Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

herkes umarım istediği kiloya kavuşur ve almaz bir daha.aslında herşey beyinde bitiyor.az ve sık yemekte lazım. okadar çok şey okumay abaşladım ki bu konularda.ilginç buduklarımı yazarım burda

netten buldum faydası olur sorusu olanlar die aktarıyorum buraya

Sandaloz Sakızı nedir?

Sandaloz sakızı, 5-6 metre boyunda Kuzey Afrika’da yetişen bir ağaçtan elde edilen bir maddedir. Açık sarı veya beyazımtrak renkli, üzeri tozlu bir tabaka ile kaplı, kolaylıkla kırılan ve sıcakta sakız gibi yumuşayan özel ve kokulu taneciklerdir. Sandaloz, limon tuzuna benzeyen şeffaf ve katı bir maddedir.

Sandaloz sakızı neye yarar? Sandaloz sakızının faydaları

Sandaloz sakızı son zamanlarda zayıflama konusunda gündeme gelmiştir. Eskiden romatizma ve siyatik ağrıları için haricen ağrıyan yerlere sürülerekkullanılan sandaloz sakızı, artık zayıflama için kullanılıyor.

Sandaloz sakızı zayıflatır mı?

Sandaloz sakızı, elma sirkesi ile birlikte kullanıldığında metabolizmayı hızlandırıcı etkisi vardır.

Sandaloz sakızı nasıl kullanılır?

Sandaloz sakızı kullanımı: Fındık tanesi büyüklüğünde sandalozu havanda ezip toza dönüştürüyosunuz (yada ağzınızda çiğneyebilirsiniz, kum gibi oluyor). Her sabah aç karnına bu tozu yutup hemen ardından 1 bardak sıcağa yakın ılık suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi katıp içiyorsunuz.

Sandaloz sakızı fiyatı nedir? Sandaloz sakızı nerede satılır?

Sandaloz sakızının fiyatı, kilosu 50 YTL olarak aktarlarda satılıyor.

Forumda pek aktif degilim ama sahnede görünmesem de arka planda sizi yürekten destekleyen bi üyeniz oldugunu bilin istedim..Fazla kilom yok hafif göbis olmazsa olmazım zaten ama buraya yazdıklarınızı sureklı okuyorum.benım okuma amacım bıraz farklı aslında daha farklı kılo nasıl verırım yenı sey bilen duyan var mı dıye degıl de azminiz beni cok etkiliyor..günüm kötü gectiyse ya da cok bunalıp bisilerden vazgecmek uzereysem sizlerin yazdıklarını okuyorum..somut amac farklı olsa da soyut amacım sızlerle aynı gıbı gelıyor..vazgecmeden bıkmadan usanmadan bırseylerı yenmek onların üstesinden gelmek...

Azminizin sabrınızın gücünüzün yüreğinizin gücü güc katıyor bana..

sevgiler saglıklı kılo vermeler :) :içelim:

arkadaslar bende daha 1 saat önce aldım sandaloz sakızını...5in1 max da kullanıom inş fayda ederler sıkıldım artık çünküüüü...ama elma sirkesi içemicim safra kesem olmadığı için acı ve ekşi şeyler beni mafediooo umarım sandoloz sakızı tek basına fayda eder

canım ya sen den başka cevap veren yok emzikli ler kulanabilirmi acaba bunu 1 yaşın da oğlum var tşksenağlama

Merhabalar! ben uzun zamandır yorumlarınızı takip ediyorum hatta bunca sayfayı baştan sona okudum diyebilirim alkisalkisalkis :) benimde kilo sorunum var ve senelerdir onca çabama rağmen hedeflediğim kiloya ulaşamadım bu formül bana sevimli geldi:) ancak genede tereddütlerim var.daha önce lahana hapı kullndım ve sonuç alamadım ve bir takım sorunlarda yaşadım bu yöntem oldukça doğal görünüyor ama yan etkisi olur mu die korkuyorum! bu yönde bir bilgisi olan var mı?dediğim gibi yorumları okudum bir yan etkiden bahseden olmamış gerçi ama bn halen kararsızım senağlama sandalozumu aldım bile kullansam mı ne dersiniz?

