Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

güzelim emziklilerin kullanması sakıncalıymış.yağ çözücü etkisi olduğu için sütten bebeğe geçiyormuş.bebiş herşeyde3n önemli.boşver kilo vermeyi.bebiş büyüsün biraz.

tarife bakılırsa hakktten de içilecek gibi değilkafamçokkarıştı

güzelim sütten bebeğe geçer.yağ eritici etkisi olduğu için bence kullanma.bebiş daha önemli.zayıflamayı biraz erteleyebilirsin.

nese artık bizde kendi resmimizi çekip bakarız 10 kilovermiş halimize:))

arkadaşlar 5 günde birbuçuk kilo verdim.aynı zamanda kızım üç kilo verdi.hiçbir yan etkişgörmedim.sadece barsakları yumuşatıyor.kullanmadan önce ne yediysem aynı şekilde besleniyorum.hatta ilk üç gün sirkeli su bile içemedim.ama tartılıp kilo verdiğimi görünce içmeye başladım.bakalım sonuç nasıl olacak?

ben zencefilli tarifi denedim.işkence gibiydi.içilecek gibi değil.sarmısak iğrenç bir tat veriyor.halbuki herşeyi yiyip içerim.hiç ayırd etmem. ama bu tarif çok kötü.

merhabalar aranıza bugün katıldım ama uzun zamandan beri yazılarınızı takip ediyorum.ben 3 ay öncesine kadar 85 kg idim.3 aydan beri elma sirkesinin mucizesi olsa gerekki tam 10 kg verdim.5 kg fazlam var ama artık veremiyorum.sandoloz sakızını pazar günü aldım ve içmeye başladım.Bende tokluk hissi falan yaratmadı.umarım emeklerimiz boş olmaz.

3 ayda 10 kg mı sadece elma sirkesi ile mi verdin:1shok:ya bebiş yapcam 15 kg vermem lazım benim de ya:1no2:

sizde de öyle mi bilmiyorum ama bir şeye başlayınca devamını getirmek lazım.yani öyle 1 ay da olmuyo hiç bişi.en az 3 ay devam ettirmek lazım.istikrar çok önemli her konuda olduğu gibi bu konuda da

ama şu 5 kg veremiyorum kafayı yiyeceğim.onuda bi verebilsem çok sevineceğim ama devamlı su içiyorum acıktıkça suya sarılır oldum...

arkadaşlar sabh ilk defa denedim içerek toz haline getirip yapamadım içemedim agzıma aldım igrenç kum gibi ne yapacam ya midem bulanıyor

sık burnunu içene kadarkaydirigubbakcemile3valla bende ne mide varmış hiç bişi olmadı çok şükür.cnm sende 2 dk içene kadar sık dişini

ben 1.68 boyunda 63 kiloyum.kilolarımdan şikayetçiyim takıntı yaptım resmen,son 2 yıl içinde aldım çünkü eskiden zayıftım,3 gündür sandolzo sakızı ve elma sirkesi kullanıyorum sandalozu aktardan aldım toz haline getirip meyveli yoğutla birlikte kullanıyorumm ardından elma sirkesini içiyorum,meyveli yoğurt kullanmamda bir sakınca varmı sandalozun etkisni azaltırmı yada etkilermi?şimdiden tşk ederim

meyveli yoğurtla kullanmanın zararı olur mu bilmiyorum.ben daha önce nasıl kullandıysam onun hakkında bilgi verebilirim size.ve nasıl kullandığımızı da yazılı önceki sayfalar da.

bende dün lokman hekimden sandaloz sakızı aldırdım ama o krışım vermiş,sandalos sakızı,zerdeçal,keten tohumu,yeşilçay,funda yaprağı,biberiye.... nasıl kullanmalıyım, etkisi olur mu, sadece sandaloz sakızı bulamadım. ankara'da yaşayan kullanan varsa nereden temin ettiğini söylerse sevinirim

geçmişte de bu karışımdan alan oldu.ama bizim bahsettiğimiz karışımı değil.karışımını kullanıp memnun kalmayan bir kaç kişi vardı.ben denemedim bişi diyemiycem.ayrıca zamanında ANKARA 'da oturmuş ve sandaloza orda başlamış biri olarak sana nerden bulcağını söleyim cnm.ben demetevler den almıştım.ama kızılayda da bulan arkadaşlar vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…