• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım boşanacağız

Yahu normal mi şimdi sizin yaptıklarımız. Adam çocuğun tırnağını keserken parmağını kanattı diye adamı suçlamak torununu yıkadı diye dedeyi suçlamak normal mi şimdi bunlar. Kusura bakmayın ama iş yerinde ve normal hayatta insan yeterince mobbing ve sıkıntıya maruz kalıyor biir de bunları sorun eden bir eş çekilmez.
Sizce de kendi konunuz olmadığı halde fazla mesaj yazmadiniz mi ?

Siz ve bir üye bana yorum yapmışsınız yazdığımı alıp. cevap verdim bende . Çok mu rahatsız etti ??
Evet,sizden rahatsz oluyorum. Binlerce kez de artık yazmayın ,ciddiye almıyorum dememe rağmen hastlsikli bir şekilde konuma dahil oluyorsunuz. Geçmişime kadar inip kendimizce cabaliyorsunuz. Oysa bu benim konumdu

Lütuf demedim ama bunları yapan bir baba sırf çocuğun tırnağını istemeden kanattı diye boşanılıyorsa ortada evli insan falan kalmaz. Adamın ailesi hakaret etmemiş eziyet etmemiş sevmek istemiş yıkamak istemiş ne var bunda.

Yok sağlık ocağında verilen d vit zararlıymış yok eczaneden alınmalıymış kusura bakmayın ama bu kadar dünya telaşesi olan stres dolu bir yaşamda bir de bunlar çekilmez adama kızamıyorum kimse kusura bakmasın.
Siz diğer konu da fikrinizi defalarca söylediniz, burda da. Ne bu ısrar.
Ne yaşadığını konu sahibi bilir, siz sadece fikrinizi beyan eder sonra da konu açan kişinin vereceği karara karışamazsınız.
Konu sahibi psikolojik destek almaya karşı biri değil, gayet de farkında durumunun. Siz neden bu kadar yüklendiniz?
İnsanları azarlayarak onlara yardımcı olamazsınız, yapıcı yorum yaparsınız, dinlerse dinler dinlemezse kendi iradesi olan yetişkin bir birey, karışamazsınız.

Ayrıca sırf tırnağını kanattı diye boşanıyor demek, durumu basite indirgiyor. Ailesi sevdiği için diyorsunuz, sevmek bu değil, sevmek bebeğin iyiliği için onu yetiştiren annenin düşüncelerine saygı duymaktır, inada istediğini yapmak değil.

Konumuza yorum yapmayı bırakmıştım siz gidip yazdıklarımı alıntılayıp yazmışsınız. Siz bana cevap verince sıkıntı olmuyor da ben cevap hakkımı kullanınca mı sorun oluyor ?

Konular eski falan değil ayrıca hepsi son 2 ayın konusu. Hem konu açıp hem eleştirilince insanları suçlamak hiç hoş olmuyor . Ki bir kere size hakaret etmedim ama zor bir insansınız hayatı biraz akışına bırakın rahat edersiniz. Aslında en çok kendinizi üzüp yoruyorsunuz. İnsanların ne büyük dertleri var. Biraz şükür size çok iyi gelir emin olun

Konumuza yorum yapmayı bırakmıştım siz gidip yazdıklarımı alıntılayıp yazmışsınız. Siz bana cevap verince sıkıntı olmuyor da ben cevap hakkımı kullanınca mı sorun oluyor ?

Konular eski falan değil ayrıca hepsi son 2 ayın konusu. Hem konu açıp hem eleştirilince insanları suçlamak hiç hoş olmuyor . Ki bir kere size hakaret etmedim ama zor bir insansınız hayatı biraz akışına bırakın rahat edersiniz. Aslında en çok kendinizi üzüp yoruyorsunuz. İnsanların ne büyük dertleri var. Biraz şükür size çok iyi gelir emin olun
Sadece şunu söylüyorum. Ben eski olmasını zaman anlamında demedim. Önceki konularım anlamında dedim. Yani bu konunla hiçbir ilgisi olmaması anlamında.

