nerden baslasam bilmiyorum
esimle 8 sene olucak evleneli kizlar ve 10 aylik bir bebegim var
yalniz kaldikmi dunyanin en mutlu ciftiyiz
esim cok duyarli cok merhametli bir insandir, cok iyi bir babadir, balik burcudur ve asiri romantikdir
hic bir ozel gunu atlamaz, elinden geldigince yardim eder bana
kisaca zaman zaman yavasligi uyusuklugu beni deli etsede genelde problemsiz bi evliligimiz var
kayinvalidemlere 200 km uzaklikta oturuyoruz
eskiden her hfata sonunu orda gecirirdik beklerlerdi simdi 3,4 haftada bir gidiyoruz
gorumcelerimle iliskim super
kayinvalidemle ve kayinpederimlede iyidir cok asiri severler beni
ama neden ? sunu yap elif tamam, bunu yap elif tamam, o oyle olmadi boyle yap elif tamam
yani herseye tamam tamam tamam
kucuk seyleri dert etmezdim aman yaslidir der gecerdim
neyse asil olay bu hafta sonu oldu cuma aksamindan kayinvalidemlere gittik
esim bu hafta sonu oyle sacma seylere sinirleniyorduki bi kardesine kiziyor bi babasina kiziyor
onun siniri beni illet etti
babasi annesi ve kardesi turkiyeye gidecekler ramazanda
bizde ayni tarihlerde gidicez biletimizi 5 ay onceden aldik
alirkende onlara en az 10 kez soyledi esim, sizede alalim biletler sonra cok pahalaniyor diye
dun, oglum bizede bilet bakin dedi kayinpederim
esimde bilgisayari aldi bir cok siteye bakti 3 kisi icin 1500 € dan assagi bilet bulamadi
basladi bagirmaya ben size demediimi once alalim diye laf dinlemessiniz simdi odeyin 1500 euroyuda gorun gununuzu filan dedi
annesi cok gururludur oda basladi sitem etmeye zaten sizden isteyen yok filan dedi
annesi tutturmus illa agustosun 15 inden sonra olacak 2 ay kalacaklarmis
e diyorum anne 1 hafta once gidin daha ucuz yok olmaz diyor
benim sarteller atti kayinvalidem sitem edincede yine sustum birsey demedim
aslinda esimde hakli cunku bilet paralarini 8 senedir biz oduyoruz bi 300 € ya bilet bulmustu onlara hemde ucune .. 300 nerde 1500 € nerde ..
tam bizimki sinirli hala bilet ariyor,
eltimin 4 yasinda oglu var evin icinde top oynuyor topu alip surekli laptopun uzerine atiyor
ne annesi nede babasi yapma oglum demiyorlar .. dokunulmazligi vardir
herseye kuser eltim kimse bisey diyemez kayinvalidemlerde bisey demiyorlar
bizimkide cocuga bi bagirdi yapma diye
eltimide biliyorum, o laf icin abartmiyorum en az 6 ay kuser
bende patladim artik o an kendimi kaybetmisim
sen herkese ne bagirip duruyorsun
birak almiyorsun bilet dedim elinden laptopu aldim
herkes kendi biletine bakar kimse sana muhtac degil senniye insanlarin burnundan getiriyorsun dedim
ben baskalari yuzunden senin sinirini cekmek zorunda degilim diye bagirdim
cik disariya seni goirmek istemiyorum gez gel su sinirini atmadanda buraya gelme dedim
ama hem agliyorum hem bagiriyorum
kendimi kaybettim kizlar hala inanamiyorum nasil yaptigima, ben cok sakinimdir normalde asla sesimi yukseltemem
ama bi taraftanda iyi oldu
sen at icine millet gulluk gulistanlik devam etsin
senin ne cektigini kimse bilmez
o sirada eltimler evlerine gitti zaten ne bilet nede baska sey umurlarinda olmaz misafir gibi gelip giderler
kayinvalidem kayinpederim assagiya indi herkes bir anda dagildi
aldim laptopu, onlarin istemedikleri bi tarihten (yani istedikleri tarihten 1 hafta oncesinde) 300 € ya buldum bilet
kendi kartimla aldim ciktisinida aldim
agustosun 9 unda ucuyorlar turkiyeye bizde 13 unde
illaki kayinvalidem 15 inden sonra gitmek istiyor
kayinpederim zaten calismiyor emekli boslar
neymis ben ondan once gidip evi temizlettirip esyalari acacakmisim illa sizden sonra olsun diyor
ya benim artik 10 aylik cocugum var zaten kendiside gordu 1 dakika kucagimdan inmiyor
ben oraya annemleri gormeye gidiyorum
esime verdim gotur goster ha bi hafta once ha bi hafta sonra bu tarihte gidiyorlar ben onlarin yuzunden 1500 € odeyemem dedim
esimle baristik sonra zaten hic kus kalamam hele oyle bi ortamda uzatmayalim dedim
kayinvalidemede dedim kusura bakmayin bu ara cok sinirliyim herseye patliyorum filan diye
kadin tabi sokta cunku beni hic gormedi oyle
yok kizim filan dedi
sonucta bizden once gidiyorlar ama antalyaya iniyorlar .. neyse belki biz kaliriz antalyada, ayin 16 si gibi geliriz konyaya dedi
iyi dedim ben bu sene annemde kalicam cocukla rahat olmasi icin yatak filan almis annemler ben direk oraya inicem dedim
yani gelsin evini kendi temizlesin
isten kactigimi dusunmeyin kizlar 8 senedir ben temizliyorum o evi, gelirkende ben kapatip geliyorum kendisi tam donecegimiz sirada koye gidiyor
evi kapat esyalari sar biz koyde kalicaz diyorlar ..
