• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım boşanacağız

Hayır değildi normalde de çok iyi bir insandır. Ne olduysa bebek sonrası oldu . Üyelerden bazialri da eski konuları gündem yapıp eşimden iyi bahsetmis olmamı çelişki olarak görüyor. Ama her şeyin çocuktan Sina olduğunu görmüyorlar.
Ben sizi haklı buldum. Herşeyi geçtim eşinizin size değersiz hissettirmesi bir psikolojik şiddettir. Bebek hakkındaki tüm kararları da anne verir kayınpeder ne alaka. Bebekten önce de böyle miydi eşiniz?

Kayın pederimin ne kadsr sapkın biri olduğu eski konularmda aşikar. Siz dedektifler biraz da onlara baksanız ya. Adam hep böyle şeyler konuşuyor. Eltimi de hep süzüyor.
Kontrole gelince eşiniz doktor olabilir. Ama bir yaşına gelene kadar her bebek aylık kontrole gitmesi gerekiyor. Boy kilo için değil. Kalça muauenesi, kardiyoloji birçok gereklilikleri var. Doktor eşinize sorun . Ayrıca yeni ebeveyn olaarak da aklıma çok soru takılıyor. Uzamana sormak istemek problem mi ? Esimin covid nedeniyle gotirmedigi hakkında bilginiz bile yok. Ama öyle yorumlayın ki ben iyice sorunlu olayım.
Eltime binde bir bebeğimi teslim etmekle,küfürbaz olmasından rahatsızlık duyuyor olmam sorunlu oldugumu gösteriyorsa,evet öyleyim. Tövbe yahu. Siz mükemmel insanlarımız . Anlamıyor musunuz eltim kendi çocuğunu bu tarz düşme vs konularında iyi korur bende ona güvendim ve mecbur kalıp bir kere teslim ettim . Küfürbaz olması ile ne ilgisi var bu olayın. Kaldı ki eltim kinusunda eşimi suclamadigimi da belirttim. Ailesinden rahatsz olduğum için o konuya değindiğimi defalarca ifade ettim.
Zaten konuyu insanı yönden okuyanlar şuan nasıl bir durumda oldugumu,kendimi izah edemedigimi, biraz bende biraz eşimde sorun olduğunu görüyor. Ama sizin gibiler anca ego tatmin eder.
Ne kadar problemli bor kadin di mi . Ama sizler ne kadar da normal insanlarımız. Helal olsun sizlere,aferin !
Ayrıca bana göre bir bebek bir çocuk ana banasi dışında başkası ile uyuyamaz. Ben böyle bir dünyada kimseye güvenmiyorum. Haberlerde çok haklı olduğumu da her gün görüyorum. Dedesi ile yatmasını problem görmem bile size göre arızalı olduğuma işaret ediyor di mi ? Kol kılları değmesi çok mi normal . Bağışıklık sistemi gelişmemiş ve o adam covid geçirdi yazdm sizlere.
Bana hak vermeyen de çok oldu ama bensenin ve senin gibi a sayıda olan birkaç kişiden aşırı rahatizz oldum. Tarzınızı hiç beğenmedim .samimi değilsiniz.
Yani size kendimi ispat etmeye çalışamayacağım, öncelikle kalça çıkığı için aylık muayene denmez ona doktorunuz 40 ı çıktıktan sonra size randevu verir ona göre gidersiniz. Kardiyoloji muayenesi bebeğinizin hamilelik döneminde bi problem göründüyse yada doğum sonrası doktorunuz muayene sırasında bi problem gördüyse kardiyoloji muayenesine gönderir bu da aylık kontrol değildir. Aylık kontrol denen şey boy kilo takibi yapılır. Size defalarca ama defalarca yazdım ard niyetli değilim sizi tanımıyorum yada eşinizi yada ailesini bakın size mesaj yazmam bile bi zaman üzüldüm sizin adınıza ve pişman olurmuyum diye sorduğunuz için yazdım göremiyorsunuz gerçekten. Kendinizden bu kadar eminseniz neden pişmanlıktan korkuyorsunuz emin değilseniz neden söyledikleirmi ard niyetli algılıyorsunuz. Amacım sizi kırmak da değil tanımadığım konusuna dahil olmadığım beni bağlamayan ni konuda sizi kırmak bana ne kazandırır yada beni tanımayan insanlar tanımadığım insan üzerinden nasıl bi ego tatmini yapabilirim. Ayrıca şu dönemde covit geçirmiş kayınpederinizden rahatsız oluyorsunuz bu kadar sıkıntılı durumdaki hastaneye götürmekten rahatsız olmuyorsunuz. Sizin hayatınız sizin aileniz sizin sorunlarınız. Ama ileride bi gün tedavi olur yada karar verirseniz bi doktora görünmeye o zamana kadar inşaallah pişman olacağınız kararlar almazsınız bu yazdıklarımı ve beni de unutmayın. Siz beni hiç tanımadan hakkımda o kadar yzmışsınız ego tatmini bilmem ne diye ben sizi yazdıklarınızla değerlendirdim bu kadar gözünü kapatmayın yüzünğ çevirmeyin haksız olabileceğinize ki ileride gerçekten pişman olmayın.