Siz diğer konu da fikrinizi defalarca söylediniz, burda da. Ne bu ısrar.
Ne yaşadığını konu sahibi bilir, siz sadece fikrinizi beyan eder sonra da konu açan kişinin vereceği karara karışamazsınız.
Konu sahibi psikolojik destek almaya karşı biri değil, gayet de farkında durumunun. Siz neden bu kadar yüklendiniz?
İnsanları azarlayarak onlara yardımcı olamazsınız, yapıcı yorum yaparsınız, dinlerse dinler dinlemezse kendi iradesi olan yetişkin bir birey, karışamazsınız.

Ayrıca sırf tırnağını kanattı diye boşanıyor demek, durumu basite indirgiyor. Ailesi sevdiği için diyorsunuz, sevmek bu değil, sevmek bebeğin iyiliği için onu yetiştiren annenin düşüncelerine saygı duymaktır, inada istediğini yapmak değil.
Bir ısrarım yok yazdığımı alıntılayan sizsiniz. Ben konuya yazmayı zaten bırakmıştım. Tek takıldığım burda olmayan insanları suçlamak çok kolay ama insan biraz da kendini irdelemeli. İstediğniizi yazın kimsenin hayatı ve kararı umurumda değil .hayat ve keyif konu sahibinin.

Keşke. Ben yıkılmasını istemiyorum. Karşılıklı anlaşmak istiyorum. Birbirimizi buna itiyoruz
Sanırım en iyisi kısa bir süre ayrı kalmak. Biraz zaman verin birbirinize. Eşiniz söylediği sözün pişmanlığını bir yaşasın. Oğlunun annesine böyle bir şey söylemeye bir daha dili varmasın. Unutmayın oğlunuz için babası en büyük rol model. Onun ileride nasıl bir insan olacağının temelleri sizin ilişkinizde yatıyor. En başta dediğim gibi, çocuğunuz için her halukarda birbirinizle anlaşma yolunu bulmanız gerekiyor. Boşansanız da, boşanmasanız da. Umarım hakkınızda hayırlısı olur ve çok mutlu olursunuz.

Verdiğiniz örnekler gerçekten çok eften püften şeyler. Kişinin mutsuzsa boşanması gerektiğine inanırım hep. Çocukların birlikte ama sorunlu ailede büyümesindense ayrı ama mutlu, huzurlu insanlarla büyümesi her zaman daha iyidir. Eski konunuzu bilmiyorum sadece bu konu için yorum yazacağım.
Örneklere gelecek olursak dedenin torunu ile ilgilenmesi neden sizi rahatız ediyor ki? Kız torunu ile uyuması demişsiniz bir yanlışını mı gördünüz? Gördüğünüz halde hala görüşüyorsanız hata sizde yok eğer bir şey görmediniz sadece doğru bulmuyorum diyorsanız bana tepkiniz abartılı geldi neticede dedesi. Bu konunun muhatabı da torunum annesi babası. Benim kızım da arada babanne dede arasında uyumak ister hiç artniyetli davranmak aklıma gelmedi sadece rahatsız eder sizi diye düşündüm. Ülkecek bu olaylar herkesi paranoyak yaptı herkese potansiyel sapık gözüyle bakıyoruz.
Göğüs ucunuz hakkında yaptığı yorum evet hoş değil ama özellikle bir niyetle söylememiştir, patavatsızlık etmiş.
Sağlık ocağının verdiğini almak istememeniz bana da doğru gelmedi. Neticede doktorların bir bildiği var ki yazmışlar. İnan’ın sizden iyi biliyorlardır. Doktorun söylediğine sadık kalınması taraftarıyım.
Tırnak olayı da bilerek olmamış, insanlık hali olabilir böyle şeyler.
Kartlarınızı alması kesinlikle yanlış neticede çocuk bu acil bir ihtiyaç vs olabilirdi. Boşanmak niyetindeyseniz boşanın. Burda bir üye vardı 20 sene evli kalmış, çocuklarım için diyerek her şeyi sineye çekmiş. 16 yaşındaki oğlu en son anne senin hiç gururun yok mu neden babamla evlisin hala diye sormuştu.

