- Konu Sahibi Haziran1985
-
Nerde bir cocuklu anne nerde bir hamile bayan görsem aglama krizine giriyorum... benim cocugum olmayacakmi ben anne olmayacakmıyım bir suru soru kafamda herkes neyin var demesinden bıktım ...isyan etmiyorum hep şükürler olsun halime diyorum ama bu başka bir duygu tarifi yok... sadece paylaşmak istedim benim gibi olan arkadaşlarım vardır elbet nasıl mutlu olmayı basariyorlar ... bende inşallah mutlu olurum allahım herkese nasip etsin evlat sevgisini tatmayı ...
cnm ben de senin gibiydim ama inan okadar çok kişi varki aynı durumu yaşayan..... benimle aynı aylarda evlenen birçok arkadaşımın kuzenlerimin hiç birinin çocuğu yok cnm inan 10 kişiden sadece biri anne oldu ben de hem polikistik over var hem de tüplerim tıkalıymış maalesef tek seçenek tüp bebek ama en azından çözümsüz bir dert değil diye teselli ediyorum kendimiNerde bir cocuklu anne nerde bir hamile bayan görsem aglama krizine giriyorum... benim cocugum olmayacakmi ben anne olmayacakmıyım bir suru soru kafamda herkes neyin var demesinden bıktım ...isyan etmiyorum hep şükürler olsun halime diyorum ama bu başka bir duygu tarifi yok... sadece paylaşmak istedim benim gibi olan arkadaşlarım vardır elbet nasıl mutlu olmayı basariyorlar ... bende inşallah mutlu olurum allahım herkese nasip etsin evlat sevgisini tatmayı ...
Nerde bir cocuklu anne nerde bir hamile bayan görsem aglama krizine giriyorum... benim cocugum olmayacakmi ben anne olmayacakmıyım bir suru soru kafamda herkes neyin var demesinden bıktım ...isyan etmiyorum hep şükürler olsun halime diyorum ama bu başka bir duygu tarifi yok... sadece paylaşmak istedim benim gibi olan arkadaşlarım vardır elbet nasıl mutlu olmayı basariyorlar ... bende inşallah mutlu olurum allahım herkese nasip etsin evlat sevgisini tatmayı ...
rabbim inşallah en yakın zamanda hayırlı,sağlıklı evlat sahibi olmayı nasip eder.Şunu bil ki yalnız değilsin,çocuğu olmayan birçok insan var,ama uzun yıllar olmayıpta biranda tedaviyle ya da tedavisiz hamile kalanları da duyuyoruz.Herkesin farklı farklı sorunları var,çok mutluyum hayatım dört dörtlük diyen yoktur herhalde.Senin sıkıntın da buymuş ama umudunu yitirme insan yaşadığı sürece herzaman gülemediği gibi ağlamaz da,hayat gerçekten mucizelerle dolu.Hem herşey çocuk değildir ya,mutlu olmak istedikten sonra bir sürü neden bulursun.
seni çok iyi anlıyorum bende tedaviyle anne oldum.3.aşılamamda geldi meleğim bana.şimdi 1.5 yaşında. ağlamakla olmaz bu iş kendine bir an önce çok iyi bir tüp bebekçi bul.sakın normal kadın doğuma gitme boşuna maddi manevi kaybın olur...
Bende aynı durumdayım..
