sabah ve akşam alınıcak.ben bu topici ilk günden beri takip ettiğim için biliyorum.artı ne kadar alınacak demişsin ya sakızın kırılmamış haliyle bir misket büyüklüğünde onun toz haline getirilmiş olanı da olsa olsa bir silme tatlı kaşığıdır.hemen arkasından ılık elma sirkeli su.sabah akşam olcak tekrar söliyim de yanlışlık olmasın.ben sadece kendi deneyimlerimi söleyebilirim.ben toplam 1,5 ay kadar düzgün bi şekilde kullanabildim.cıvıttım arada yani:) o 1,5 ayda 5 kg verdim.ama öznurşimşek die bir arkadaşımız yediklerine içtiklerine de dikkat ederek en azından tatlıyı keserek bu 1,5 ayda 10 kg verdi.hatta burda sandolozu kullanmadan önceki ve kullanıpta 10 kg verdiği halinin resmini bile yayınladı.bu gün arkadaşımla aldık 2 liralık çok fazla bişey gelmedi ama bi 10 günlük sürer sanırım. kilosu 50 ytl imiş. birsam ın dediği gibi limon tuzu görünümünde tatsız çamur gibi bişey. yalnız nasıl kullanacağımızı tam bilmiyoruz yani miktar olarak arkadaş misket büyüklüğünde demişsabah akşam ama başka bi yerdede sadece sabah yazılmıştı?. fx15 kullanmıştık kilo verdik ama yareısını geri aldık ki sahtesini kullanmışız diye sanırım. sonra başka bişey denedik şurup gibi bişey(loosing weight-haifa ürünleri) ve 1 gram bile veremedik. o konuya sonra deyineceğim. şimdi sandaloz u aldık umutluyuz bakalım gururlu olacakmıyız:) kullanan arkadaşlar yazarsa sevinirim sabah akşammı sadece sabahmı bide miktar olarak ne kadar ağzımıza alacağız.
sandoloz sakızı midene rahatsızlık vermez aksine ii gelecektir fakat elma sirkesi için aynı şeyi söyleyemiycem.
merhaba hanımlar.geçenlerdehastaneye gittim doktoruma beni diyetisyene sevkedermisin dedim. olmaz vucut kitle endexsiniz24 sizi sevkedemem dedi çok moralim bozulmuştu çünkü başedemediğim 10 kilom var dı.neyse hastanede karşı apartmandan bir hanımla karşılaştım hanım çook kiloluydu 10 kilo vermiş çok hoş olmuş dedim sırrıne bunun ALLAH razıolsun anlattıbana formülü hersabah aç karına SANDALOZSAKIZI çiyneyip yutmuş arkasındanda bir bardak ılıkla sıcak arası suya bir yemek kaşığı ELMA SİRKESİ ekleyip karıştırıp içmiş.bende hemen aldım ve başladıma.s.
benimkinde ilave olarak kitre var aktar verdi hem ben çiğnemeyi sevmedim ikisini beraber elektrikli değirmende ögüttüm bir çay kaşığı ağzıma koyup suyla yutuyorum verdiğim kiloda 4 e yaklaştı tavsiye ederim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?