Allah sizden razı olsun içi yanan biri olarak bana hak vermemiş olsaydinizz bile beni anladığıniz için
Dediğim gibi siz psikolojik destek mutlaka alın bu dönem de, umarım eşiniz de siz de hatalarınızın farkına varırsınız, düzeltirsininiz de sonunda mutlu bir aile olarak devam edersiniz.
Uzak kalmanız iyi olacak bir süre. Online terapi alabilirsiniz, mutlaka alın hatta.
Sağlıkla büyütün bebeğinizi.

Ailenizde doktor olması oğluma ne vereceğim konusunda yetkimin olmadığı anlamına mı geliyor. D vit 3 te bha maddesi var ve bu da zararlı. Ben de bebeğime bu u vermek istemiyorum. Kimseyle bir problemim yok dava açacak halim de yok, zorunluluğum da. Bu tercih meselesi. Lütfen tercihlerim konusunda tartışmak istemiyorum.

hayır, oğlunuza ne isterseniz verebilirsiniz. ama yeterince bilginizin olmadığı ve işin uzmanı olmadığınız durumlarda ahkam kesemezsiniz.
ayrıca bu kadar çok çocuğunu düşünen biri, bence evet zararlı madde içeren ilaç veriyor dediği bir kurumla mücadele etmeli, burada dert anlatmak yerine.
zira bu eşinizin, oğlunuzun tırnağını keserken canını yakmasından daha tehlikeli.

Bence siz buldumcuk olmuşsunuz. Çocuğu kendi babasından bile korumaya çalışıyorsunuz kim bilir üçüncü kişilere nasıl davrandınız. Bırakın kessin tırnağını nolmuş parmağını koparacak değil ya siz her şeyi ilk andan doğru mu yapıyorsunuz? Babası o bıraksaydınız öğrenseydi.

hayır, oğlunuza ne isterseniz verebilirsiniz. ama yeterince bilginizin olmadığı ve işin uzmanı olmadığınız durumlarda ahkam kesemezsiniz.
ayrıca bu kadar çok çocuğunu düşünen biri, bence evet zararlı madde içeren ilaç veriyor dediği bir kurumla mücadele etmeli, burada dert anlatmak yerine.
zira bu eşinizin, oğlunuzun tırnağını keserken canını yakmasından daha tehlikeli.
Yahu bha maddesi var. Yok diye inkar eddbilir misiniz? İcerigi PDF olarak herkes ulasabilir. Özelde doktorum bunun yerine yetişkin bir insan olarak bile bana başka marka verdi. Bu bir tercihtir. O madde yerine insanlar içerikte zeytinyağı olanı kullanıyor. Ben de o insanlardan biriyim. Hiçbir kurumu sikayet etmek gibi bir derdim yok . Ahkam kesmek tam olarak hangi kısımda oldu ? Ben vermiyorum çocuğma kardeşim bu kimi ilgilendirir? Annesi olarak yalnızca çocuğumda n sorumluyum. Sağlık ocagi veriyor diye koşulsuz güvenmek zorunda mıyım? Dileyen çocuğuna versin ben onaylamiyorum. Araştırıp bu sonuca vardim ve bu kişisel olarak benim tercihim söz de dahil kimseyi ilgilendirmez . Ne takıntılı insanlarımız var

Bence siz buldumcuk olmuşsunuz. Çocuğu kendi babasından bile korumaya çalışıyorsunuz kim bilir üçüncü kişilere nasıl davrandınız. Bırakın kessin tırnağını nolmuş parmağını koparacak değil ya siz her şeyi ilk andan doğru mu yapıyorsunuz? Babası o bıraksaydınız öğrenseydi.
Parmağını kistirip etini kesiyor,suda hasliyor ben buldumcuk oluyorum degill mi ?hani hiç lohusa kadın hassasiyeti olamaz. İlla buldumcuk görgüsüz olmak zorundayım. Şükür ki isin ehli insanlar sizin gibi sokak ağzı teshisleri koymuyor. Bu arada eşimle iletişime geçtik ve bu konu da dahil tüm hataları kabul etti. Ben de kendi hatalarımı. Demek ki tek taraflı değil demek ki eşim bu konuda hatalı ben buldumcuk degilim

Bir de sizin gibi inanlara saygı duymam gerektigi söyleniyor. Normalde kim buldumcuk lafını doğal karşılar acaba.

Back
X