- 21 Aralık 2022
- 4.814
- 21.454
- 238
- Konu Sahibi Barta kulesi
Bence eşiniz için idare edin neticede ziyaret ve yakın zamanda da görüşmeyeceğiniz kişiler. Ne yazık ki akrabalar konusunda bizde bahtsızız annem çok düşkün akrabalarına ve onlar asla arayıp sormaz sadece bi şey alınacaksa işleri düşerse ararlar daha başka ne olayları da var tabi. Ben konuşmam açıkçası kan bağının önemi yoktur benim için ama böyle bayramlarda annemi yalnız görünce de üzülüyorum benim kalbim kırılıyor. O yüzden annem için konuşup güler yüzümü eksik etmemeye çalışıyorum yoksa selam bile verilecek kişiler değiller ama ailede kalabalık büyümüş biri bunun eksikliğini çok hissediyor ben tek çocuk olduğum için belki de hiç aramıyorum.
Genelde bende kendi akrabalarımın bir çoğuyla görüşmem, aslında insan ilişkilerimde “idare etmek” gibi bir yönüm ne yazık ki olmadığı için bilemedim bu konuda ne yapacağımı…
Eşimde tıpkı sizin gibi düşünüyor, “annem yalnız, annem onu seviyor, napsın annem bir tek onunla her şeyini konuşuyor” şeklinde. Eminim annesi o kardeşiyle o kadar samimi olmasa eşim hiç ziyarete gidelim falan demezdi ama annesi bayılıyor sıkı fıkı ilişkilere
![Expressionless face :expressionless: 😑](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f611.png)