Eşinizle severek mi evlendiniz?
Zorla evlendirilmiş gibisiniz. Sizin tahammülünüz bitmiş. Babası aldı yıkadı diyorsunuz, bir dahakine bu fırsatı vermeyin, tırnak keserken kanattı diyorsunuz bunu yeni annelerin bir çoğu yapmıştır. Sizin çocuğunuz olduğu kadar eşinizin de oğlu.dedenin torunuyla yatması o torunun annesini ilgilendirir, ben izin vermezdim ama siz gerçekten küçük şeyleri fazla büyütüp kin sebebi yapmışsınız. Uygun gördüğünüz ilacı ya da oyuncağı tek başınıza alma imkanınız yok mu mesela. Ben de içerik konusunda hassasım. Bir çok şeyi eşime ben söyledim, engel oldum, ya da kendim aldım. Erkekler böyle şeyleri takmazlar da bilmezler de. Eşinizin tavırları çok çirkin tabi ki ama bir banyo olayından niye anne evine gidiyorsunuz.
Boşanma nasıl olur diyorsunuz, ortak çocuğunuz var muhakkak avukat tutun, eşiniz şimdiden kartları kapattıysa nafaka ve diğer konularda zorluk çıkaracaktır. Ama ben biraz sakinleşme ve aklı selim düşünmenizi tavsiye ederim. Bebeğiniz 4 aylık ve sizin vücudunuz, hormonlarınız hala kendini onaramadı. Bazen lohusalığın aylarca sürdüğünü söyleyen doktorlar var
Ayrıca bu çocuk o adamın her zaman çocuğu olucak, ilerde o beğenmediğiniz ailenin yanında siz olmadan kalıcak. Bunları düşündünüz mü?Mesela covid olmasaydı da dedenin torununun yüzünü ellemesine sinir olucakmışsınız gibi bir tavrınız var. Burda mesele sizin yapmanız gereken şeyleri tamamen eşinizin üzerine atmanız, ondan beklemeniz. Siz babanızın elinden bebeği elleme diye alır mıydınız? Bunu burda yapacak kaç eş var merak ediyorum. Çocuğunun sınırlarını anne çizer. Daha insancıl ve yumuşak yaklaşırsanız herkesin bu sınırlara uyacağını düşünüyorum. Boşanma konuşması telefonda ya da ailenin yanında yapılmaz.daldan dala kondum, karışık yazdım kusura bakmayın. Yanlış yollardan doğru sonuçlar elde etmeye çalışıyorsunuz, yazık ediyorsunuz.