sandoloz sakızına başlıyalı 3gün oldu bende acıkma mide kazıntısı yaptı iştahımı açtı[/QUOT
sandaloza ilk başladığım günler di hiç unutmam dedim ki bu da faydalı olmayacak sanırım.milletin iştahı azalıyo benim ki hala azalmadı.hatta artıyosırnaşık şey yani şunu diycem.bende de olmuştu ilk günler sanki iştahım artıyo gibi olmuştu.belki biz azalmasını beklediğimiz için ve azalmadığı için bize artıyo gibi gelmiştir
bende dün lokman hekimden sandaloz sakızı aldırdım ama o krışım vermiş,sandalos sakızı,zerdeçal,keten tohumu,yeşilçay,funda yaprağı,biberiye.... nasıl kullanmalıyım, etkisi olur mu, sadece sandaloz sakızı bulamadım. ankara'da yaşayan kullanan varsa nereden temin ettiğini söylerse sevinirim
yok canım doğru ağzında kırılınca toz gibi oluyor
ben sabahları senin kullandığından yani taş gibi olup ağızda toz haline gelenden kullanıyorum.
öğlen ve akşam yemeklerden yarım saat önce ise arkadaşımın benim için aktardan aldığı sandorozlu yağ çözücü karışımdan birer tatlı kaşıgı alıp yutuyorum ve üstüne sabahki gibi bitki çayı içiyorum.
yani iki türlü sandoloz karışımı kullanıyorum.
bakalım 15 gün içinde neler olcak
gelişmeleri yazacağım
Herkese selam,
Arkadaşlar işteyim, şu forumu okumaya bir türlü adam gibi vakit bulamıyorum.Bu öğlen aktardan sandoloz sakızını aldım. Kilosu 40 liraydı, 100 gr aldım.Biraz hazırcılık olcak belki amanasıl kullanacağım, neye dikkat etmeyelim kısaca bana bir özet geçebilir misiniz ? a.s.
Bir de ben sadece sandoloz sakızı aldım, bir de karışımlar var galiba. Hangisi daha iyi?
Ben polikistik over sendromu hastasıyım. Glukophaghe kullanıyorum. ılaçla kullanımında bir sakıncası var mı?
merhaba kızlar ben 3 hafta önce yeniden başladım,62 kiloyla başladım 58 kg oldum.hemde diyet yapmadan sadece ilk hafta bahartemizliğine kalkışmıştım çok hareket ettim okadar.
selamm canım bende bugün aldım 100 gramını 4 tl ye.yrn sabah başlıyorum.ben sana bildiğimi anlatayım sabahları bir miktar sandaloz sakızını çiğneyip yut, sonra 1 bardak ılık suya 1 çorba kaşığı elma sirkesi kat tat vermesi için sirke kadar bal katanlarda var sen bilirsin farkı olmaz nasıl kolay içersen. sonrasında kahvaltını yapıyorsun. biraz sporla destekle bu yaptıklarını birde en önemlisi bu süre içinde şeker ve tatlı yok asla ama asla.
karışımlar konusunda bende marka adı bekliyorım bi kaç kişiden o yüzden bilgi veremicem ne yazıkki.forumda 1 ayda 7-8 hatta 1.5 ayda 10 kilo verenler bulunmakta birkaç kişi dışındada kimseye kilo aldırmamış. genelde iyi bi formül ama ilk günler tartıl derim sende o kilo alanlardan olmayasın die.
şimdiden hayırlı olsun yarın birlikte başlıyoruz yarışırız artıkkaydirigubbakcemile2delikafadulden
bu arada çok geçmiş olsun ama konuyla ilgili doktorunla konuşabilirsin sanırım
Selam Mukonur,
Cevabın içi sağol. Sadece sabahları mı yapıcam? Kimileri akşam da yapıyor sanırım. Ben bugün başlayamadım ama benneyaptımki çünkü bu akşam İstanbul'a gidiyoruz eşimle, bir arkadaşımızın nikahı için. Diğer arkadaşların evinde kalıcaz haftasonu ve başkasının evinde '' elma sirkesi var mı sizde? '' diye aranmak istemiyorum :)) Döner dönmez pazartesi sabahı başlayacağım. İnşallah kurtuluruz bu kilolardan. hihoyyyt
Arzuhancım:)) Ben senden önce aldım ama akşamı bulmadan bulmuş almışsın sende, kullanmış bi de kaydirigubbakcemile3 Yarım kilo da gitmiş. Nasıl birşey bu, sihirli değnek gibi mübarek kaydirigubbakcemile3 Canım ikimizinde yıllardır veremediğimiz kilolardan kurtuluşu bu olur inş.kaydirigubbakcemile5
Arkadaşlar bunu kullanırken hamile kalmanın bir zararı olurmu sizce? Sonuçta kimyasal birşey değil ama bilgisi olan varsa ve cevap verirse sevinirim. Sevgi ve sağlıkla kalın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?