Ama kanattı ve ağlattı hem de uyarmama rağmen. Hep böyle olacak korkusu ile bitirmek istiyorum. Yani hep beni dinlemeyecek çocuk konusunda
Bütün sayfaları okuyamadım ancak cevap yazmak istedim. Sizi anlıyorum yavrunuzu korumak istiyorsunuz ama o eşinizin de yavrusu. Belki de siz anne olarak fazla korumacı daranıyorsunuzdur? Belki biraz daha rahat davranmanız gerekiyordur. Bırakın eşiniz de evladınızla bağ kursun ve zaman geçirsin. Olabilir, yanlış yapabilir, çocuğunuz ağlaya da bilir ama eşinizin de canı yanar bu durumda. Böyle böyle anne-babalığı öğreneceksiniz. Kayınvalide ve kayınbaba konusunda haklısınız. Bazı çizgiler olmalı. Bu konuda her zaman aynı düşünmeyebilirsiniz ama inada binmesin. İş senin ailen-benim aileme dönerse olacağı varsa da olmaz. Boşanma konusuna gelince de, boşansanız dahi eşinizle aranızda saygı bağının devam etmesi gerekiyor ki oğlunuz doğru bir anne-baba figürüyle büyüsün. Bunun için bile aranızı bir şekilde düzeltmeniz ve saygınızı korumanız gerekiyor. Tabii ki karşılıklı olarak.

Yani size kendimi ispat etmeye çalışamayacağım, öncelikle kalça çıkığı için aylık muayene denmez ona doktorunuz 40 ı çıktıktan sonra size randevu verir ona göre gidersiniz. Kardiyoloji muayenesi bebeğinizin hamilelik döneminde bi problem göründüyse yada doğum sonrası doktorunuz muayene sırasında bi problem gördüyse kardiyoloji muayenesine gönderir bu da aylık kontrol değildir. Aylık kontrol denen şey boy kilo takibi yapılır. Size defalarca ama defalarca yazdım ard niyetli değilim sizi tanımıyorum yada eşinizi yada ailesini bakın size mesaj yazmam bile bi zaman üzüldüm sizin adınıza ve pişman olurmuyum diye sorduğunuz için yazdım göremiyorsunuz gerçekten. Kendinizden bu kadar eminseniz neden pişmanlıktan korkuyorsunuz emin değilseniz neden söyledikleirmi ard niyetli algılıyorsunuz. Amacım sizi kırmak da değil tanımadığım konusuna dahil olmadığım beni bağlamayan ni konuda sizi kırmak bana ne kazandırır yada beni tanımayan insanlar tanımadığım insan üzerinden nasıl bi ego tatmini yapabilirim. Ayrıca şu dönemde covit geçirmiş kayınpederinizden rahatsız oluyorsunuz bu kadar sıkıntılı durumdaki hastaneye götürmekten rahatsız olmuyorsunuz. Sizin hayatınız sizin aileniz sizin sorunlarınız. Ama ileride bi gün tedavi olur yada karar verirseniz bi doktora görünmeye o zamana kadar inşaallah pişman olacağınız kararlar almazsınız bu yazdıklarımı ve beni de unutmayın. Siz beni hiç tanımadan hakkımda o kadar yzmışsınız ego tatmini bilmem ne diye ben sizi yazdıklarınızla değerlendirdim bu kadar gözünü kapatmayın yüzünğ çevirmeyin haksız olabileceğinize ki ileride gerçekten pişman olmayın.
Yoo bana psikolojik destek al diyen tek siz değilsiniz bu konuda. Ama ben siz ve sizin gibi birkaç kişiden rahatsızım. Ve beni o kadar yordunuz ki. Diğer konulara artık açıklama biel yoamak istemiyorum.sorguladiginiz şeylerin gülünçlugune bakın bı! Konu kontrol veya muayene olsun . Adam gerek görmüyorum diyor sebebi de covid değil . Covid var ama geri dönüşü olmayan problemler için oğlunu hastaneye götürmek istemekle o adamdan uzak tutmak istememi çelişki ve art niyet hatta hastlaik olarak görüyorsujiz. Size daha ne diyebilirim ki ? Bazı kinualrda yankis anlaşılma olabilir çünkü bulunduğum vaziyette kendimi ifade edemedigimi de binlerce kez yazdim. Sizi hatirlamak istemiyorum. Keşke enerji eken sizin gibi insanlar benden uzak dursa. Çünkü bana şuan kötüyü bile iyi sekidle ifade edebilme becerisi olan insanlar lazım ki onlardan Allah razı olsun.
Pişmanlığa gelince , o sadece çocuğum acisindan sordugum bir soru

