Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

burda bahsedilen sandolozlu bitkisel karışım deil.onu kullanmayın bence.çünki midenizi bozlbilir.burrda bahsedilen limon tuzu görünümün de fakat tadi tuzu olmayan ağızınıza misket büyklüğünde alıp diilerinizin yardımıyla ezdiğinizde kum çiğniyomuş havası veren bişi.ağızınızda ezmek istemezseniz bir havan tarzı bişide de ezebilirsiniz.sabah ve akşam bir misket büyüklüğünde alıyosunuz hemen arkasından bir bardak ılık elma sirkeli su içiyosunuz.sandoloz sakızının fiyatı ben ank burda 100 gr 4 ytl
100 gr 1 ay yetiyo.ve bunu kullanırken kesinlikle tatlı namına hiç bişi yemiyosunuz.meyveler hariç.bugüne kadar denediğim zayıflama formüllerinden işe yarayan tek yol buydu.bunuda ssölemeden geçmeyim dedim.gerçi bu aralar pek dikkatli kullanamıyorum ama olsun.işe yarayan bir formülüm var artık zatyıflamak için.bunu bilmek bile yetiyo:)

bu gün arkadaşımla aldık 2 liralık çok fazla bişey gelmedi ama bi 10 günlük sürer sanırım. kilosu 50 ytl imiş. birsam ın dediği gibi limon tuzu görünümünde tatsız çamur gibi bişey. yalnız nasıl kullanacağımızı tam bilmiyoruz yani miktar olarak arkadaş misket büyüklüğünde demişsabah akşam ama başka bi yerdede sadece sabah yazılmıştı?. fx15 kullanmıştık kilo verdik ama yareısını geri aldık ki sahtesini kullanmışız diye sanırım. sonra başka bişey denedik şurup gibi bişey(loosing weight-haifa ürünleri) ve 1 gram bile veremedik. o konuya sonra deyineceğim. şimdi sandaloz u aldık umutluyuz bakalım gururlu olacakmıyız:) kullanan arkadaşlar yazarsa sevinirim sabah akşammı sadece sabahmı bide miktar olarak ne kadar ağzımıza alacağız.
sabah ve akşam alınıcak.ben bu topici ilk günden beri takip ettiğim için biliyorum.artı ne kadar alınacak demişsin ya sakızın kırılmamış haliyle bir misket büyüklüğünde onun toz haline getirilmiş olanı da olsa olsa bir silme tatlı kaşığıdır.hemen arkasından ılık elma sirkeli su.sabah akşam olcak tekrar söliyim de yanlışlık olmasın.ben sadece kendi deneyimlerimi söleyebilirim.ben toplam 1,5 ay kadar düzgün bi şekilde kullanabildim.cıvıttım arada yani:) o 1,5 ayda 5 kg verdim.ama öznurşimşek die bir arkadaşımız yediklerine içtiklerine de dikkat ederek en azından tatlıyı keserek bu 1,5 ayda 10 kg verdi.hatta burda sandolozu kullanmadan önceki ve kullanıpta 10 kg verdiği halinin resmini bile yayınladı.

mide sorunu olanlara sirke zarar verir.turşu felanda bu yüzden yasaktır zaten mide sorunu olanlara.

ama şöyle de birşey var, sandaloz sakızı mideye faydalıysa vs [ ki benim tahminim ufalanıp suyla birlikte alındığı için mideyi kaplıyor ve koruyordur] elma sirkesi de onunla birlikte alınacağı için, sirkenin vereceği zararı önlüyor da olabilir.
var mı bayanlar beni aydınlatabilecek biri ? ((:

merhaba hanımlar.geçenlerdehastaneye gittim doktoruma beni diyetisyene sevkedermisin dedim. olmaz vucut kitle endexsiniz24 sizi sevkedemem dedi çok moralim bozulmuştu çünkü başedemediğim 10 kilom var dı.neyse hastanede karşı apartmandan bir hanımla karşılaştım hanım çook kiloluydu 10 kilo vermiş çok hoş olmuş dedim sırrıne bunun ALLAH razıolsun anlattıbana formülü hersabah aç karına SANDALOZSAKIZI çiyneyip yutmuş arkasındanda bir bardak ılıkla sıcak arası suya bir yemek kaşığı ELMA SİRKESİ ekleyip karıştırıp içmiş.bende hemen aldım ve başladıma.s.

