- 15 Mayıs 2013
- 6.264
- 4.986
- 148
- Konu Sahibi Haziran1985
-
İki yil çok uzun bir süre degil,umudunu yitirme.İnşallah en yakın zamanda güzel haberlerini aliriz canım..amin inşallah arkadaşım tabiki çok sevdiğim bir ailem çok sevdiğim bir kocam varbenim mutluluğum onlar ama birde bebeğim olsa bunun için mücadelemin tarifi yok evliliğimin 2 yılı bitti 29 yaşına giricem30 yaşıma kadar doğururudum diyordum hep ama evlat sahibi olmak çok zormuş
bana hiç bir ilaç vermediler cnm tüp bu hafta sonkez doktorla görüşüp tüp bebek merkezine gidicem orda doktora bi sorayım
3 gündür bende aynı durumdayım canım arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim üstelik yemeğe davet etmek için aramıştı eşim ve benim adetimin 2. günüydü tam bir duygu boşalması yaşadım eşimi de çok üzdüm, biraz ona da nazlanmıştım aslında :) Bugün işe gitti evde olmayınca kendi kendime daha güzel terapi yaptım.Hayattaki şükretmen gerekenlerle mutlu olmayı bil gerisini Allaha bırak ve duaya devam et canım :)Nerde bir cocuklu anne nerde bir hamile bayan görsem aglama krizine giriyorum... benim cocugum olmayacakmi ben anne olmayacakmıyım bir suru soru kafamda herkes neyin var demesinden bıktım ...isyan etmiyorum hep şükürler olsun halime diyorum ama bu başka bir duygu tarifi yok... sadece paylaşmak istedim benim gibi olan arkadaşlarım vardır elbet nasıl mutlu olmayı basariyorlar ... bende inşallah mutlu olurum allahım herkese nasip etsin evlat sevgisini tatmayı ...
3 gündür bende aynı durumdayım canım arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim üstelik yemeğe davet etmek için aramıştı eşim ve benim adetimin 2. günüydü tam bir duygu boşalması yaşadım eşimi de çok üzdüm, biraz ona da nazlanmıştım aslında :) Bugün işe gitti evde olmayınca kendi kendime daha güzel terapi yaptım.Hayattaki şükretmen gerekenlerle mutlu olmayı bil gerisini Allaha bırak ve duaya devam et canım :)
"Bir şey olmuyorsa; ya daha iyisi olacağı için,
Ya da gerçekten olmaması gerektiği için olmuyordur.
Şu uçan kuşlara bak ! Ne ekerler, ne biçerler...
Onların rızkını düşünen Allah; seni mi ihmal edecek !
Yeter ki sen istemeyi bil.."
İki yil çok uzun bir süre degil,umudunu yitirme.İnşallah en yakın zamanda güzel haberlerini aliriz canım..
insanı en çok etraftaki insanların soruları yıldırıyor canım bizden daha çok dert ediyolar olmuyor mu yapmıypormusunuz ne zaman olcak inan iş yerinde eşimi de beni de yıldırdılar çay içmem hamilemisin yoksa uykum gelse bebek mi var... kimseye anlatamadıkta canım ailelerimiz de merak içinde acaba olmuyor mu yapmıyolar mı?kimseye söylemeden bir tüp bebek merkezine gidicez tatile gidiyoruz diye.İlk denememizi ağustosta yapıcaz inş tutarda tekrar uğraşmayız canım tutmayan kişilerin neden tutmuyor onu araştırdım çoğunun hem rahminde sorunu var hem spermlerde sıkıntı var birçok problemi aynı anda barındırdığı için sanırım tutmuyor.Bu arada rahim filmi çekindin mi cnm? Biz 3 kez ilaçla yumurta gelişimi yaptık yumurtam geliştiği halde döllenme olmadı film çekinince anladımki tüpler tıkalı yumurtayla spermler hiç karşılaşmıyolarmış
Diğer arkadaşların da dediği gibi tedavi için araştırmaların yanında psikolojik destek almanı da öneririm. Allah isteyen herkese nasip etsin. Ama hr şeyden önemlisi senin sağlığın. Hem psikolojik hem de fizyolojik olarak sağlıklı ol ki gerisi zaten gelecektir.