Bütün sayfaları okuyamadım ancak cevap yazmak istedim. Sizi anlıyorum yavrunuzu korumak istiyorsunuz ama o eşinizin de yavrusu. Belki de siz anne olarak fazla korumacı daranıyorsunuzdur? Belki biraz daha rahat davranmanız gerekiyordur. Bırakın eşiniz de evladınızla bağ kursun ve zaman geçirsin. Olabilir, yanlış yapabilir, çocuğunuz ağlaya da bilir ama eşinizin de canı yanar bu durumda. Böyle böyle anne-babalığı öğreneceksiniz. Kayınvalide ve kayınbaba konusunda haklısınız. Bazı çizgiler olmalı. Bu konuda her zaman aynı düşünmeyebilirsiniz ama inada binmesin. İş senin ailen-benim aileme dönerse olacağı varsa da olmaz. Boşanma konusuna gelince de, boşansanız dahi eşinizle aranızda saygı bağının devam etmesi gerekiyor ki oğlunuz doğru bir anne-baba figürüyle büyüsün. Bunun için bile aranızı bir şekilde düzeltmeniz ve saygınızı korumanız gerekiyor. Tabii ki karşılıklı olarak.
Haklısınız. Ama eşime en son saygılı olalım dememin uzerine bana s git dedi. O kadar öfkeli şuan . O yüzden bekliyorum. Bu süreçte kendi hatalarimi da görüyorum. Az önce bana bir bahane ile yazdı. Cevap vermedim henüz .

Anksiyete hastası biri olarak o filmden o şekilde etkilenmem çok normal . Yeni bebek sahibi olarak da bazı konularda kafamda butunlujk kuruoetkilendim ve geçtim . Anksiyete sorunum zaten var diyorum. Ama burun bunlarin tek sebebi gibi gösterip yirtinmanza alam veremiyorum. Neredeyse eşim tamamen melwlek ben şeytan. Bir harf bile eşim ve ailesine olumsuz yorum yapmayan bir insanisinz siz.
Biz size eşinizi yorumlamıyoruz ki eşinizi de sizi de sizin anlattığınız kadar biliyoruz. Hiç bişey tek taraflı değildir ama biz sizi muhatap bulduğumuz sizin kafanız karışık olduğu için size kendinizin yapabileceği şeyler söylüyoruz. Burada ki konuyu eşiniz açsaydı da ona yorumum
Kadın daha 4 aylık anne bunlar çok normal lohusalık hormonları bile tam oturmamıştır. Diyorsanız ki hep böyleydi bu kadınla nişanlı değilmiydiniz evlendikten sonramı değişti madem uymuyordu kafanıza nişandan ayrılsaydınız. Nişandan ayrılmamışsınız evlenmişsiniz ayrılmamışsınız çocuk yapmışsınız şimdi uymuyor mu oluyor. Ayrıca bi süre ailenizi bi tık uzak tutabilirsiniz eşiniz bu kadar korumacıysa o da bebeğiniz için çabalıyor zamanla anneliği de öğrenir normale de döner ha bide ailesinin evinde yaptığınız hiç hoş olmamış haklı bile olsanız çenenizi tutmanız gerekirdi ailesinin önünde gururunu bu kadar kırmamalıydınız. Bi eş terapisi alın zamanla aile olmayı beneğe adapte olmayı öğreneceksinşz ama bu sürede birbirinizi yıpramamak için birlikte terapi alın belli ki birbirinizi yanlış anlıyorsunuz.
Eğer eşinizi muhatap alabilseydim de bunları söylerdim kendisini düzeltmesi için bunları söylerdim ama halaard niyetli size karşı kötülük için yaptığımı düşünüyorsanız da kendiniz bilirsiniz. Aileniz eviniz ayrılığınız birlikteliğiniz sadece sizi ilgilendirir size bir kez daha yorum yapmayacağım