öncelikle çok teşekkür etmek istiyorum
ben bu formülü uygulamaya başlayalı 1 hafta oldu. Sonuç mükemmel benim fazla bir kilom yok fakat belimin yan taraflarındaki yağlar yok denecek kadar azaldı.Üstelik sadece sabahları yapabiliyorum ve arada tatlı kaçamaklarım oluyor.
Sormak istediğim birşey daha var.
Bu formülü uygulayıp selülitlerinde azalma olan var mı merak ediyorum.
Bu arada 1 haftada 1,5 kg vermişim.:teytey:

merhaba arkadaşlar
ben yeniyim
bir haftadır bütün yazdıklarınızı okuyorum biraz önce bitirdim
kilo verenlerle heyecanladım onlar kadar sevindim (ne kadar büyük birşey başardıklarının eminim farkındalardır)
veremeyenlerle üzüldüm ama pes etmek yok destekçileriyim
ben de yarın alıp başlayacağım
umarım işe yarar
o kadar çok şey denedim ki
sadece uyarmak istediğim bir konu var (yeni üyenin ilk yazısı için biraz fazla oldu ama kusura bakmayın) 5'1 yerde çayı için dikkatli olun bende tiroid problemi olduğu için sık sık dr a gidiyorum kan tahlili yapıyorlar son zamanlarda çayın miktarını arttırdım (2 bardak içiyordum 3 e çıkarmıştım) karaciğer fonksiyonlarımdan biri sinyal vermeye başladı mecburen kestim. sadece uyarmak istedim lütfen dikkatli olun.
hepinize kolay gelsin kaydirigubbakcemile5

Kızlar sanırım bu sandaloz ve sirke işe yaradı 4 günde 1 kilo 200 gr verdim:)) yememe dikkat etmedim ama şekeri 4 gün içerisinde hayatımdan sildim devam etcem sanırım..

benimkinde ilave olarak kitre var aktar verdi hem ben çiğnemeyi sevmedim ikisini beraber elektrikli değirmende ögüttüm bir çay kaşığı ağzıma koyup suyla yutuyorum verdiğim kiloda 4 e yaklaştı tavsiye ederim yani

bugün aktara gittim sandaloz sakızı istedim satmıyoruz dedi.
neden dedim çok hızlı yağ yaktığı için (bu iyi birşey) doktor kontrolünde kullanmak lazım. eczacılar da uyardılar dedi ( bu kötü birşey) yarın başka bir aktara sorucam.
hepinize kolay gelsinnnn kaydirigubbakcemile3

SIK SORULAN SORULAR VE CEVAPLARI

S: Formül tam olarak nedir?
C: sandaloz sakızı + elma sirkeli su + beşibiryerde zayıflama çayı

S: Sandaloz sakızını nereden bulabilirim?
C: Aktardan bulabilirsiniz. Dikkat edin; sandalozlu karışım değil, sadece sandaloz sakızı alacaksınız.

S: Görünümü nasıl?
C: Limon tuzuna ve/ya yeemklere katılan tablet halinde olmayan damlasakızına benziyor.

S: Ne miktarda satın almalıyım?
C: İlk ay için 100 gr. yeterli.

S: Fiyatı nedir?
C: Kilosu 25-100 YTL arasında değişiyor. Bulunduğunuz ile ve semte bağlı olarak.

S: Toz halinde mi yoksa çiğneyerek mi yutuluyor?
C: Çiğneyerek kullanıyoruz. Çiğnendiğinde, ağızda toz halinde dağılıyor.

S: Bazı aktarlar havanda dövülerek kullanabileceğini söylüyorlar. Ne diyorsunuz?
C: Eğer çiğnemekte zorlanıyorsanız, bir havanda dövüp, suyla beraber yutabilirsiniz. Ama çiğnemek daha faydalı.

S: Ne miktarda kullanmalıyım?
C: Sabah ve akşam aç karnına olmak üzere, günde 2 kez birer bilye büyüklüğünde yeterli. Arkasından mutlaka sıcakla ılık arası elma sirkeli su
içiyoruz. Yemeğimizi yarım saat geçtikten sonra yiyoruz.