her sene bu boyle artik otomatige bagladi
eltilerim acikca biz tatile geldik yapmayiz diyorlar ama artik bende bittim
senede annenizi yazin 5 hafta, kisinda 3 hafta ancak gorebiliyorsaniz
o 5 haftanin 4 gununu temizlikle gecirmek istemezsiniz haliyle ..
maddiyat olarak asla sorun etmem cok abartilmadiktan sonra
ama artik fazla oluyorlar
1 hafta once gitseler 1200 € az oduycez allah askina azmi beni boyle seyler deli ediyor
tamam oglu oduyor ben artik calismiyorum
ama ben calisirkende boyleydi
firini bozulmus onun begendigi firini aldim internetten cok begendi cok ovdu beraber siparis yaptik 500 € du indirimdeydi
kullaninca begenmemis gorumceme geri koydurmus 2 haftalik firini 200 ye sattirmis ikinci el sitede duyda cildirma
cok kararsiz bir insan cok tutarsiz
diger cocuklarinin zerre yardimi yoktur e bizde yardim ediyoruz diye
enayi yerine konmamizmi gerekiyor ?
8 sene biriktirmisim simdide tasiyor
buyuk gorumcemde vardi o kavga aninda
iyi ettin bosver arada bi patlamak lazim dedi annesinin kararsizligindan oda nefret ediyor ama anne iste anne ...
esimle 8 sene olucak evleneli kizlar ve 10 aylik bir bebegim var
yalniz kaldikmi dunyanin en mutlu ciftiyiz
esim cok duyarli cok merhametli bir insandir, cok iyi bir babadir, balik burcudur ve asiri romantikdir
hic bir ozel gunu atlamaz, elinden geldigince yardim eder bana
kisaca zaman zaman yavasligi uyusuklugu beni deli etsede genelde problemsiz bi evliligimiz var
kayinvalidemlere 200 km uzaklikta oturuyoruz
eskiden her hfata sonunu orda gecirirdik beklerlerdi simdi 3,4 haftada bir gidiyoruz
gorumcelerimle iliskim super
kayinvalidemle ve kayinpederimlede iyidir cok asiri severler beni
ama neden ? sunu yap elif tamam, bunu yap elif tamam, o oyle olmadi boyle yap elif tamam
yani herseye tamam tamam tamam
kucuk seyleri dert etmezdim aman yaslidir der gecerdim
neyse asil olay bu hafta sonu oldu cuma aksamindan kayinvalidemlere gittik
esim bu hafta sonu oyle sacma seylere sinirleniyorduki bi kardesine kiziyor bi babasina kiziyor
onun siniri beni illet etti
babasi annesi ve kardesi turkiyeye gidecekler ramazanda
bizde ayni tarihlerde gidicez biletimizi 5 ay onceden aldik
alirkende onlara en az 10 kez soyledi esim, sizede alalim biletler sonra cok pahalaniyor diye
dun, oglum bizede bilet bakin dedi kayinpederim
esimde bilgisayari aldi bir cok siteye bakti 3 kisi icin 1500 € dan assagi bilet bulamadi
basladi bagirmaya ben size demediimi once alalim diye laf dinlemessiniz simdi odeyin 1500 euroyuda gorun gununuzu filan dedi
annesi cok gururludur oda basladi sitem etmeye zaten sizden isteyen yok filan dedi
annesi tutturmus illa agustosun 15 inden sonra olacak 2 ay kalacaklarmis
e diyorum anne 1 hafta once gidin daha ucuz yok olmaz diyor
benim sarteller atti kayinvalidem sitem edincede yine sustum birsey demedim
aslinda esimde hakli cunku bilet paralarini 8 senedir biz oduyoruz bi 300 € ya bilet bulmustu onlara hemde ucune .. 300 nerde 1500 € nerde ..