Biz size eşinizi yorumlamıyoruz ki eşinizi de sizi de sizin anlattığınız kadar biliyoruz. Hiç bişey tek taraflı değildir ama biz sizi muhatap bulduğumuz sizin kafanız karışık olduğu için size kendinizin yapabileceği şeyler söylüyoruz. Burada ki konuyu eşiniz açsaydı da ona yorumum
Kadın daha 4 aylık anne bunlar çok normal lohusalık hormonları bile tam oturmamıştır. Diyorsanız ki hep böyleydi bu kadınla nişanlı değilmiydiniz evlendikten sonramı değişti madem uymuyordu kafanıza nişandan ayrılsaydınız. Nişandan ayrılmamışsınız evlenmişsiniz ayrılmamışsınız çocuk yapmışsınız şimdi uymuyor mu oluyor. Ayrıca bi süre ailenizi bi tık uzak tutabilirsiniz eşiniz bu kadar korumacıysa o da bebeğiniz için çabalıyor zamanla anneliği de öğrenir normale de döner ha bide ailesinin evinde yaptığınız hiç hoş olmamış haklı bile olsanız çenenizi tutmanız gerekirdi ailesinin önünde gururunu bu kadar kırmamalıydınız. Bi eş terapisi alın zamanla aile olmayı beneğe adapte olmayı öğreneceksinşz ama bu sürede birbirinizi yıpramamak için birlikte terapi alın belli ki birbirinizi yanlış anlıyorsunuz.
Eğer eşinizi muhatap alabilseydim de bunları söylerdim kendisini düzeltmesi için bunları söylerdim ama halaard niyetli size karşı kötülük için yaptığımı düşünüyorsanız da kendiniz bilirsiniz. Aileniz eviniz ayrılığınız birlikteliğiniz sadece sizi ilgilendirir size bir kez daha yorum yapmayacağım
Hayır,eşime yazık olduğunu da yazdınız. Siz veya sizin gibi dediğim diğerleri bunu yaptı bana. Adam kurtulsun diyenler oldu. Eşimi anlattım. Bir tek bile yanlisini görmediniz ? eşimin ailesinin yanında çene tutma olayoni hatorlayanmadim,neyi kastedtiniz bilmiyorum.
Bir de eski konularimi ısıtıp sunanlar şunu görmüyor. Ben eşimden memnund m o da benden memnundu ne olduysa çocuktan sonra oldu . Ailesi ise her zaman sorundu. Bunları binlerce kez yazdim . Ama tutup eski konumu getirip işte bu kadın çelişkili bu kadın şöyle böyle normal değil . Kim kaldırır bu kader haksız ithamı Allah aşkına ?

Yani sizde çocuğunuzun tırnağını keserken kanattı diye boşanmaya kalksanız kocanızdan ben adamın çokta pişman olacağını sanmıyorum.

Kaldı ki kaç tane adam oturup bebeğinin tırnağını kesmeye çalışıp bebeğine bakıyor ki. Konu sahibinin önceki konularına bakarsanız adamın da ailesininde bebeğe bakıp eşinin ev işi yaptığını da okuyacaksınız adam daha napsın pardonda. O da canından bezmiş belli ki
Normal olan bütün babalar bunu yapıyor. Bu bir lütuf, büyük bir nimet mi sanıyorsunuz? Yaptığı şey babalık oluyor, dünyayı kurtarmıyor.