S: Elma sirkesini nasıl kullanıyoruz?
C: Bir bardak sıcakla ılık arası suya, bir yemek kaşığı elma sirkesi koyuyoruz.

S: Bu formülle zayıfladıktan sonra, verdiğimiz kiloyu nasıl koruyabiliriz?
C: 3 ay boyunca her gün funda yaprağı içerek.

S: Beşibiryerde çayını içerken nelere dikkat etmeliyiz?
C: Bütün tatlılardan, hazır meyve sularından, kısaca şeker ve şeker ürünlerinden uzak durulması gerekiyor.
Şeker, çayın etkisini yok ediyor. Bu çayı, yağ parçalanmasını hızlandırdığı için mutlaka içmeliyiz.

S: Beşibiryerde çayını ne zaman içmeliyim?
C: Öğlen yemeğinden ve akşam yemeğinden önce, açlık hissetmeye başladığınızda için. Günde en fazla beş bardak tüketin.

s: Sandaloz sakızı mideme zarar verir mi?
C: Hayır, aksine mideyi rahatlatıyor. Ayrıca regl dönemi ağrılarının da azalmasına yardımcı oluyor.

S: Emzirenler kullanabiliyorlar mı?
C: Mutlaka doktora danışılmalı. süte geçebilir ve bebeğe zarar verebilir.

S: Bu formülün yanısıra diyet yapmak gerekiyor mu?
C: Uygun bir diyetle desteklenirse daha güzel sonuçlar alabilirsiniz.

S: Bağırsak tembelliği, gaz yapma gibi yan etkileri var mı?
C: Bünyeden bünyeye değişiyor.

Açıklama : Yukarıdaki maddeler; ağırlıklı olarak topik sahibi sevgili pelincan arkadaşımızın verdiği cevaplardan derlenmiştir.

Merhaba bugün benim 11.günüm bügün itibari ile tam 2 kilo vermiş bulunuyorum ....:teytey:
Daha öncede sormuştum ama kimse cevap vermedi...
Bu formülle selülitlerinde azalma olan oldumu acaba???

benim selülitlerim azaldı ama sebebin bu olup olmadıoğını ayrıştıramam. bak sana olası sebepleri sıralayım:
1)spor
2)krom pikol,nat
3)çok düzenli kullanmasam da sandaloz sakızı
4)1 aydır içtiğim yeşil çay

ama şu var bel çevremdeki, göbeğimdeki yağların büyük kısmı gitti. ben bunu sandaloza bağlıyorum. herkes çok zayıflamışsın diyor.bu sandaloz kullanmaya başladıktan sonra oldu. artık 38 beden giyiyorum mesela.

laelaelaelaelaekızlar sandoloz sakızlı bıtkısel karısımını kullanıyodum elma sırkesı ıle beraber 8 gunde 3 kılo verdım ama yemeklerıme dıkkat ettım yağsız yedım+spor yaptım+aksam 7 den sonra bısey yemedım meyveden baska belımde baya ıncelme var mutluyum:teytey:

selam arkadaşlar
ben dün de başka aktara sordum o da tek başına sansaloz sakızı çok zararlı bu şekilde satmıyoruz karışım kullanın dedi ve tanıdık olmasına rağmen vermedi :1no2: ben de karışım olanın aldım mecbur. bir de mide rahatsızlığı olanlara elma sirkesi uygun değil dedi. sadece hatırlatmak istedim ilginize bilginize :1rolleyes:
hızlı ve sağlıklı kilo vermelerrrrrr kaydirigubbakcemile3

valla cnm burda o kadar çok ark kullandı bişi olmadı elhamdülillah.bizde ank.da oturuyoruz demetteyim ben ve sakızı aldığım aktar yılların aktarı öle aman aman tehlikeli bişi olsa yani satmayacak kadar tehlikeli bişi olsa o da satmazdı.nese sende karışımlısını kullan bakalım.

bugun 7. günüm çok düzenli kullandım.sadece 200 gr vermişimbendemi bir problem var anlamıyorum çok kişi 1 hafada 2 kilo verdiğini söylüyor.200 gr da kilo verdim sayılmaz.zaten birgün akşam daha az yesem 200 gr farklı çıkarım baskülde

Son düzenleme:
Back
X