ARKADAŞLAR BU DİYETİ DUYAN VE UYGULAYANINIZ OLDUMU ???
ben denemiştim . ama taze zencefil bulamadığım için toz zencefille yapmıştım. ama içmek mümkün değil. tadı iğrenç. zencefilin ve sarımsağın acısı limonun ekşisi midemi çok ağrıtmıştı
Angelina Jolie Diyeti...
Angelina Jolie, Brad Pitt'in bebeğini dünyaya getirdikten sonra, üç hafta içinde tam 11 kilo vererek herkesi şaşırttı. İşte Angelina Jolie'nin formülü...
Bebeğini emzirdiğini söyleyen Jolie, basına küçük sırrını da açıkladı: Sarımsak çayı! Bebeğini en iyi şekilde besleyebilmek için yemekten kısmadığını söyleyen güzel yıldız, zayıflamak için Afrika gezisi sırasında yerlilerden öğrendiği bir yöntemi uyguluyor.
Bağırsakları çalıştırma özelliği olan çay, yağları yakmada da etkili. Sadece bu çayı içerek, emzirerek ve yoga yaparak üç hafta içinde 11 kilo verdiğini söyleyen güzel yıldız, çayın nasıl hazırlandığını da anlattı.
İşte sarmısaklı çayın tarifi
Küçük bir taze zencefili soyun ve 2 fincan suyla kaynatın. 6 dakika kaynadıktan sonra içine 2 diş ezilmiş sarmısak, 2 çay kaşığı bal ve 2 çay kaşığı limon suyu ekleyin ve iyice karıştırın. Çayın soğumasını bekledikten sonra süzün ve soğuk için.
10 kg veren ve resmini koyan arkadaş resmi koyduktan bi süre sonra kaldırdı.bizzat msn de konuştum bile ben kendisiyle.hatta kaçamaklar yaptığımda ona sölerdim ve beni azarlayıp kendime getirirdi.:)işe yarıyodu valla.
merhabalar aranıza bugün katıldım ama uzun zamandan beri yazılarınızı takip ediyorum.ben 3 ay öncesine kadar 85 kg idim.3 aydan beri elma sirkesinin mucizesi olsa gerekki tam 10 kg verdim.5 kg fazlam var ama artık veremiyorum.sandoloz sakızını pazar günü aldım ve içmeye başladım.Bende tokluk hissi falan yaratmadı.umarım emeklerimiz boş olmaz.
ama şu 5 kg veremiyorum kafayı yiyeceğim.onuda bi verebilsem çok sevineceğim ama devamlı su içiyorum acıktıkça suya sarılır oldum...
bende dün lokman hekimden sandaloz sakızı aldırdım ama o krışım vermiş,sandalos sakızı,zerdeçal,keten tohumu,yeşilçay,funda yaprağı,biberiye.... nasıl kullanmalıyım, etkisi olur mu, sadece sandaloz sakızı bulamadım. ankara'da yaşayan kullanan varsa nereden temin ettiğini söylerse sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?