tam bizimki sinirli hala bilet ariyor,
eltimin 4 yasinda oglu var evin icinde top oynuyor topu alip surekli laptopun uzerine atiyor
ne annesi nede babasi yapma oglum demiyorlar .. dokunulmazligi vardir
herseye kuser eltim kimse bisey diyemez kayinvalidemlerde bisey demiyorlar
bizimkide cocuga bi bagirdi yapma diye
eltimide biliyorum, o laf icin abartmiyorum en az 6 ay kuser
bende patladim artik o an kendimi kaybetmisim
sen herkese ne bagirip duruyorsun
birak almiyorsun bilet dedim elinden laptopu aldim
herkes kendi biletine bakar kimse sana muhtac degil senniye insanlarin burnundan getiriyorsun dedim
ben baskalari yuzunden senin sinirini cekmek zorunda degilim diye bagirdim
cik disariya seni goirmek istemiyorum gez gel su sinirini atmadanda buraya gelme dedim
ama hem agliyorum hem bagiriyorum
kendimi kaybettim kizlar hala inanamiyorum nasil yaptigima, ben cok sakinimdir normalde asla sesimi yukseltemem
ama bi taraftanda iyi oldu
sen at icine millet gulluk gulistanlik devam etsin
senin ne cektigini kimse bilmez
o sirada eltimler evlerine gitti zaten ne bilet nede baska sey umurlarinda olmaz misafir gibi gelip giderler
kayinvalidem kayinpederim assagiya indi herkes bir anda dagildi
aldim laptopu, onlarin istemedikleri bi tarihten (yani istedikleri tarihten 1 hafta oncesinde) 300 € ya buldum bilet
kendi kartimla aldim ciktisinida aldim
agustosun 9 unda ucuyorlar turkiyeye bizde 13 unde
illaki kayinvalidem 15 inden sonra gitmek istiyor
kayinpederim zaten calismiyor emekli boslar
neymis ben ondan once gidip evi temizlettirip esyalari acacakmisim illa sizden sonra olsun diyor
ya benim artik 10 aylik cocugum var zaten kendiside gordu 1 dakika kucagimdan inmiyor
ben oraya annemleri gormeye gidiyorum
esime verdim gotur goster ha bi hafta once ha bi hafta sonra bu tarihte gidiyorlar ben onlarin yuzunden 1500 € odeyemem dedim
esimle baristik sonra zaten hic kus kalamam hele oyle bi ortamda uzatmayalim dedim
kayinvalidemede dedim kusura bakmayin bu ara cok sinirliyim herseye patliyorum filan diye
kadin tabi sokta cunku beni hic gormedi oyle
yok kizim filan dedi
sonucta bizden once gidiyorlar ama antalyaya iniyorlar .. neyse belki biz kaliriz antalyada, ayin 16 si gibi geliriz konyaya dedi
iyi dedim ben bu sene annemde kalicam cocukla rahat olmasi icin yatak filan almis annemler ben direk oraya inicem dedim
yani gelsin evini kendi temizlesin
isten kactigimi dusunmeyin kizlar 8 senedir ben temizliyorum o evi, gelirkende ben kapatip geliyorum kendisi tam donecegimiz sirada koye gidiyor
evi kapat esyalari sar biz koyde kalicaz diyorlar ..
her sene bu boyle artik otomatige bagladi
eltilerim acikca biz tatile geldik yapmayiz diyorlar ama artik bende bittim
senede annenizi yazin 5 hafta, kisinda 3 hafta ancak gorebiliyorsaniz
o 5 haftanin 4 gununu temizlikle gecirmek istemezsiniz haliyle ..
maddiyat olarak asla sorun etmem cok abartilmadiktan sonra
ama artik fazla oluyorlar
1 hafta once gitseler 1200 € az oduycez allah askina azmi beni boyle seyler deli ediyor
tamam oglu oduyor ben artik calismiyorum
ama ben calisirkende boyleydi
firini bozulmus onun begendigi firini aldim internetten cok begendi cok ovdu beraber siparis yaptik 500 € du indirimdeydi
kullaninca begenmemis gorumceme geri koydurmus 2 haftalik firini 200 ye sattirmis ikinci el sitede duyda cildirma
cok kararsiz bir insan cok tutarsiz
diger cocuklarinin zerre yardimi yoktur e bizde yardim ediyoruz diye
enayi yerine konmamizmi gerekiyor ?
8 sene biriktirmisim simdide tasiyor
buyuk gorumcemde vardi o kavga aninda
iyi ettin bosver arada bi patlamak lazim dedi annesinin kararsizligindan oda nefret ediyor ama anne iste anne ...