• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sanırım bunalımdayım...

Aynen bana da 3 tane hap verdi bir gece öncesinde içtim kanamayla merkeze gittik. Benim de vakumda alındı. Bana da adet olduktan sonra 2. Ayda 3 . Gün gel dedi. İnş normal yolla olduysa yine olur inş.

senin kontrolünü bayağı geç vermiş. Neden öyle kontrol vermedimi bir yada 2 hafta sonrasına. inşallah en kısa zamanda sende yeniden hamile kalırsın.

senin kontrolünü bayağı geç vermiş. Neden öyle kontrol vermedimi bir yada 2 hafta sonrasına. inşallah en kısa zamanda sende yeniden hamile kalırsın.

Yok canım vermedi.acaba bir sorun çıkar mı? Aklıma düştü şimdi. Âmin canım âmin inş...

Yok canım vermedi.acaba bir sorun çıkar mı? Aklıma düştü şimdi. Âmin canım âmin inş...

Rahim normal haline dönmüş mü diye bakıyorlar. Kürtaj sonrası parça kalış mı yapışıklık var mı falan diye. Sor istersen doktoruna için rahat eder hem.

Sanirim bende bunalimdayim:( evlenelibir yil oldu adet duzensizligi yuzunden doktora gittik klomen menogon igne derken rahim filmine kdr geldik bu ay onuda cektirdim bbekliyoruz:( ama disarda genc genc bahanlari bebisleriyle gorince esime belli etmiyorum ama aglamak istiyorum.bizden sonra evlenen kuzenler hamile dgum yapanlar bile var Allahim nolut isteyen herkese banada aratmadan versin

Bnde bugune kadar bunalimliydim ama 33gun gcti ve elime gecen biaey yok hayat devam ediyo bugun farkettimki silkelenmem ve normale dinmem gerek kuzumu unutamam hatirladikca dua edicem ona ve ins allah izin verse kardesiyle avunucam

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back