Sandığım kadar güçlü değilmişim

Allah oğlunu sana bağışlasın.Gule güle büyüt yavrunu

Son düzenleme:
Bence sandığınızdan daha güçlüsünüz siz.
Eşinizde sizi kırmaktan korktuğu için evlat edinmeyi açmıyor olabilir.
Önce kendinizi toplayıp araştırmalar yapıp evlat edinme konusunda eşinize açmalısınız konuyu inanın oda ister ve sizi mutlu görmeyi de ister
Çok duygusalsınız şuan bence önce kendinizi toplayıp sonra adımlar atmalısınız
güzel gelişmelerinizi paylaşmayı unutmayın.

konuya güncelleme yaptım, bi an asıl sorunu unutmusum
Evet tıbben çocuk sahibi olmam imkansız.
Ben çok sarsılmaya başladım karmakarısığım
Eğer tıbben çaresi yok ise en güzeli evlat edin canım bu sana çok iyi gelicektir.Bir bebek almak istediğini ailene söyle madem onlar biliyor meseleyi önce hayal et sonra eşine açıl ve sonra sosyal hizmetlere başvur.Hayat kısa bence o kokuyu içine çekmeye değer kimseden çekinme ,kimseye aldırma

Belki de eşiniz sizin de bu şekilde mutlu olduğunuzu düşündüğü için konuyu gündeme getirmiyordur. Konuşmadan bilemezsiniz ki.
Kabul etmese bile en azından içinizdekileri döküp rahatlamış olursunuz.
Siz can yoldaşısınız. Gerekirse acınızı da paylaşacak.
Hem bu şekilde aklına girmiş olur ve o da bu fikri düşünür.

Anladığım kadarıyla rahminiz yok nacizane tavsiyem tıp çok ilerledi ve birkaç yıl önce rahim nakli yapılan bir kadının doğum yaptığını okudum Türkiye'de. Siz de ümitsizliğe düşmeyin tedavi için özellikle Akdeniz Üniversitesi'ne gidin derim ben. İnşaAllah birgun sizin de evladınız olur çok mutlu olursunuz

bazen bebek sahibi olamayan çiftlerin terk edilmiş bebekler için olduğunu düşünüyorum.
Yani size ihtiyacı olan masum bebekler çocuklar dolu. Rabbim eşinizin kalbine bu merhameti düşürüp 'baba ' demeye çookk ihtiyacı olan bir küçük yavruya o sevgiyi vermeyi nasip etsin.

anne olmak doğurmak değildir. hamilelik ve doğum gerçekten anne olduğunuzu göstermiyor. bebeği büyütürken anne olmanın ne demek olduğunu anlıyorsunuz.

eşinizle konuşun. size ihtiyacı olan masumlar var.

Bakıma , anne sevgisine , ilgiye aç o kadar fazla çocuk var ki. Lütfen minnacık size benzeyen minnoş bir evlat edinin.

merhaba
;öncelikle allah gönlüne göre versin.....tepki vermez cvp vermez den sanki sen ne istiyorsan onu yapacak gibi algılıyorum.........erkekler bu konuda çok çekimserler ......ama kucaklarına aldıklarında herşey değişiyor.....ayrıntılı bir şekilde konuşmak tek çözüm ..seninle aynı düşüncedeyim .....bende eşimle konuşamıyorum evlat edinmek istediğimi ve kaç sene geçti hala daha söyleyemedim.........zor bir süreç ben sorun eşimde olduğu için açılamıyorum.......

Oncelikle gecmis olsun dogustanmidir sonradan bi sorun mu ciktida rahminiz yok bilmiyorum ama sizin konudan sonra siz daha iyi arastirmisinizdir ama rahim nakilleri oluyormus bunu denemeyi dusundunuz mi acaba bilmiyorum da

Annelik illaki 9 ay karinda taşımakla olmuyor ki. Bebeklikten aldığınız ve iyi baktığınız bir çocuğun artık ömür boyu annesinizdir. Başkasının çocuğuna aldığınız cicileri kendi bebeğinize almış olursunuz hem. Siz çok iyi anne olacaksınız buna inanıyorum hem evladınız olacak çocuğun da sıcak bir yuvaya ihtiyacı var. Bence daha düşünmeden eşinize açın bu konuyu

birden cat diye olmaz bu konular.

adam cocugunun olamayacagini kabullenmis, siz de oyle,
sonra siz icinizde evlatlik da alabilirim diye bir sevgi buyutmussunuz, ama esinizle paylasmamissiniz,
simdi birden esinize ben evlatlik almak istiyorum derseniz tepki verebilir, kararsiz kalabilir, ki bu cok cok normal ve de beklenen bir seydir.
Ona da zaman tanimalisiniz.
Yavastan bu fikre onu alistirmalisiniz.
Yerinizde olsam bu konudaki kamu spotu gibi filmleri izletirim, sanki konusunu bilmiyormus gibi,
yavas yavas bu fikre alisabilir,
ama siz cok karamsar yaklasiyorsunuz,
bunu da degistirin, umutlu olun hayata karsi.

Keske bi çocuğun olmaması yokluğu insanları bu kadar üzmese yada etraftan kimse söylenmese
Bravo eşinize bence çok şanslısınız ama ona bu konuyu açabilirsiniz istemezse de bence ısrar etmeyin birbirinize sarılın beraber yaşlanın

Ne kolay söylüyorsunuz diyeceksiniz ama olanda olmayanda hayırdır hayatta.
Bazen Rabbim veriyor verdiğiyle imtihan ediyor.
Yangınınızı isteğinizi anlıyorum.
Bir çok insanın sahip olmak istediği çoğu şeye sahipsiniz, sadece çocuk için bütün bunları yok etmeyin lütfen.
O sizin eşiniz paylaşın duygularınızı, evlatlık durumunu da konuşun bence.
Rabbim hayırlısını versin inş.

İnsanlar felçli kocalarına bir ömür sevgiyle bakıyorlar.30 yıl çocuğu olmayan bir bayan dermiştiki " Allahım içimdekini bu sevgiyi içime değil dışıma akıt diye dua etmiştim şimdi tüm çocuklara kendi çocuğum gibi bakıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…