sanırım gelıyo

A

aynur-mart

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi aynur-mart
merhaba arkadaşlar benim sanırım dogumum ha başladı ha başlayacak seviyeye geldi.ama zaman geçirmek için hala bilgisayar başındayım.dun kahverengi leke geldi bu nişan denilen şeymiş.doktorum bugün yarın bebegimiz gelecek demektir dedi zaman geçmek bilmiyor.bana bişeyler soyleyin ve guç verin.allah herkesin yardımcısı olsun..

• Konu Sahibi aynur-mart
canım ALLAH yardımcın olsun büyükler hep tek nefeste kurtulursun inşallah derya bende öyle diyorum umarım kolay olur rahat ol ALLAH yardım eder...

• Konu Sahibi aynur-mart
Allah güç kuvvet versin inşallah canım,biz senin yaşadığın bu heyecanı yaşarken senin bebişin kucağında olacak ne güzel...Allahım bir nefeste kurtarsın seni ve hepimizi

• Konu Sahibi aynur-mart
yok guzelim evdeyim daha.ama doktoru aradım.saat 2 de bekliyo.bakalım ne olacak.çok dua edin benim ve şu an bu durumları yaşayan tüm anne adayları için. gerçekten çok ihtiyacı oluyo insanın.dogum anında yapılan dualar kabul olurmuş ben hepinize dua edicem.ve Allahın izniyle gelince hemen size haber vericem.helen özellikle seni canım...

• Konu Sahibi aynur-mart
canım sağsalim iinşallah hayırlısıyla tek nefeste kavuşursun bebeğine, hiç korkma mutlu ol, ben dün doğumdan cıkan bi kız gördüm normal doğum, böle gayeet mutlu doğurdu çıktı, banada bi güç geldi hatta normal doğum için, sanada güç gelsin süper bişi ya, iyi düşün öle olsun canım, dua etcem senin için hadi doğur gel daha hikayeni yazcan bize aynurcum

• Konu Sahibi aynur-mart
bi dogursam yazıcam da dogum hikayemi.hemde eve geldigim anda..benim de normal görünüyo dogumum.inşallah bir aksilik olmaz ve oyle olur.şu an kasılmalarım var.karnım mı agrıyo sancım mı var anlayamıyorum..

• Konu Sahibi aynur-mart
canım allh yardımcıjn olsun kuvvet versin güzel haberlerini bekliyoz

• Konu Sahibi aynur-mart
gelince yazıcam.1buçuk saat sonra doktora gidiyorum.ve kasılmalarım arttı.bakalım ne diyecek.

• Konu Sahibi aynur-mart
allah yardımcın olsun bize de haber vermeyi unutma sancılar nasıl canın acıyor mu?neyse bir an önce doğurursun ve bebğni kucağına alırsın inşallah..

• Konu Sahibi aynur-mart
doktorum dun ayakta kalmamamı söylemişti.bugün de aradım ve dünkü gelen lekenin bugün de devam ettigini söyleyince görmek istedi.sanırım açılma var mı yok mu ona bakacak.1 saat kaldı..

• Konu Sahibi aynur-mart
sancıdan çok şu an kasılmalarım var.sancı adet sancısına mı benziyo karın agrısına mı tam anlayamıyorum.kasılmayla beraber gelip gidiyo.ben biraz daha oturursam herhalde bilgisayarın önünde dogurucam.

• Konu Sahibi aynur-mart
ya sorma artık göbek bagını da kendim keserdim.valla helen agrılarım var ve zaman geçirmek için ne halt yiyecegimi şaşırdım...

• Konu Sahibi aynur-mart
ALLAH kurtarsın İNŞALLAH bebeğini sağlıkla kucağına alırsın ayy bende heycanlandım....benim doğumum sezeryan olacağı için günü ve saati belli olcak

• Konu Sahibi aynur-mart
ayyy çok heyecanlandım şimdi. bende 8 haftalık hamileyim, benim için daha erken böyle şeyler. yaa kimsecikler yokmu ki yanında. nasılsın şimdi. Allah bi solukta kurtarır inşallah.

----------

tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

• Konu Sahibi aynur-mart
arkadaşlar gittimi acaba aynur

----------

• Konu Sahibi aynur-mart
ay ne guzel hadi bakalim allah simdiden yardimcin olsun bir avazda kurtarsin rabbim insallah saglicakla bebegini alirsin kucagina ay ne guzel darisi bizlerin basina ya

• Konu Sahibi aynur-mart
Allah kurtarsın yaa. çok merak ettim yaaa. tek başına ise eğer nasıl gidecek hastaneye falan.

----------

• Konu Sahibi aynur-mart
Çok heyecanlı yaaa :) İlk defa doğumu bu kadar yakın olan birinin hissetiklerini okuyorum.
Allah yardımcın olsun. Bizide duanda unutma.

• Konu Sahibi aynur-mart
canım benimde pazar günü nişanım geldi ama 3 gün geçti hala sancı yok doktorumda her an doğurabilirsin diyo bekliyorum

• Konu Sahibi aynur-mart
allah analı babalı büyütsün hayırlısıyla doğumunu yaparsın inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…