• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

ben hergün 1 saate yakın yürüyüyorum-5 dakika uzay yürüyüşü aletini ve 5 dakikada merdiven aletini kullanıyorum. ayrıca sandaloz+sirke formulunu deniorum. günde 1 bardak da yeşil çay içiyorum. gelişmeleri yazarım size.. 2.günümdeyim bi değişme olmadı dogal olarak.
sevgiler.

gelişmeleri burdan paylaşalım arkadaşlar çok önemli bu konu.kaçamak ta yaparsak ta yazalım ve birbirimizi uyaralım.

slm ben elma sirkesi ve sandolozu kullanıyorum önce elma sirkesiyle başladım ve 3 kilo gitti yediklerime dikkat ettim 1 haftadırda sandolozu kullanıyorum 1 kilo daha verdim size de tavsiye ederim başarılar

arkadaşlar dün aldım sarı rengi var uçuk sarı sizce doğrumu sirke alacam ve yarın başlayacam ayrıca diyete dün başladım yürüyüşede bugun bütün gelişmeleri yazarım

kızlar dün halamda sandaloz sakızı ve elam sirkesinden bahsetti 2 kilko vermiş 1 haftada. sert dedi ama ağızda eriyo dedi bende aktara gittim alıyım diye bana dediki bu eriemz ağızda direk yut dedi...
benimde kafam karıştı nasıl yapmalı yaa

kızlar bende yeni başladım ve denemekte fayda var kdz.ereğli zonguldaktyım talep varya çok kazık satıyor aktarlar 100 gr. kitre ile karışık 10,00 TL.

sabah aç karnıma 1 şeker kaşığı(toz halinde) sandalozu l ymk kaşığı yoğurtla karıştırıp yutuyorum ve arkasından ılık bir su bardağı elma sirkeli su içiyorum daha 5 gün oldu ama iştahım azaldı gibi birde tatlıyı kesebilsek arada kaçamak oluyor

Yurtdisinda yasayan arkadaslar,
sandaloz sakizi almanyada sandarac diye geciyor ve tütsü yapmak icin satiliyor ama ayni sey cünki türkce bir sayfada okudum zayiflamak ve tütsü icin kullanilir diye. ayrica resimde ayni burdakilerle.

bu sitede var https://sslsites.de/krautrausch.de/raeucherwaren/raeucherkraeuter/sandarac.php

birde internasyonal satis yapan sayfa var
Sandarac australisch 25g

buda avusturya icin Hexentruhe.at - Sandarac (Meditativ) HZ 499
ve ebay de de var.

umarim yardimci olabilmisimdir.

arkadaşlar yılan hikayesi olacak ya da kafa karıştıracak bişi yok.bir kere sandaloz sakızı die bir şey kesinlikle VAR.elinizin altında net var araştırın görün.ayrıca topici biraz incelerseniz görürsünüz ki böle bi sakız var ve kullanıp zayıflayan da var.bir de adının sakız olduğuna bakmayın görünümü aynen limon tuzu görünümünde ama ağzınıza aldığınız da aynen kum çiğnemiş gibi oluyosunuz.tatsız tuzsuz bişi
kullanma şekli de şu sabah ve akşam aç karnına yemekten yarım saat önce toz haline getirlmiş bir tatlı kaşığı yada bir misket büyüklüğünde parçayı ağzınızda ezerek alıyosunuz.elma sirkeli su ile.
elma sirkesiz faydası olur mu bilmem.ben denemediğim için bişi diyemiycem.isterseniz deneyin.
şu kadarını söleyim size bizzat kullanıp faydasını görmesem burda yazmam.ama burda en önemli kural tatlı yasağı.beşi bir yerde çayı içilecek en az 3 fincan.iradeniz burda da devrede.biz geçen sene bu zamanlar yapmıştık.ben 45 günde 5 kg verirken bir başka iradesi güçlü arkadaş 10 kg verdi.yani arada kaçamaklar yapmadı

tesekkürler canım ya anlattığın içim basındab beri okudum ama eleştiriler karışık ve farklı ondaaaaaannn yani

ben de cumartesi başladım.yoğurtla karıştırıp tozunu yiyorum.ardından bi bardak ılık elma sirkeli su.tatlı yok.bugün 4.günüm 1 kilo gitti.ama çok zorlanıyorum.aç geziyorum adete.öyle pek tokluk vermiyo bana.

hemen tokluk hissi vermiyo zaten.bende tokluk hissi 1 hafta 10 gün sonra başlamıştı.bu arada bakıyorum kilo vermeye başlayanlar var ne güzel.herkes yazsın burda verse de vermese de ve kaçamak yapanlarda yazsın.mesela ben az önce midemin kazındığını hissettim.2 salatalık bir domates doğradım onu yiyorum:)bol su içmeye çalışalım.

çok teşekkürler canım.bu gün tartıldık kızım 2 kilo,ben 1 kilo vermişiz.bu üç günde oldu.aslında benim fazla kilom yok.1.68 boyunda ve 65 kiloyum.ama göbek beni sinir ediyor.amaç onu eritmek.inşallah faydalı olur.

arkadaşlar ,bana da tokluk hissi vermiyor.ama yemek yedikten sonra yediklerim fazla geliyor.her zaman ki kadar yiyorum halbuki.hiç diyett te yapmıyorum.tatlıyı da kesmedim .şimdilik memnunum

ahh ahhh.bende senin kilona düşmeye çalışıyorum inaşllah düşerim.yeni evliym ve o kiloya düşersem hamilelik planlıyorum

arkadaşlar,yeni katıldığımı yazmıştım.ama ben nereye ne yazacağımı,sizinle nasıl sohbet edeceğimi,bana gelen mesajlarımı nasıl okuyacağımı bir türlü kestiremedim.yardımcı olursanız sevinirim:delphin:

genelde burdan yazışırız ama özel bişi yazmak istersen de kullanıcı paneli var en üstte orda kendie ait satfan var yani orda yazar özel msj yolla die ordan yollayabilirsin

Back
X