B
birsam
Ziyaretçi
burda bahsedilen sandolozlu bitkisel karışım deil.onu kullanmayın bence.çünki midenizi bozlbilir.burrda bahsedilen limon tuzu görünümün de fakat tadi tuzu olmayan ağızınıza misket büyklüğünde alıp diilerinizin yardımıyla ezdiğinizde kum çiğniyomuş havası veren bişi.ağızınızda ezmek istemezseniz bir havan tarzı bişide de ezebilirsiniz.sabah ve akşam bir misket büyüklüğünde alıyosunuz hemen arkasından bir bardak ılık elma sirkeli su içiyosunuz.sandoloz sakızının fiyatı ben ank burda 100 gr 4 ytl
100 gr 1 ay yetiyo.ve bunu kullanırken kesinlikle tatlı namına hiç bişi yemiyosunuz.meyveler hariç.bugüne kadar denediğim zayıflama formüllerinden işe yarayan tek yol buydu.bunuda ssölemeden geçmeyim dedim.gerçi bu aralar pek dikkatli kullanamıyorum ama olsun.işe yarayan bir formülüm var artık zatyıflamak için.bunu bilmek bile yetiyo:)
100 gr 1 ay yetiyo.ve bunu kullanırken kesinlikle tatlı namına hiç bişi yemiyosunuz.meyveler hariç.bugüne kadar denediğim zayıflama formüllerinden işe yarayan tek yol buydu.bunuda ssölemeden geçmeyim dedim.gerçi bu aralar pek dikkatli kullanamıyorum ama olsun.işe yarayan bir formülüm var artık zatyıflamak için.bunu bilmek bile yetiyo:)