Sahibi aynur-mart
hayırlı ugurlu olsun aynur.rabbim güzel yazılar yazsın bebegine.darısı basımıza.kızlar bu arada sezeyanda lagman yokmus o normal dogumdaymış sanırım.

• Konu Sahibi aynur-mart
minik kuzum var var ama öyle kötü bişi deil bende sezeryanla yaptığım için doğumumu yazma gereği duydum a.s.

• Konu Sahibi aynur-mart
canım allah kurtarsın inşallah doğum normal ve kısa olur çocuğunu sağlıklı bir şekilde dünyaya getirirsin

• Konu Sahibi aynur-mart
canım allah kurtarsın inşallah doğum normal ve kısa olur çocuğunu sağlıklı bir şekilde dünyaya getirirsin inşallah

• Konu Sahibi aynur-mart
Çok sevindim Aynur hanım. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.

• Konu Sahibi aynur-mart
canım allah bahtını güzel kılsın sağlıkla mutlulukla bebeğine uzun ömürler versin.Bizleride çok heyecanlandırdın ve cesaretlendirdin resmen canlı yayın oldu :) tekrar tekrar tebrik ederim

• Konu Sahibi aynur-mart
canım allah bahtını güzel kılsın sağlıkla mutlulukla bebeğine uzun ömürler versin.Bizleride çok heyecanlandırdın ve cesaretlendirdin resmen canlı yayın oldu :) tekrar tekrar tebrik ederim

• Konu Sahibi aynur-mart
allah kurtarsın canım darısı bize inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…