Rabbim bana ve tüm isteyenlere hayırlı evlatlar versin ..
bunu yaşayan anlıyor malesef.. :2:
Rabbim ''ol derse oluverir '' inanıyorum ona ..
cnm ben de senin gibiydim ama inan okadar çok kişi varki aynı durumu yaşayan..... benimle aynı aylarda evlenen birçok arkadaşımın kuzenlerimin hiç birinin çocuğu yok cnm inan 10 kişiden sadece biri anne oldu ben de hem polikistik over var hem de tüplerim tıkalıymış maalesef tek seçenek tüp bebek ama en azından çözümsüz bir dert değil diye teselli ediyorum kendimi
Seni çok iyi anlıyorum 1 senelik evliyim be çocuğum olmuyor.Evlenmeden önce nerde bi çocuk görsem gider severdim şimdi çocuk görmek istemiyorum sanki benim inadıma tüm tanıdıklarımın hamile haberlerini alıyorum sürekli ağlıyorum psikolojim darmadağın herkezin devamlı çocuk ne zaman diye sormasından bıktım kendimi eve kapattım resmen kimseyi görmimde bişey sormasınlar diye kayınvalide derdi ayrı ona hiç girmiyorum.Kafana takmicaksın diyolarya bide onu nasıl yapıcamızı söyleseler çok iyi olur aslında.Kimseye bişey belli etmemeye çalışıyorum ama her gece ağlıyorum.Seni o kadar iyi anlıyorumki şu mübarek günlerde inşaAllah Rabbim isteyen herkeze evladını kucağına almayı nasib etsin 🙏🙏🙏
var arkadaşım biliyorum bilincindeyim o kadar çok tanıdığım varki tüp bebek tadevileri tutmayan anne özlemini çeken o kadar çok tanıdığım varki bende onlar gibi olacağım diyorum her halde yine ağlıyorum... Allahım yardımcı olsun tüm evlat hasreti çekenlere...
insanı en çok etraftaki insanların soruları yıldırıyor canım bizden daha çok dert ediyolar olmuyor mu yapmıypormusunuz ne zaman olcak inan iş yerinde eşimi de beni de yıldırdılar çay içmem hamilemisin yoksa uykum gelse bebek mi var... kimseye anlatamadıkta canım ailelerimiz de merak içinde acaba olmuyor mu yapmıyolar mı?kimseye söylemeden bir tüp bebek merkezine gidicez tatile gidiyoruz diye.İlk denememizi ağustosta yapıcaz inş tutarda tekrar uğraşmayız canım tutmayan kişilerin neden tutmuyor onu araştırdım çoğunun hem rahminde sorunu var hem spermlerde sıkıntı var birçok problemi aynı anda barındırdığı için sanırım tutmuyor.Bu arada rahim filmi çekindin mi cnm? Biz 3 kez ilaçla yumurta gelişimi yaptık yumurtam geliştiği halde döllenme olmadı film çekinince anladımki tüpler tıkalı yumurtayla spermler hiç karşılaşmıyolarmış
Ben doktora gittiğimi kayınvalideme bile söylemesim çünkü hemen çocuğu olmuyo diye yayıcak küçük bir yerde oturuyolar ve her görende acıyarak bakıcak bana biliyorum o yüzden söylemedim offf offf ne bilim ya işte bi ton şey bunaldım artık
aynen cnm bizimkilerde küçük yerde yaşıyolar ben de sölemedim eşimin ailesinde fesat insanlar çok eşimi üzerler diye saklıyorum insülin direncimde sıkıntı var onu bahane ediyorum inş hepimiz biranönce kurtuluruz bu strestenBen doktora gittiğimi kayınvalideme bile söylemesim çünkü hemen çocuğu olmuyo diye yayıcak küçük bir yerde oturuyolar ve her görende acıyarak bakıcak bana biliyorum o yüzden söylemedim offf offf ne bilim ya işte bi ton şey bunaldım artık
aynen cnm bizimkilerde küçük yerde yaşıyolar ben de sölemedim eşimin ailesinde fesat insanlar çok eşimi üzerler diye saklıyorum insülin direncimde sıkıntı var onu bahane ediyorum inş hepimiz biranönce kurtuluruz bu stresten
bana hiç bir ilaç vermediler cnm tüp bu hafta sonkez doktorla görüşüp tüp bebek merkezine gidicem orda doktora bi sorayımBendede insülin direnci war işte o yüzden matofin kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?