aynen yaaa milletin derdi olmuşuz... ben hiç rahim filmi çekinmedim klomen ve çatlatma iğnesi kullandım 3 ay hiç bir sonuç alamadım. dün doktora gittim bütün kan sonuçlarımı ve eşimin sperm testi aldım baktı benide muayene etti hiç bir sıkıntı yok dedi doğal yolla deneyim eğer olmassa aşılama yaparız dedi bi dahaki ay kullanmam için ilaç verdi sgk karşılamıyomuş o ilacı bakalım hayırlısı bana dedi hatta bu ilacı kullanmana bile gerek duymazsın dedi harika bir sıkıntın yok dedi ayyy o kadar mutlu oldumki hamile kalmadan kalmış moduna girdim :) tüpler tıkalıysa bana demişlerdiki yarım kilo süt brde maydnoz kaynatıp buharına oturulacakmış diye... iyi geliyormuş dene istersen arkadaşım
Hakkında Hayırlısı olur canım inşaAllah
merhabalar. ben de aynı durumdayım ve aile hekimiyim. her gün muayeneye bir sürü gebe ve bebek geliyor. Eskiden çocukları çok severdim ama şimdi çocuk ağlaması bile duymak istemiyorum. Muayene ederken boğazlarına tahta dil basacağını köküne kadar sokasım geliyor nerdeyse:) (tabi yapmıyorum). Hele bir de gebelik testi sonuçlarını açıklamak, hamile oldukları müjdesini vermek ölüm gibi geliyor bana. Her gün odamın kapısından girerken adeta bir maske takıp tiyatro oynuyorum insanlara karşı... İçim kan ağladığı halde onlarla birlikte seviniyormuş gibi yapıyorum. Siz şükredin ki benim gibi her dakika rol yapmak zorunda değilsiniz. Rabbim bizi dayanamayacağımız hiçbir şeyle imtihan etmesin. "OL!" dediği anda tüm kainatı yoktan var eden ALLAH bize bir evlat nasip etmez mi? Yeter ki biz istemeyi bilelim. Sevgiyle kalın kardeşlerim öpüyorum hepinizi:)
hiçbir sebep bulunamadı. Ben aşırı kiloluyum bir de 40 yaşındayım. bunlar da gebe kalmayı zorlaştıran faktörler olarak biliniyor.Senin durumun daha zormuş gerçekten Allah yardımcın olsun peki senin nedn olmuyor bebeğin
bende bebek isteyenlerdenim daha evliliğimin 1. yılı dolmadı ama etraftakiler daha 1-2 aylıkken sormaya başladılar çıldırıyorum onların meraklılığına
inşallah Mevla en kısa zamanda isteyen herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar ihsan eylesin evlatsızlıkla da evladın sıkıntısıyla da sınamasın Rabbim...
aminnn. Bir yıl dolduğu halde hala olmazsa sebebini araştırtmaya başla cnm. Beklemek sadece zaman kaybı oluyor. Büyük ihtimalle basit bir sorundur eğer yaşın gençse.. Rabbim inşallah hepimize nasip eder tez zamanda...
toplamda 6-7 ay denedik zaten 2-3 ay önce doktora gittim haşimato tiroidim olduğunu öğrendim ilaçla normale döndü değerim ertesi ay da rahmimde polip olduğunu öğrendim geçen ay da onun ameliyatını oldum 1 ay dinlendim bu ay olur inş. bu bekleyiş zor en kısa zamanda hepimize bekletmeden miniklerimizi gönderir inş. güzel Mevlam.. siz ne kadardır deniyorsunuz
Benim 4 yıldır olmuyor. bir kere de tüp bebek denedik tutmadı... Kilo verebilirsem inşallah tekrar deniycem. Sizin bu ay olur inşallah mutlu haberinizi bekliyorum:)
dün hastaneye gittim eşimin sperm testi benim yumurtalıklarım çok iyi dedi aşılamayı sordum doğal yolla deneyim baştan eğer olmassa aşılama yaparız dedi :) ayyyy öyle demesi bile bana yetti içim kıpır kıpır oldu bakalım bu ay olmassa bir dahaki ay için ilaç verdi onu kullanıcam
amin inşallah arkadaşım tabiki çok sevdiğim bir ailem çok sevdiğim bir kocam varbenim mutluluğum onlar ama birde bebeğim olsa bunun için mücadelemin tarifi yok evliliğimin 2 yılı bitti 29 yaşına giricem30 yaşıma kadar doğururudum diyordum hep ama evlat sahibi olmak çok zormuş
hakkında hayırlısı olur inşallah canım gelişmelerden bizide haberdar et...senin adına sevindim cnm moralini yüksek tutmaya çalış belkide tek sıkıntı o dur:)bir kaç gün içinde doktora gitcem daha ayrıntılı konuşcaz tıkanıklık neyden kaynaklanıyor bi öğreneyim bakalım ona göre hareket etcez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?