"Yani sizde çocuğunuzun tırnağını keserken kanattı diye boşanmaya kalksanız kocanızdan ben adamın çokta pişman olacağını sanmıyorum.

Kaldı ki kaç tane adam oturup bebeğinin tırnağını kesmeye çalışıp bebeğine bakıyor ki. Konu sahibinin önceki konularına bakarsanız adamın da ailesininde bebeğe bakıp eşinin ev işi yaptığını da okuyacaksınız adam daha napsın pardonda. O da canından bezmiş"
Kimse bana bu yorumun iyi niyet içerdiğini iddia edemez. Üstelik eşinize yorum yapamıyoruz dediğiniz yorumu beğenmiş bu üye. Bu çelişki değil di mi

Haklısınız. Ama eşime en son saygılı olalım dememin uzerine bana s git dedi. O kadar öfkeli şuan . O yüzden bekliyorum. Bu süreçte kendi hatalarimi da görüyorum. Az önce bana bir bahane ile yazdı. Cevap vermedim henüz .
Şu an duygularınız çok karışık ikinizinde. Yeni anne baba olmuşsunuz. Bir de bu tür olaylar... Ah keşke imkan olsa da ailecek üçünüz bir kafa dinlemelik tatile çıkabilseniz. Dinginleşmeye ihtiyacınız var.

Normal olan bütün babalar bunu yapıyor. Bu bir lütuf, büyük bir nimet mi sanıyorsunuz? Yaptığı şey babalık oluyor, dünyayı kurtarmıyor.
Lütuf demedim ama bunları yapan bir baba sırf çocuğun tırnağını istemeden kanattı diye boşanılıyorsa ortada evli insan falan kalmaz. Adamın ailesi hakaret etmemiş eziyet etmemiş sevmek istemiş yıkamak istemiş ne var bunda.

Yok sağlık ocağında verilen d vit zararlıymış yok eczaneden alınmalıymış kusura bakmayın ama bu kadar dünya telaşesi olan stres dolu bir yaşamda bir de bunlar çekilmez adama kızamıyorum kimse kusura bakmasın.

Şu an duygularınız çok karışık ikinizinde. Yeni anne baba olmuşsunuz. Bir de bu tür olaylar... Ah keşke imkan olsa da ailecek üçünüz bir kafa dinlemelik tatile çıkabilseniz. Dinginleşmeye ihtiyacınız var.
Keşke. Ben yıkılmasını istemiyorum. Karşılıklı anlaşmak istiyorum. Birbirimizi buna itiyoruz

Lütuf demedim ama bunları yapan bir baba sırf çocuğun tırnağını istemeden kanattı diye boşanılıyorsa ortada evli insan falan kalmaz. Adamın ailesi hakaret etmemiş eziyet etmemiş sevmek istemiş yıkamak istemiş ne var bunda.

Yok sağlık ocağında verilen d vit zararlıymış yok eczaneden alınmalıymış kusura bakmayın ama bu kadar dünya telaşesi olan stres dolu bir yaşamda bir de bunlar çekilmez adama kızamıyorum kimse kusura bakmasın.
Si Z hala burdasiniz :)

"Yani sizde çocuğunuzun tırnağını keserken kanattı diye boşanmaya kalksanız kocanızdan ben adamın çokta pişman olacağını sanmıyorum.

Kaldı ki kaç tane adam oturup bebeğinin tırnağını kesmeye çalışıp bebeğine bakıyor ki. Konu sahibinin önceki konularına bakarsanız adamın da ailesininde bebeğe bakıp eşinin ev işi yaptığını da okuyacaksınız adam daha napsın pardonda. O da canından bezmiş"
Kimse bana bu yorumun iyi niyet içerdiğini iddia edemez. Üstelik eşinize yorum yapamıyoruz dediğiniz yorumu beğenmiş bu üye. Bu çelişki değil di mi
Yahu normal mi şimdi sizin yaptıklarımız. Adam çocuğun tırnağını keserken parmağını kanattı diye adamı suçlamak torununu yıkadı diye dedeyi suçlamak normal mi şimdi bunlar. Kusura bakmayın ama iş yerinde ve normal hayatta insan yeterince mobbing ve sıkıntıya maruz kalıyor biir de bunları sorun eden bir eş çekilmez.

Back
X