sanırım bunalımdayım...

Haziran1985

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2012
347
49
118
İstanbul
Nerde bir cocuklu anne nerde bir hamile bayan görsem aglama krizine giriyorum... benim cocugum olmayacakmi ben anne olmayacakmıyım bir suru soru kafamda herkes neyin var demesinden bıktım ...isyan etmiyorum hep şükürler olsun halime diyorum ama bu başka bir duygu tarifi yok... sadece paylaşmak istedim benim gibi olan arkadaşlarım vardır elbet nasıl mutlu olmayı basariyorlar ... bende inşallah mutlu olurum allahım herkese nasip etsin evlat sevgisini tatmayı ...

rabbim inşallah en yakın zamanda hayırlı,sağlıklı evlat sahibi olmayı nasip eder.Şunu bil ki yalnız değilsin,çocuğu olmayan birçok insan var,ama uzun yıllar olmayıpta biranda tedaviyle ya da tedavisiz hamile kalanları da duyuyoruz.Herkesin farklı farklı sorunları var,çok mutluyum hayatım dört dörtlük diyen yoktur herhalde.Senin sıkıntın da buymuş ama umudunu yitirme insan yaşadığı sürece herzaman gülemediği gibi ağlamaz da,hayat gerçekten mucizelerle dolu.Hem herşey çocuk değildir ya,mutlu olmak istedikten sonra bir sürü neden bulursun.

seni çok iyi anlıyorum bende tedaviyle anne oldum.3.aşılamamda geldi meleğim bana.şimdi 1.5 yaşında. ağlamakla olmaz bu iş kendine bir an önce çok iyi bir tüp bebekçi bul.sakın normal kadın doğuma gitme boşuna maddi manevi kaybın olur...

Rabbim bana ve tüm isteyenlere hayırlı evlatlar versin ..
bunu yaşayan anlıyor malesef.. :2:
Rabbim ''ol derse oluverir '' inanıyorum ona ..

cnm ben de senin gibiydim ama inan okadar çok kişi varki aynı durumu yaşayan..... benimle aynı aylarda evlenen birçok arkadaşımın kuzenlerimin hiç birinin çocuğu yok cnm inan 10 kişiden sadece biri anne oldu ben de hem polikistik over var hem de tüplerim tıkalıymış maalesef tek seçenek tüp bebek ama en azından çözümsüz bir dert değil diye teselli ediyorum kendimi

Seni çok iyi anlıyorum 1 senelik evliyim be çocuğum olmuyor.Evlenmeden önce nerde bi çocuk görsem gider severdim şimdi çocuk görmek istemiyorum sanki benim inadıma tüm tanıdıklarımın hamile haberlerini alıyorum sürekli ağlıyorum psikolojim darmadağın herkezin devamlı çocuk ne zaman diye sormasından bıktım kendimi eve kapattım resmen kimseyi görmimde bişey sormasınlar diye kayınvalide derdi ayrı ona hiç girmiyorum.Kafana takmicaksın diyolarya bide onu nasıl yapıcamızı söyleseler çok iyi olur aslında.Kimseye bişey belli etmemeye çalışıyorum ama her gece ağlıyorum.Seni o kadar iyi anlıyorumki şu mübarek günlerde inşaAllah Rabbim isteyen herkeze evladını kucağına almayı nasib etsin 🙏🙏🙏

amin inşallah arkadaşım tabiki çok sevdiğim bir ailem çok sevdiğim bir kocam varbenim mutluluğum onlar ama birde bebeğim olsa bunun için mücadelemin tarifi yok evliliğimin 2 yılı bitti 29 yaşına giricem 30 yaşıma kadar doğururudum diyordum hep ama evlat sahibi olmak çok zormuş

bugün kadn doğum doktoruyla rendevum var özel hastane tüp bebek merkezleride var bakalım nedicekler artık tak dedi bana dua edinde olumlu şeyler söylesin doktor bugün ...

Bende aynı durumdayım..

Rabbim bana ve tüm isteyenlere hayırlı evlatlar versin ..
bunu yaşayan anlıyor malesef.. :2:
Rabbim ''ol derse oluverir '' inanıyorum ona ..

evet arkadaşım gerçektende bunu yaşayan anlıyor... çocuğu olmuş 2 tane ben üzülüyorum olur yaaa ne dert ediyosun diyo bana nasıl gücüme gidiyor belki oda hani bilinçli yapmıyodur ama benim psikilojimi tavan yapıyor demesi

var arkadaşım biliyorum bilincindeyim o kadar çok tanıdığım varki tüp bebek tadevileri tutmayan anne özlemini çeken o kadar çok tanıdığım varki bende onlar gibi olacağım diyorum her halde yine ağlıyorum... Allahım yardımcı olsun tüm evlat hasreti çekenlere...

ahh ahhh herkese aynı baskılar çocuğun ne zaman olacak yapmıyonuzmu çocuk biz ne zaman sevicez bebek hep bu sorular 2 yıldır canıma tak dedi aynı durumdayız arkadaşım allahım bıze sabır versin birde bebek hasretimizi gidersin aminnnnn inşallah

insanı en çok etraftaki insanların soruları yıldırıyor canım bizden daha çok dert ediyolar olmuyor mu yapmıypormusunuz ne zaman olcak inan iş yerinde eşimi de beni de yıldırdılar çay içmem hamilemisin yoksa uykum gelse bebek mi var... kimseye anlatamadıkta canım ailelerimiz de merak içinde acaba olmuyor mu yapmıyolar mı?kimseye söylemeden bir tüp bebek merkezine gidicez tatile gidiyoruz diye.İlk denememizi ağustosta yapıcaz inş tutarda tekrar uğraşmayız canım tutmayan kişilerin neden tutmuyor onu araştırdım çoğunun hem rahminde sorunu var hem spermlerde sıkıntı var birçok problemi aynı anda barındırdığı için sanırım tutmuyor.Bu arada rahim filmi çekindin mi cnm? Biz 3 kez ilaçla yumurta gelişimi yaptık yumurtam geliştiği halde döllenme olmadı film çekinince anladımki tüpler tıkalı yumurtayla spermler hiç karşılaşmıyolarmış

Reactions: eli

Ben doktora gittiğimi kayınvalideme bile söylemesim çünkü hemen çocuğu olmuyo diye yayıcak küçük bir yerde oturuyolar ve her görende acıyarak bakıcak bana biliyorum o yüzden söylemedim offf offf ne bilim ya işte bi ton şey bunaldım artık

Diğer arkadaşların da dediği gibi tedavi için araştırmaların yanında psikolojik destek almanı da öneririm. Allah isteyen herkese nasip etsin. Ama hr şeyden önemlisi senin sağlığın. Hem psikolojik hem de fizyolojik olarak sağlıklı ol ki gerisi zaten gelecektir.

Söyleme tabi, ona ne oluyo.

aynen cnm bizimkilerde küçük yerde yaşıyolar ben de sölemedim eşimin ailesinde fesat insanlar çok eşimi üzerler diye saklıyorum insülin direncimde sıkıntı var onu bahane ediyorum inş hepimiz biranönce kurtuluruz bu stresten

Bendede insülin direnci war işte o yüzden matofin kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…