• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sandık görevlisi¿¿

NeOlurBiSabah

dünyada bensiz bırakmam seniii.... :-D
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2013
2.395
1.339
448
Kızçelerimmm seçim için sandik gorevlisi oldum ben. Ya bi tanıdığımız ayarliordu onu bende söylemiştim oda yazdirmia. Kağıdın bende dedi sandık numaramı söyledi sonra konusalim dedi kapadi telefonu.
Simdik ben o gün kacta gitcem,tahminen kacta cikcam, kac para alcam, ve o kagit olmadan gitsem olurmu acaba?

Sabah erkenden gidersiniz bir saat oncesi falan gorevliler cok az para alir eger baskan falan degilseniz yada memur

Bu arada kagit olsa iyi olur orda zaten isminizde verilmistir oylar tutanaklsra gecene kadar kalirsiniz oylari baskanlar goturur

Kızçelerimmm seçim için sandik gorevlisi oldum ben. Ya bi tanıdığımız ayarliordu onu bende söylemiştim oda yazdirmia. Kağıdın bende dedi sandık numaramı söyledi sonra konusalim dedi kapadi telefonu.
Simdik ben o gün kacta gitcem,tahminen kacta cikcam, kac para alcam, ve o kagit olmadan gitsem olurmu acaba?
Erken gitmeniz gerek diye biliyorum 8 de başlayacak en az 1 saat önce orada olmanız gerek,sayım kaçta biterse o saatte çıkarsınız tabi oyları yeniden sayma durumları oluyor yani gece yarılarını bulabilir.

Him teşekkür ederim. Peki ben oyumu nerde kullanacağım bunu bilen var mi? Yani benim oy kullanacagim yer farklı bir okul görevli olduğum yer farklı. Izin falan alıp gidip kullanıp mi dönüyoruz yoksa görevli olduğumuz yerde falanmi?

Him teşekkür ederim. Peki ben oyumu nerde kullanacağım bunu bilen var mi? Yani benim oy kullanacagim yer farklı bir okul görevli olduğum yer farklı. Izin falan alıp gidip kullanıp mi dönüyoruz yoksa görevli olduğumuz yerde falanmi?
​Görevli olduğun yerde diye biliyorum.

Eşim memur olarak görev aldı gece 3 te geldi. Defalarca saymışlar. Biri yanlışlık var dese hoooop en baştan. Bu seçim de görev almadı onun için. Canları çıkmış hepsinin. Ve ertesi gün işe gitti uykusuz yorgun.,

Bende gorevliydim ilk defa gecen secimde cok tedirgin olmustum napcam diye..coookk basitmisss..sabah 7 de elindeki kagit kimlik secmen kagidin falan orda oluyorsun..zaten tek degilsin 3 kisi falansin..oyunu kendi sandiginda kullaniyosun.5 te sayim bbasliyor..baskan acip okuyor sen ve diger gorevli her sayimda hangi partiyse carpi koyuyosun sonuna oylarin toplamini yaziyosun..2 kisi ayni anda not aliyoki karsilastirma tamsa sayim tam sayiliyo..imzalari atiyosunuz baskana teslim..geceleyen o oluyo..siz sayim imza bitince eve.gecen secimde 68 mi ne almistik..yemekler ilgili partilerden bedava geliyo zaten

ben geçen seçimde memurdum. Gece 11 gibi bitmişti, ben de bitmiştim tabii, canım çıkmıştı. Yine bizim iyi bitti arkadaşların 1 de 2 de bitenler vardı. O yerel seçim olduğu için zordu, bu seçim daha kolay olur. Sen o gün 7 de oraya gidiceksin, oyunuda görevli olduğun yerde kullanıcaksın. Bu seçimde başkanım ben, bana kalsa asla gitmem de mecburi.

ne bilelim biz YSK'mıyız:ssz:

Canlarim teşekkür ederim hepinize:-D gecen secimlerde hem muhtar hem belediyeler hem meclis uyeleri yani sayım isi uzun sürmüştür ama vu secimde tek sandik o kadar uzayacagini sanmam ben. Bi degisiklik olsun dedim gidem bakem:-D
Biz yskmiyiz diyen arkadaşıma: burda herkes her konuya yorum yapior kimse o konularda uzman değil. Ancak herkes yaşadığını bildigini paylaşıyor. Bende bu yuzdent danistim. Sen ysk değilsen yorum yazmasan da olurdu kendini yormussun, bak bilen arkadaslar sagolsun yardimci oluyor.

Back
X