bende bir yan etkisi olmadı.kullanan arkadaşlarda da olmadı.amam bünyeden bünyeye fark edebilir.eğer mide rahatsızlığınız varsa sirke zaten zararlı biliyosunuz

arkadaşlar daha öncede yazdım lütfen tecrübeli olanlar cevaplayabilir mi? motivasyona ve kilo vermeye çok ihtiyacım var!!!bu yöntem zararsızdr değil mi?motive olmam için yardım edebilir misiniz?yardıma ihtiyacım var senağlama

arkadaşım ben geçen sene 2 ay kullandım bunu.o zaman bu topic daha hareketliydi ve kullanan daha çoktu ve ben yan etkisini gördüm diyen biri olmadı.hatta bir ark.resimlerini bile koydu 10 kg verdikten sonra

arkadaşım ben geçen sene 2 ay kullandım bunu.o zaman bu topic daha hareketliydi ve kullanan daha çoktu ve ben yan etkisini gördüm diyen biri olmadı.hatta bir ark.resimlerini bile koydu 10 kg verdikten sonra

ilgin ve cevabın için çok teşekkür ederim!sanırım ben fazlaca evhamlıyım o yüzden tereddütüm ama tamda 10 kilo vermeye ihtiyacım var benimde...ailem özellikle annem bitkide olsa bişiler kullanmama karşı gerçi ama sanırsam bnde başlıycam:Saruboceq: umarım herşey yolunda olur!

o kadar çok kullanan oldu ki burda geçen sene ve herkes o kadar memnundu ki.ben bile dayanamayıp tekrar başladım.önceki kullanmamda sonuç almıştım çünki.ama o zaman 5 i bir yerde çayı da içiyodum günde en az 3 bardak

arkadaşım o bahsettiğin resim burda mı ben bulamadım da çok merak ettim 10 kilo nasıl fark etmiş bana kapak olsun diye istiyorum da anlarsın ya kendimi kışkırtmaya ihtiyacım var offf:a015:

kızlaar geçmiş sayfaları okudumda turk kahvesinide dahil etmiş bizim yönteme ve ie yaradıınıda söyluyo deneyen varmı acaba?? şu resmi bulursanız bende çok sevinicem çok merak ettim 10 kilo eksiklik ne kadar farkediyo CADIARZU

10 kg veren ve resmini koyan arkadaş resmi koyduktan bi süre sonra kaldırdı.bizzat msn de konuştum bile ben kendisiyle.hatta kaçamaklar yaptığımda ona sölerdim ve beni azarlayıp kendime getirirdi.:)işe yarıyodu valla.

Nasil yaptin bunu? Spor ve diyetle beraber mi?
Ayrica Sandaloz Sakizini nasil yuttunmu toz halindemi aldin ? :S

bu arada insallah devami gelir :) Sevindim Senin Adina :)

Canımcım..... malesef migrenim olduğu için diyet yapamıyorum diyet yapınca krizim tutuyor. sadece tatlı yemiyorum. ama bir haftadır tatlı yemediğim için bugün vucudum titremeye başladı sadece 1 lokma çikolata aldım.
spor yapmaya gayret ediyorum. hersabah sandoroz karışımı içip yürüyüşe çıkıyorum. 1,5 saat yürüyorum. eve gelincede hareketler yapıyorum.
sonrada sandoroz tozunu sirkeli suya karıştırıp içiyorum. ondan sonra kahvaltı yapıyorum
akşamda gene ikisini içiyorum bol su içiyorum.

sandorozu taş gibi olandan aldım ve rondodan çektim toz haline getirmiştim. suya karıştırınca suyun yüzünde kalıyor zor içiliyor biraz. ilk önceleri biraz tiksindim ama artık alıştım.
2 kilo verdiğimi görüncede dahada heveslendim. uamrım daha fazla veririm veririzzzz :)) hihoyyyt

sevgiler canlarım....a.s.

ARKADAŞLAR BU DıYETı DUYAN VE UYGULAYANINIZ OLDUMU ???
ben denemiştim . ama taze zencefil bulamadığım için toz zencefille yapmıştım. ama içmek mümkün değil. tadı iğrenç. zencefilin ve sarımsağın acısı limonun ekşisi midemi çok ağrıtmıştı

Angelina Jolie Diyeti...

Angelina Jolie, Brad Pitt'in bebeğini dünyaya getirdikten sonra, üç hafta içinde tam 11 kilo vererek herkesi şaşırttı. ışte Angelina Jolie'nin formülü...

Bebeğini emzirdiğini söyleyen Jolie, basına küçük sırrını da açıkladı: Sarımsak çayı! Bebeğini en iyi şekilde besleyebilmek için yemekten kısmadığını söyleyen güzel yıldız, zayıflamak için Afrika gezisi sırasında yerlilerden öğrendiği bir yöntemi uyguluyor.

Bağırsakları çalıştırma özelliği olan çay, yağları yakmada da etkili. Sadece bu çayı içerek, emzirerek ve yoga yaparak üç hafta içinde 11 kilo verdiğini söyleyen güzel yıldız, çayın nasıl hazırlandığını da anlattı.

ışte sarmısaklı çayın tarifi

Küçük bir taze zencefili soyun ve 2 fincan suyla kaynatın. 6 dakika kaynadıktan sonra içine 2 diş ezilmiş sarmısak, 2 çay kaşığı bal ve 2 çay kaşığı limon suyu ekleyin ve iyice karıştırın. Çayın soğumasını bekledikten sonra süzün ve soğuk için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…