arkadaşlar kullanan kişiler doktor değilki :)))sadece kullanıcı bu kişiler...lütfen kızmayın ama Bünyeden bünyeye kilo vermek değişir.Bende uzun zamandır sandaloz sakızı kullanıyorum kilo vermemiştim ama şimdi kilo vermeye başladım.yediklerime dikkat ettiğim içinmi sandaloz sakızından mı yoksa devamlı içtiğim soğan suyundan mı bilemiyorum fakat bir yıl önce soğan suyunu deneyerek epey kilo vermiştim belki yinede soğan suyu sayesinde kilo verdim.75 kilodan 60 kiloya 2 ay gibi zamanda geldim
bugun 7. günüm çok düzenli kullandım.sadece 200 gr vermişimbendemi bir problem var anlamıyorum çok kişi 1 hafada 2 kilo verdiğini söylüyor.200 gr da kilo verdim sayılmaz.zaten birgün akşam daha az yesem 200 gr farklı çıkarım baskülde
arkadaşlar şu soğan suyu konusunu yazan arkadaş cevap vermedi bari siz söyleyin biliyosanız soğan suyu içiyomuş çiğ soğan suyumu nasıl anlamadım
arkadaşlar bir yerde okudum süt ve süt ürünlerinden de uzak durulması gerekiyormuş sandaloz sakızını kullanırken aman kilo almayalım vermeye çalışırken
sandoloz sakızı elma sirkesi müthiş işme yaradı kızlaarrrrr.bu bilgiyi bizimle paylaşan arkadaşa çoookkkkk teşekkürler.2günde1,5kilom gitti bu sefer kararlşyım herkese sağlıklı kilo vermeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?